Apple Macbook Pro 13" Retina Touch Bar és Touch ID i5 1,4 GHz 8GB RAM 256GB (2019) (asztroszürke) (MUHP2MG/A)

Vissza a apple macbook pro kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
559 800 Ft
440 787 Ft + áfa

  • Ezt a terméket ingyenesen házhozszállítjuk Önnek
  • 1 év garancia

A terméket a hivatalos, magyarországi Apple képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • MUHP2MG/A
  • Magyar billentyűzet
  • 1.4Ghz-es processzor
  • 13.3 coll-os kijelző
  • 8GB memória
  • Intel Grafikus kártya

MacBook Pro

Erősebb.

Hatékonyabb.

Profibb.

Négy- és hatmagos mellett már 8 magos Intel processzorral is.

Akár 32 GB memória profi appok egyidejű futtatásához.

Bámulatos Retina kijelző True Tone technológiával.

Touch Bar a hatékonyabb munkavégzéshez.

Teljesítmény

A nagy teljesítmény óriási erőt ad.

A MacBook Pro rendkívüli teljesítménye és hordozhatósága eddig nem tapasztalt magas minőséget teremt a laptophasználatban. Nagy teljesítményű processzorai és memóriája, komoly grafikai teljesítménye, villámgyors tárolói és sok más újítása miatt képes lépést tartani szárnyaló fantáziáddal.

Akár

8 magos

Intel processzor

Akár

5,0 GHz

Turbo Boost gyorsítással

Akár

32 GB

memória

Akár

3,2 GB/s

olvasási sebesség SSD-ről

Fényképezésre

Retusálj, szerkessz és dolgozz nagy felbontású képekkel a Photoshopban.

Programozásra

Programozz, futtass egyszerre több virtuális gépet - és minden eddiginél gyorsabban láthatod majd munkád végeredményét megvalósulni.

Videószerkesztésre

A 15 hüvelykes MacBook Prón futó Final Cut Pro X-ben akár tizenegy 4K-s Apple ProRes RAW videostreammel szerkeszthetsz többkamerás klipeket.

3D-grafikára

Akkor is késedelem nélkül élvezheted a kiegyensúlyozott teljesítményt, amikor például a Cinema 4D-ben renderelsz 3D-s modelleket.

És persze játékra

Jobban működnek és élettelibb részletekkel ajándékoznak meg az olyan kidolgozott grafikájú játékok, mint például a Fortnite.

Processzor

Kemény mag.

A MacBook Pro minden eddiginél komolyabb számítási teljesítményre képes a legújabb Intel Core processzorokkal. A 15 hüvelykes modellbe már kilencedik generációs, 8 magos Intel Core i9 processzor is választható, melyet Turbo Boost gyorsítással akár 5,0 GHz-ig is felpörgethetsz. Ez a modell az előző generáció 6 magos processzorához képest 40%-kal gyorsabb renderelésre képes az olyan 3D-s grafikai appokban, mint például az Autodesk Maya, a négymagos processzorok renderelési sebességét pedig akár meg is duplázza.2 A 13 hüvelykes, Touch Bar sávos MacBook Pro új, nyolcadik generációs, négymagos processzora pedig a legkeményebb feladatokat is könnyedén lenyomja. Így ha összetett számítási munkákat bízol a gépedre - legyen szó kódfordításról, 3D-s modellek rendereléséről, speciális effektek alkalmazásáról, több sáv egymásra rétegzéséről vagy videokódolásról -, akkor is minden flottul megy.

13 hüvelykes modell Touch Barral Akár

2,8 GHz

sebességű négymagos Intel Core i7 processzor

Akár

4,7 GHz

Turbo Boost gyorsítással

15 hüvelykes modell Touch Barral Akár

2,4 GHz

sebességű 8 magos Intel Core i9 processzor

Akár

5,0 GHz

Turbo Boost gyorsítással

Adobe Photoshop CC

Adobe Lightroom Classic CC

Adobe Premiere Pro CC

Memória

Futtass többet - várj kevesebbet.

Gyorsabban, nagyobb teljesítménnyel szeretnél dolgozni a nagy fájlokon, vagy gyakran futtatsz egy időben több profi alkalmazást vagy virtuális gépeket? A 15 hüvelykes MacBook Prót akár 32 GB nagy teljesítményű, 2400 MHz-es DDR4 memóriával is konfigurálhatod.

15 hüvelykes modell

Akár

32 GB

DDR4 memória

Akár

2,8 X

gyorsabb a 16 GB-os modellnél

Grafikus processzor

Tátva marad a szemed a grafikától.

A MacBook Pro összes 15 hüvelykes modelljében diszkrét Radeon Pro GPU gondoskodik a fantasztikus - mégis figyelemre méltóan energiatakarékos - teljesítményről. És már alapból 4 GB GDDR5 memóriát adunk minden diszkrét GPU mellé, így egyenletes, valós idejű teljesítménnyel renderelhetsz akár 3D-s anyagokat is a Final Cut Pro X-ben. A 13 hüvelykes, Touch Bar sávos MacBook Prón gyorsabban futnak a grafikai feladatok, mivel hatékony integrált grafikus egysége 128 MB beágyazott DRAM memóriával egészül ki. Vagyis több időd marad a lényegre: lenyűgöző dolgokat alkotni.

Radeon Pro Vega grafikus processzor.

A 15 hüvelykes MacBook Pro laptopok Radeon Pro Vega grafikus processzorral is konfigurálhatók. Ezek az elsőként elérhető diszkrét Vega mobil GPU-opciók a laptopoknál. A Vega grafikai architektúrának, amely az iMac Próban is dolgozik, fejlettebb számítási motorja van, és kihasználja a nagy sávszélességű HBM2 memória lehetőségeit. A HBM2 energiatakarékosabb működés mellett képes megduplázni a GPU számára elérhető memória-sávszélességet, így a grafika működtetéséhez rendelkezésre álló energiamennyiség nagyobb hányadát használhatja maga a GPU. Ezzel jelentősen - a Radeon Pro 560X-hez viszonyítva akár 60 százalékkal - növekszik a grafikus teljesítmény,13 így ez a GPU ideális választás a nagyszabású videós és 3D-munkákhoz, rendereléshez és bármilyen komoly hardverigényű grafikai feladathoz.

Apple T2 Security chip

A legújabb generációs adatvédelem.

A MacBook Pro használatát az Apple T2 Security chip - a saját, Macre fejlesztett chipünk második generációja teszi az eddigieknél is biztonságosabbá. A 13 és 15 hüvelykes, Touch Bar sávos modellekben megtalálható Apple T2 Security chip Secure Enclave koprocesszora biztonságos rendszerindítást és tárhelytitkosítást tesz lehetővé. Számos különálló vezérlőt von össze, például a rendszerkezelő vezérlőt, a hangvezérlőt és az SSD-vezérlőt.

SSD-tároló

Nagyon odateheted magad.

A MacBook Pro SSD-je szédületesen gyors: szekvenciális olvasási sebessége elérheti a 3,2 GB/s-ot. A 15 hüvelykes MacBook Pro laptopokba 4 TB-os SSD is kerülhet, a 13 hüvelykes Touch Bar sávos modell SSD-kapacitása pedig 2 TB-ig terjedhet - vagyis elég hely van rajta a legnagyobb fájljaidnak, például nagy fotókönyvtáraknak és videós projekteknek. Azonnal feláll a rendszer, simán fut egyszerre több app, és egy szempillantás a nagy fájlok importálása. Az Apple T2 Security chip pedig mindent automatikusan titkosít munka közben.

13 hüvelykes modell Touch Barral

Akár

2 TB-os

SSD-tároló akár

3,2 GB/s

szekvenciális olvasási sebesség Akár

2,2 GB/s

szekvenciális írási sebesség

15 hüvelykes modell Touch Barral

Akár

4 TB-os

SSD-tároló akár

3,2 GB/s

szekvenciális olvasási sebesség Akár

2,2 GB/s

szekvenciális írási sebesség

Thunderbolt 3

Az eddigi legsokoldalúbb port.

A Thunderbolt 3 egy felturbózott univerzális port, amely a villámgyors adatátvitelt ötvözi az elképesztően sokoldalú USB-C iparági szabvány előnyeivel. Adatátvitelre, töltésre és video-kimenetként egyaránt használhatod. Akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít - vagyis kétszer gyorsabb, mint a Thunderbolt 2. Ráadásul a 13 és a 15 hüvelykes MacBook Próból is találsz olyan változatot, amelyen négy ilyen port van, kettő a jobb, kettő pedig a bal oldalon. Meglévő eszközeid bármelyikét egyszerűen csatlakoztathatod hozzá egy megfelelő kábel vagy átalakító segítségével, és mivel a Thunderbolt 3 csatlakozó szimmetrikus, bármerre fordítod, mindig megtalálja a helyét.

Touch Bar

Hatékonyabb lehetsz.

Csak a kisujjadat kell megmozdítanod.

A Touch Bar a billentyűzet felső sorának régi funkcióbillentyűit váltja le egy nagyságrendekkel rugalmasabb és jobban használható eszközsorra.26 Az érintősáv automatikusan az aktuális tevékenységedhez kapcsolódó eszközöket jeleníti meg intuitívan kezelhető formában. Megjelenhetnek rajta például a hangerő, a fényerő vagy más rendszerjellemzők szabályzói, a szerkesztésére és böngészésére szolgáló interaktív vezérlők vagy az olyan szövegbeviteli funkciók, mint például az emojik.

Koppints rá. Tartsd lenyomva. Csúsztasd el. Húzd el.

A Touch Bar használatát a megszokott mozdulatok teszik egyszerűvé. Koppintással kinyithatod a Control Strip vezérlősávot, csúsztatással állíthatod a hang- és fényerőt, húzással pedig visszatekerhetsz a filmekben.

Koppintás

Koppintással válthatsz a Safari lapjai között.

Lenyomás

Szerkesztés közben lenyomva tartással megnézheted a fotók eredeti változatát.

Csúsztatás

Csúsztatással állíthatod be a fény- és a hangerőt.

Húzás

Húzással kikeresheted a legjobb színt a Keynote-diáidhoz.

Pont, ami kell.

Épp, amikor kell.

A MacBook Pro számos beépített alkalmazása Touch Bar-vezérlőkkel könnyíti meg a leggyakoribb műveleteket - például az e-mail-küldést vagy a dokumentumok formázását. Ha alkalmazást váltasz, a Touch Bar is ennek megfelelően változik, és középre hozza az aktuálisan legfontosabb billentyűparancsokat. A Touch Bar lehetőségeit a külső fejlesztők is kihasználhatják saját alkalmazásaikban.

Final Cut Pro X

Szerkesztés közben húzással mozgathatod az idővonalat. A Touch Bar követi, hogy min dolgozol, és az alkalmazás mélyéről felszínre hozza az aktuálisan leghasznosabb eszközöket.

Fotók

Kedvencként kiválaszthatsz egy fotót, és automatikusan feljavíthatod vagy gyorsan hozzáadhatod egy albumhoz. A Touch Baron megjelennek a szerkesztőeszközök is - például a körülvágás és a szűrők alkalmazása.

Logic Pro X

Egy adott pontra ugorhatsz, egész finoman beállíthatod a hangzást - de akár dobbá, zongorává vagy felvételvezérlő panellé is alakíthatod a Touch Bart.

Mail

Gyorsabban írhatsz üzenetet a prediktív szövegjavaslatokkal. A Touch Bar gyakori címzetteket is tud ajánlani, és emojikat kínál fel üzenetíráskor.

Touch ID

Megerősített adatvédelem. Ott van az ujjad hegyén.

Egy szempillantás alatt feloldhatod a Maced zárolását. Gyorsan előhívhatod a rendszerbeállításokat és a zárolt feljegyzéseidet. Sőt akár felhasználót is válthatsz. Mindezt egyetlen érintéssel.

A termék tulajdonságai:

GyártóApple
CikkszámMUHP2MG/A
JellemzőkTouch Bar beépített Touch ID érzékelővel
Specifikáció
Processzor1,4 GHz-es, négymagos, nyolcadik generációs Intel Core i5 processzor. Turbo Boost gyorsítással akár 3,9 GHz
Operációs rendszermacOS Mojave
Képernyő13,3 hüvelykes képátlójú Retina kijelző, LED-es háttér-világítású kijelző IPS-technológiával
Képernyő felbontása2560 x 1600
Memória8 GB 2133 MHz-es, alaplapra szerelt LPDDR3 memória
Háttértároló256 GB-os SSD-tároló
Kamera720p felbontású FaceTime HD-kamera
Optikai meghajtónincs
Grafikus kártyaIntel Iris Plus Graphics 645
AudioSztereó hangszórók széles dinamikatartománnyal, 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
MikrofonHárom mikrofon
Csatlakozás
Vezeték nélküli hálózat802.11ac Wi-Fi-hálózatkezelés, kompatibilis az IEEE 802.11a/b/g/n szabvánnyal
BluetoothBluetooth 5.0 vezeték nélküli technológia
Thunderbolt portKét Thunderbolt 3 (USB-C) port a következő funkciókkal:

Töltés
DisplayPort
Thunderbolt (akár 40 Gb/s)
2. generációs USB 3.1 (akár 10 Gb/s)
Video kimenetThunderbolt 3 digitális videokimenet
Natív DisplayPort kimenet az USB-C csatlakozókon keresztül
VGA-, HDMI-, DVI- és Thunderbolt 2 kimenet (külön megvásárolható) átalakítókkal
Egyéb tulajdonságok
Billentyűzet nyelvemagyar
AkkuBeépített, 58,2 wattórás lítium-polimer akkumulátor
Tömeg1,37 kg
Méretek1,49 x 30,41 x 21,24 cm
Tartozék13 hüvelykes MacBook Pro
61 wattos USB-C hálózati adapter
USB-C töltőkábel (2 m)

Ár

559 800 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor