Canon F-718SGA számológép (fekete)

Vissza a számológép kategóriába
Elismeréseink:
Canon Pro Partner Canon Imaging Partner
4 790 Ft
(Olcsóbban szeretném)
3 772 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Boráros tér: Raktáron
  • Szeged: 1-2 munkanap
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-2 munkanap
  • FOXPOST: 1 munkanap
  • Pick Pack Pont: 1-3 munkanap

A terméket a hivatalos, magyarországi Canon képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.

Mi történik miután valaki megnézi ezt a terméket?

43%
Canon F-718SGA számológép (fekete) terméket vásárolja meg
4 790 Ft - Raktáron!
34%
Canon F-789SGA tudományos számológép (fehér) terméket vásárolja meg
6 990 Ft - Raktáron!

Canon F-718SGA számológép (fekete) tulajdonságai:

GyártóCanon
LeírásÚjrahasznosított Canon anyagokból készült részeket tartalmaz, így ideális a fenntartható fejlődés iránt elkötelezett felhasználók számára.
-Az F-718SGA számológép praktikus módon kétféle áramforrásról is táplálható. A napenergia maximális energiatakarékosságot biztosít, a tartalék elemes táplálásnak köszönhetően pedig a készülék bármilyen megvilágításnál használható. Az automatikus kikapcsolás funkció 7 perc elteleltével kikapcsolja a számológépet, ha a gombok megnyomása nem történik meg, illetve a gép nincs használatban - ez további energia megtakarítását jelenti. A számológép eleme cserélhető, ezért élettartama hosszabb - nem kell eldobni, mint sok más számológépet, amikor az elem kimerül.
-Ez a tudományos számológép újrahasznosított Canon anyagokból készült részeket tartalmaz, melyek a felső és alsó burkolatot, az elemtartó fedelét és a számológép kemény tokját alkotják. Ez biztosítja az erőforrások maximális kihasználását, és kevesebb hulladék képződik.
-Ez az általános számológép tartalmazza az összes olyan funkciót, amely az általános és középiskolai matematika és reál tantárgyak elsajátítása során szükséges. Tartalmaz 264 funkciót, 17 tárhelyet mentésre és visszahívásra, valamint maximálisan 18 belső számjegyet használ a nagy pontosságú eredmény érdekében (lásd a specifikációt a funkciók teljes listájával).
-A nagyméretű, négysoros LCD pontmátrix képernyő - kontraszt-beállítási lehetőséggel - a számokat egyetlen pillanat alatt leolvashatóan jeleníti meg. A praktikus kemény fedél megvédi a billentyűzetet a mindennapos koccanásoktól és ütésektől. Használja ki a kétfajta képernyő- és működési üzemmód (matematikai vagy soros) előnyeit. A matematikai üzemmódban a bevitel és a megjelenítés a matematika-tankönyv stílusában történik, míg a soros módban a hagyományos kétsoros elrendezés használatos.
Funkciók264 funkció
Automatikus kikapcsolás
Trigonometrikus számítások
Szög egységek (DEG, RAD, GRAD)
Bináris, oktális, decimális, hexadecimális számrendszer
Koordináta konverzió
Faktoriális, Kombináció, Permutáció
Törtérték
Véletlenszám-generátor
Statisztikai számítások
Tört-tizedes átváltás
Színfekete
Kijelző típusaKét számítási üzemmód (matematikai és soros)
Kijelző mérete86 x 21 mm
Áramforrás1db CR2032 gombelem vagy napelem
Készülék mérete168 x 80 x 14,5 mm
Készülék tömege140 g

Ár

4 790 Ft

Canon F-718SGA számológép (fekete) vásárlói ezeket a termékeket szokták még nézni:

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor