iRobot csomag akcióEz a promóció lejárt.

Pihentető takarítás. Lehetséges? IGEN!

Hagyd, hogy az iRobot segítsen a takarítás minden lépésében!

A Roomba 696 vagy a Roomba 966 okos robotporszívó mellé most ajándékba adunk egy Braava jet 240 felmosó robotot, amik elvégzik helyetted a piszkos munkát!


Hogy mit is tudnak ezek a gépek pontosan?

A Roomba robotporszívók már applikációval is vezérelhetőek, amik ezek után tökéletesen távolítják el a port és egyéb szennyeződéseket a padlóról és akár a szőnyegekről is.

A Braava jet 240 tökéletesen tisztára mossa a kemény padlófelületeket. Hibátlanul elvégzi a teljes takarítási folyamatot helyetted, és játszi könnyedséggel távolítja el a szennyeződéseket a padlóról, miközben te nyugodtan pihensz a fárasztó nap utáni italodat szürcsölgetve.

Így már egészen élvezhető a takarítás, ugye?


A promóció időtartama: 2018.július 30. - 2018. szeptember 14.


Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor