Canon EOS 7D Mark IIEz a promóció véget ért.

Megkönnyítjük a döntést

Örök dilemma: a drágább fényképezőgépet válasszam vagy egy olcsóbbat, amihez futja a szükséges kiegészítőkre is. Hiszen számít a minőség, de számít egy táska, egy markolat, egy vaku vagy egy extra akkumulátor is. És akkor az objektíveket még nem is említettük.

Mi ezt a választást most megkönnyítjük. Válaszd a Canon EOS 7D Mark II vázat és most a vele egyidejűleg megvásárolt Canon termékek árából összesen 60.000 Ft-ot elengedünk.

Fontos tudnivalók:

  • Az akció raktáron nem lévő termékekre is vonatkozik.
  • A 60.000 Ft teljes egészében levásárolandó. Nem váltható sem egészében, sem részben készpénzre.
  • Az utalvány kézzel foghatóan, papír alapon nem jelenik meg. A fényképezőgép vásárlásával egyidejűleg jelezd (személyes vásárlás esetén az eladónak szóban, online vásárlás esetén pedig a megjegyzés rovatban), hogy mely termékre / termékekre szeretnéd felhasználni a 60.000 Ft-os keretet.

A promóció időtartama:

  • 2018. november 15. - 2018. december 31.

Az akcióban szereplő Canon fényképezőgép:- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor