Olympus & Manfrotto On TourEz a promóció véget ért.

Olympus - Manfrotto On Tour 2019

Győződj meg személyesen az Olympus OM-D és PEN fényképezőgépek, valamint az M.Zuiko objektívek és a Manfrotto állványok kiemelkedő minőségéről az Olympus-Manfrotto ON Tour 2019 rendezvénysorozat keretein belül!

A helyszíneken minden résztvevőt egy 10% Olympus és 20% Manfrotto kedvezményre jogosító kuponnal jutalmazunk, amit az említett márkák esetében bármelyik termékre beválthatsz 2019. július 15-ig.

Fontos tudnivalók:

  • A kupon kedvezmények csak az On Tour Extra promóció kedvezményeivel vonhatók össze, más futó akciókkal nem.
  • Az eseményre az alábbi oldalon regisztrálhatsz: regisztráció.

220volt helyszínek:

  • 2019. május 23. Szeged, 6722 Szeged, Püspök utca 11/A.
  • 2019. június 11. Budapest, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44.

A rendezvénysorozatra extra kedvezményekkel is készültünk:- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a programot, valamint a promóciós ajánlatokat bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

- A promócióban részt vevő termékekből kiskereskedelmi mennyiség vásárolható. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor