Panasonic G9 promócióPróbáld ki Máté Bence leshelyét

Máté Bence nemzetközi megmérettetéseken is többszörösen elismert természetfotós. 2010-ben Londonban Wildlife Photographer of the Year címet nyert. A hazai közönség talán leginkább a 3 részes A láthatatlan madárfotós című sorozatból ismerheti. Bence egyben a Panasonic fényképezőgépek nagykövete és első számú természetfotós tesztelője.

Panasonic DC-G9, a DSLR-eknél dinamikusabban fejlődő MILC-ek felső középkategóriás fényképezőgépe, mely a DSLR-ekhez hasonló kezelést, de fejlettebb funkciókat kínál. Elektronikus zár - csendes expozíció, 4K / 6K fotó sorozat mód, utófókusz, nagy felbontású mód és sok más egyéb ínyencség, amik sokat segíthetnek akár a természetfotózás szerelmeseinek is.

Visszatért a decemberben már nagy sikerrel futó promóció. Panasonic DC-G9 váz vagy kit vásárlásával most te is belekóstolhatsz a legnívósabb természetfotósok életébe és Máté Bence leshelyén tesztelheted új fényképezőgéped.

A promóció menete:

  • Vásárolj Panasonic DC-G9 fényképezőgépet 2019. február 1-28. között.
  • Regisztrálj a vásárláskor kapott kuponnal Máté Bence oldalán.
  • A sikeres regisztrációt követően a világhírű természetfotós leshelyén bizonyíthatod talpraesettséged és teheted próbára újdonsült fényképezőgéped.

Fontos tudnivaló:

  • A kupon egy főre és egy napra szól.

A promóció időtartama:

  • 2019. február 1-28.

Az akcióban szereplő fényképezőgépek:

Panasonic Lumix G DC-G9 váz

AJÁNDÉK: Egy nap Máté Bence leshelyén , 20 MegaPixel, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
Raktáron: Béke tér
Akció! 453 900 Ft helyett
409 990 Ft

Panasonic Lumix G DC-G9LEG kit (12-60mm f/2.8-4 Asph.)

AJÁNDÉK: Egy nap Máté Bence leshelyén , 20 MegaPixel, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
Raktáron: Béke tér
Akció! 649 900 Ft helyett
589 990 Ft

Panasonic Lumix G DC-G9MEG kit (12-60mm f/3.5-5.6 Asph.)

AJÁNDÉK: Egy nap Máté Bence leshelyén , 20 MegaPixel, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
Raktáron: Béke tér
Akció! 519 900 Ft helyett
469 990 Ft

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2019 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor