Sony napokEz a promóció lejárt.

Rendkívüli Sony kedvezmények

Örökítsd meg a világot állóképekben vagy videofelvételeken. Legyen ez akár művészet, hivatás esetleg hobbi. Vagy, ha kedved tartja, csak add át magad a zene örömének bárhol, ahol csak szeretnéd. A legfrissebb Sony akció most elérhetőbbé teszi ezt számodra.

Akár 12% kedvezményt adunk az alábbi Sony termékekre:

  • a megjelölt cserélhető objektíves fényképezőgépek*,
  • a megjelölt objektívek*,
  • videokamerák,
  • kompakt fényképezőgépek.

15% kedvezményt adunk:

  • a Sony hordozható hangszórókra.

Az akció időtartama:

  • 2018.10.10-10.14.

*Az akció alól kivételt képez az Alpha 7 III váz és kit, az Alpha 7 váz és kit, az SDS modellek és az SAL objektívek.


- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor