Sigma bemutató nap a Béke téren


Látogass el béke téri üzletünkbe április 27-én, csütörtökön, ahol 10-19 óráig a Sigma népszerű Art objektívjeié a terep!

Próbáld ki a közkedvelt objektívcsaládot, és találd meg a számodra legmegfelelőbb típust szakemberünk segítségével!
A Sigma napon már kipróbálható, és tesztelhető a várva várt portréobjektív, a 135mm f/1.8 Art DG HSM is*!

A fotós táskák iránt érdeklődőket is szeretettel várjuk, ugyanis a bemutató napon a profi megoldásairól ismert ThinkTank is részt vesz.
Hátizsák? Guruló bőrönd? Válltáska? Fotós felszerelésednek, de akár drónnak és laptopnak is találsz megfelelő méretet! Nézz bele, próbáld ki, és ismerd meg a ThinkTank megoldásait.


További tudnivalók:

1.) A bemutató napon ezúttal elsősorban a Sigma Art objektívcsaládjára, valamint a portréfotósokra koncentrálunk, ezért az alábbi modellekkel találkozhatsz, ha ellátogatsz hozzánk:
Art: 18-35mm F1.8, 20mm F1.4, 24-35mm F2, 24-105mm F4, 35mm F1.4, 50mm F1.4, 50-100mm F1.8, 85mm F1.4, 135mm F1.8*
EX: 105mm F2.8 EX, 70-200mm F2.8 EX

2.) A stúdióban egész nap két hölgymodell fotózására van lehetőség. Felszerelt fotóstúdiónk már előkészítve vár Téged! Szakemberünk a fotózások során folyamatosan jelen lesz, segít ha szükséges, és válaszol a felmerülő kérdéseidre.

3.) Párod, gyermeked fotóznád inkább? Hozd be magaddal kedvenc fotóalanyod, és teszteld a Sigma lencséit vele!

4.) Komplexebb tesztekre vágysz? A fotóstúdióban felállított tesztábrák segítségével "vizsgáztathatod" a Sigma objektíveket. Többféle tesztfelülettel, fotós "szituációval" várunk, amelyekkel olyan jellemzők tesztelhetőek, mint például:

  • bokeh
  • rajz élessége
  • kép lágyulása a szélek felé
  • peremsötétedés
  • kromatikus aberráció
  • hordó hatás
  • képstabilizátor
  • automata élességállítás gyorsasága
  • fényerő teszt

5.) A rendezvény ideje alatt egész napos Sigma és ThinkTank akciókkal, kedvezményekkel jutalmazzuk a betérőket:

a) Minden aznap személyesen vásárolt Sigma objektívre 10% azonnali kedvezményt adunk!
b) Nem tudsz azonnal dönteni? Gyere be béke téri üzletünkbe, és kérd a 10%-os kupont kollégáinktól! Az akciós kuponnal egészen 2017. május 3. éjfélig élhetsz a kedvezménnyel, akár online, webshopunkban is.
c) 20% kedvezmény minden készleten lévő ThinkTank táskára, személyes vásárlás esetén. A kedvezmény nem vonható össze a jelenleg is futó ThinkTank akciókkal.


Időpont: 2017. április 27., 10-19 óra
Helyszín: Béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44.

*Az új 135mm-es lencséből egyelőre még csak Canon bajonettes verziót tudunk tesztelésre bocsájtani.

A napi akcióban részt vevő termékekből háztartásban használatos mennyiséget szolgálunk ki. Csak új termékekre vonatkozik a Sigma-napi promóció: használt, bemutató darab, dobozsérült stb státuszú termékek nem vesznek részt a promócióban.
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor