Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di-II VC PZD (Canon)

Vissza a objektívek canon vázra kategóriába
122 990 Ft
96 843 Ft + áfa
Online hitelre, sorbanállás nélkül: 3 940 Ft x 36 hónap

futamidő testreszabása

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Westend: Rendelésre
  • Boráros tér: Rendelésre
  • Szeged: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre
  • Tartozék napellenző
  • 62 mm-es szűrőméret
  • Képstabilizátoros

Mi történik miután valaki megnézi ezt a terméket?

40%
Tamron AF 18-270mm f/3.5-6.3 Di-II VC PZD (Canon) terméket vásárolja meg
122 990 Ft
16%
Realpower LP-E8 akkumulátor terméket vásárolja meg
6 290 Ft
11%
Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Di SP USD VC (Canon) terméket vásárolja meg
122 890 Ft
10%
Polaroid Multicoated UV szűrő (62mm) terméket vásárolja meg
2 790 Ft - Raktáron!
9%
W-Tianya objektívsapka (62mm) terméket vásárolja meg
990 Ft - Raktáron!

Di II - APS-C szenzoros gépekhez

A Tamron 18-270mm objektív nem csak a világ legnagyobb 15x zoomátfogásával rendelkezik, hanem a világon először alkalmazza a piezo elektromos meghajtást az autofókusz mozgatásához és bele van építve az új berázhatatlan VC (Vibration Compensation) képstabilizáló rendszer. Mindez egy meglehetősen kompakt házban, 62mm-es szűrőmérettel mindössze 450g súllyal. Ez az objektív a kompromisszumok nélküli fejlesztések eredménye. A PZD (Piezo Drive - Piezo Motor) mint úttörő megoldás garantálja a csendes, pontos és gyors autofókuszt. A VC (Vibration Compensation) képstabilizátorral egybeépítve tiszta, stabil, éles képet eredményeznek még tele állásban, gyenge fényviszonyok mellett is. Az eredmény: korlátok nélküli kifejezőerő. Akár egy kellemes családi piknik vagy egy hegyikerékpáros túra - Olyan nagyátfogású objektívet alkottunk, amely nem csak sokoldalú, de könnyű és kompakt is.

Piezo Drive motor

Piezoelektromos elven működő autofókusz meghajtómotor. Ez az innováció leegyszerűsítette az autofókusz működését, csökkentette a beépítendő alkatrészek számát, ezáltal az objektív teljes tömege és mérete kisebb lett. Könnyebb és kisebb mint más autofókusz megoldások. A Piezo motor haladó hullámok helyett állóhullámokat használ a piezo elem mozgatásához. Az egész elem mozgása átveszi az állóhullám formáját, ami a fém tüskét (a kontakt felület) mozgatja, elliptikus pályán. Ez a mozgás kapcsolódik a forgórészhez, csendes, precíz, gyors autofókuszt eredményezve.

LD alacsony szórású lencsetag

A kisszórású (LD) lencsetag csökkenti a kromatikus aberrációt. A kromatikus aberráció egy olyan jelenség, melyben a különböző színű fénysugarak a képsíkon nem egy pontban találkoznak, csökkentve a kép élességét. Extrém kis szórási mutatójú üvegek használatával a fény kevésbé válik szét különböző színű nyalábokra. Az ilyen anyagok használatával hatékonyan kompenzálható a tengelyirányú színszóródás ami gyakori probléma a nagy fókusztávolságú (zoomobjektívek tele tartománya) és az oldalirányú színszóródás is a képsarkokban ami a kis fókusztávolságú objektívek (zoomobjektívek nagylátószögű tartománya) jellegzetes problémája.

AD lencsetag

A szabálytalan szórású (AD) üveg egy speciális optikai anyag amivel a színszóródás szabályozható, javítva ezzel az általános képminőséget Ez a fajta optikai üveg egy bizonyos hullámhossz tartományon belül (tehát bizonyos színeknél) abnormálisan nagy szórással rendelkezik. Az ilyen speciális tulajdonságú AD üveg és normál üveg kombinációjával hullámhossz tartományonként szabályozható a szóródás. Ez a fajta kifinomult szabályozás sokkal kisebb tengelyirányú szórást eredményez a teleobjektíveknél (a zoom objektíveknél is tele állásban) és a nagylátószögű objektíveknél, (a nagylátószögű állásban használt zoomoknál is) jelentősen csökkentve a széleken jelentkező színszóródást.

VC képstabilizátor

A Tamron saját fejlesztésű VC (Vibráció Kompenzáló) mechanikája egy szabadalmaztatott beavatkozó és a hozzá tartozó algoritmus amely extrém stabil keresőképet és kiváló témakövetést biztosít. A kompenzáló lencsét három elektromágneses tekercs működteti. A lencse három rendkívül alacsony súrlódású golyón mozog. Ez az egyszerű mechanikai felépítés a titka a Tamron kompakt objektíveinek

A termék tulajdonságai:

GyártóTamron
Fő paraméterek
Fényerőf/3.5-6.3
Zoom tartomány18-270mm zoom
KépstabilizátorVan
Szűrőméret62mm
BajonettCanon EF
Kompatibilis vázakCanon APS-C
Fizikai paraméterek
Átmérő74.4mm
Hossz96.4mm
Súly450g
Felépítés16 lencsetag/13 csoport
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság0.49m
Maximum nagyítás0,26x
Egyéb
Beépített AF motorvan
AF-vezérlésPiezo Drive
Gyári napellenzőtartozék
Hivatalos oldalhttp://www.tamron.hu/tamron_af_18_270_f_3_5_6_3_di_ii_vc_pzd__canon_

Ár

122 990 Ft

A termék vásárlói ezeket a termékeket szokták még nézni:

Gyakran feltett kérdés:

Mire jó a napellenző?
Kültéren a nap, illetve más, oldalról jövő fények becsillanásának megelőzésére.

Utoljára megtekintett termékek

© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor