Xiaomi Mi Robot Vacuum

Vissza a porszívók kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
92 990 Ft
73 220 Ft + áfa

További információk
  • 1 év garancia

A terméket a hivatalos, magyarországi Xiaomi képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • 55 W-os teljesítmény
  • 420 ml por kapacitás

Xiaomi Mi Robot Vacuum tulajdonságai:

GyártóXiaomi
MegnevezésRobotporszívó
JellemzőkSzívás típus Száraz
-Több szenzor
Lakás feltérképezés,
útvonaltervezés Automatikus töltés
-Kefe nélküli DC motor
Fő kefe és oldalsó, dinamikus kefe
10 mm él tisztítás
-Elegáns megjelenés
5200 mAh Lithium akkumulátor
Távirányítás mobil alkalmazásból
-Intelligens útvonaltervezés
A Mi Robot Vacuum egy szuper-intelligens otthoni takarító robot 12 különféle szenzorral. A 3 beépített processzor folyamatosan valós időben figyeli és koordinálja a mozgást a SLAM (Simultaneous Localization Algorithm and Mapping) algoritmus segítségével, amely felméri a lakást és meghatározza a legoptimálisabb tisztítási útvonalat.
-Lézeres távolságérzékelő szenzor
A lézeres távolságmérő szenzor (LDS - Laser Distance Sensor) segítségével a robot 360 fokban képes letapogatni a környezetét, mindezt pedig másodpercenként 1800-szor teszi meg, feltérképezve ezzel a lakásod belső terét.
-Nagy érzékenységű és precíziós érzékelő rendszer
A Mi Robot Vacuum összesen 12 szenzort használ, pl. ultrahangos radar szenzort, leesés elleni szenzor, giroszkóp és gyorsulásmérő - ezekkel feltérképezi a lakás belterét.
-Automatikus töltés
A robot megvizsgálja a töltő bölcsőjét a saját, lézeres érzékelőjével, és elhelyezi a térképen.
Miután a tisztítást befejezte, kiszámolja a legrövidebb visszavezető utat.
Mikor az akkumulátor kapacitása 20% alá csökken, a robotporszívó automatikusan visszatér a töltő bölcsőjéhez és felcsatlakozik, ezután visszatér az utoljára tisztított helyre, elkerülve az ismételt tisztítás szükségességét.
-Távoli intelligens vezérlés
Csak nyisd meg a Mi Home alkalmazást, és máris megtekintheted a tisztítás státuszát a valós idejű térképen keresztül. Bármikor beállíthatod a takarítási feladatokat, vagy a napi munkamenetet, a rendszeres takarítási időt. Élvezheted a kellemes, tiszta érzést, mikor hazaérkezel. A Mi Robot Vacuum három féle üzemmódban tud takarítani: csendes, normál és erős.
Tulajdonságok
Színfehér
Teljesítményfelvétel55 W
Szívóerő (max.)1800pa
Por kapacitás420 ml
Tápellátás5200 mAh Lithium akkumulátor, 14.4 V
Működési időKb. 2,5 óra
KábelhosszVezeték nélküli kivitel
Méret33 x 8 cm
Súly3.8 kg

Ár

92 990 Ft

Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor