• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Fotós, videós workshopok
    Bemutatónap
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós oktatás
    Nikon
    Olympus
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Szűrés törlése

    Beszámoló - Canon - Team Reddy pályanap

    220volt
    220volt
    2023.08.02 08:00
    Beszámoló - Canon - Team Reddy pályanap

    Július 14-én pénteken rendhagyó eseménnyel készült a 220volt, a Canon Magyarország és a Team Reddy. Eddigi legnagyobb létszámú workshopunkra több mint 60 érdeklődő látogatott el!

    A Kakucs Ringen tartottunk Canon autós szabadedzés fotózást, ahol a Team Reddy Mini Cooper S R53-aival történő zárt edzés pillanatait követhették figyelemmel a résztvevők. Egy rövid csapatbemutató és biztonsági tájékoztató után Háfra Zsolt Sportfotós színes, szakmai jellegű előadása következett. Zsolt a Team Reddy hivatalos fotósa, a The RollingShoot Crew Hungary tagjaként 2 éve követi a csapatot, így az általános sportfotós szakmai jellegű előadáson kívül hasznos tanácsokkal látta el a jelenlévőket a helyszínnel és a Mini Cooper fotózásával kapcsolatban egyaránt.

    A bevezető program után sebesség megszállottjai négy csapatra osztva, éles körülmények között a pálya mellől próbálhatták ki a Canon EOS R rendszer palettájának vázait és különféle objektíveit. Ráadásul egy igazi különlegességet is kézbe vehettek a fotósok, ugyanis meglepetésként a frissen megjelent professzionális lencsét, az 5 millió Ft értékű Canon RF 100-300mm f/2.8 L IS USM-et is elhozta a gyártó. Az esemény exkluzivitását tovább emelte, hogy a résztvevők az országban elsőként próbálhatták ki az objektívet a 220volt Canon - Team Reddy pályanapján éles körülmények között.

    A workshop alatt megérte kreatívnak lenni, ugyanis a fotóversenyt rendeztünk, melynek legjobbra értékelt három helyezettje beülhetett a Mini Cooperbe, és a Team Reddy sofőrjének mitfahrereként élményautózást nyert. A vajszívű szakmai zsűrink pedig egy nem várt különdíjat is kiosztott.

    Bízunk benne, hogy a résztvevők rengeteg élménnyel és tapasztalattal lettek gazdagabbak a rendezvény által, amelynek témája jelentősen különbözött az eddigiektől. Ahogy arra számítani lehetett az EOS R rendszer kivételes képességű autofókusz rendszere és stabilizátora a pálya szélén is hibátlanul és profin működött.

    Ti írtátok rólunk:

    " Szuper jó volt a tegnapi nap! Még egyszer köszönjük a lehetőséget, remélem lesz még. Ha még fizetős lenne akkor is megérné. "

     

    " Köszönöm a napot és a lehetőséget, király egy nap volt. A csapat és pilóták is közvetlenek és lazák voltak, ugyanakkor profik. "

     

    " Jobb volt, mint amire számítottam, és még EOS R rendszerrel is megismerkedhettem közelebbről. Úgy gondolom, már tudom melyik lesz a következő vázam. "

     

    Ha kedvet kaptál egy laza délutáni programhoz, jelentkezz a Canon VIP Clubba! Oszd meg az oldalt fotós barátaiddal és ismerőseiddel, hogy ők is értesülhessenek erről a remek lehetőségről!

    2023.08.02.

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár