Canon RF 5.2mm f/2.8L Dual Fisheye (3 év garancia)

Vissza a objektívek canon vázra kategóriába
Új!
Elismeréseink:
Canon Pro Partner Canon Imaging Partner
844 900 Ft
665 276 Ft + áfa

  • 3 év garancia

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Rendelésre
  • Boráros tér: Rendelésre
  • Szeged: Rendelésre
  • Kiszállítás: Rendelésre
  • FOXPOST: Rendelésre
  • Pick Pack Pont: Rendelésre

  • 350 gramm

CANON RF 5.2MM F2.8L DUAL FISHEYE OBJEKTÍV

Örökítsd meg a világot lenyűgöző virtuális valóságban ezzel a korszakalkotó, L-sorozatú objektívvel, amelyet arra terveztek, hogy a virtuális valósban tett utazásod a lehető legegyszerűbb és leggondtalanabb legyen.

Készíts olyan felvételeket, amelyek túlmutatnak a virtualitáson

Örökítsd meg a világot virtuális valóságban a kompakt, térhatású, L-sorozatú, RF típusú RF 5.2MM F2.8L DUAL FISHEYE objektívvel, amely a vele készített tűéles tartalmat - a többi Canon EOS VR-RENDSZERREL, a fényképezőgépet és a szoftvermegoldásokat is beleértve - valóban lélegzetelállító vizuális élménnyé alakítja, így digitálisan is elmerülhetsz a környezetben.

CANON RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE OBJEKTÍV

Egy virtuális valóságot rögzítő objektív, amely nagy mértékben leegyszerűsíti a professzionális 180°-os VR tartalmak készítését és utómunkálatait.

Lenyűgözően praktikus (3D) 180°-os VR rögzítés

A kompakt, egycsatlakozós kialakítás leegyszerűsíti a fényképezőgép beállítását a professzionális, térhatású 180°-os VR rögzítéshez olyan kompatibilis, nagy felbontású, teljes képmezős, RF objektívfoglalatú fényképezőgépek használatakor, mint amilyen például az EOS R5.

Hatékony és leegyszerűsített munkafolyamat

A készülék egy térhatású, 190°-os látómezővel két, tökéletesen szinkronban lévő, eltolt, kör alakú, halszemoptikás képet rögzít egymás mellett egyetlen, teljes képmezős érzékelőre, és a felvétel gond nélkül, azonnal feldolgozható a Canon hatékony EOS VR Utility/beépülő modul megoldásával a végső szerkesztéshez, így nincs szükség további összeillesztésekre.

Kiváló minőségű képrögzítés

A két, tökéletesen egymáshoz igazított, előre néző, halszemoptikával RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE két UD-lencsetagot használ objekívenként a torzítás korrigálására, a Canon speciális SWC bevonatai pedig csökkentik a szellemképet és becsillanást - akár még háttérfény esetén is.

Gyors f/2.8-as blendenyílás gyenge fényben való fényképezéshez

Az RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE gyenge fényviszonyok mellett is kimagaslóan teljesít a gyors, f/2.8-as blendenyílásnak, valamint a kettős EMD (elektromágneses rekeszmozgatás) kialakításon keresztüli pontosan szinkronizált expozíciónak és precíz vezérlésnek köszönhetően.

L-sorozatú, minőségi felépítés és időjárás elleni védelem

Az L-sorozat többi tagjához hasonlóan az RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE objektívet is professzionális használatra tervezték. Por- és fröccsenésálló, fluorbevonata pedig eltaszítja a vizet és port az objektív felületéről.

Zselés szűrőtartó a precíz expozícióvezérléshez

Az RF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE objektív egy hátulra szerelt zselés szűrőtartóval rendelkezik olyan előrevágott ND-zselék számára, amelyek segítenek precízen szabályozni a fényerőszinteket a 180°-os VR videók készítésekor.

Canon RF 5.2mm f/2.8L Dual Fisheye tulajdonságai:

GyártóCanon
Gyártói cikkszám5554C005AA
LeírásKét halszemoptikás lencse

Tökéletesen egymáshoz igazított,
térhatású képek rögzítése egyetlen,
teljes képmezős érzékelőre
Fő paraméterek
Fényerőf/2.8 fix
Zoom tartomány5,2mm fix
Rekesz tartomány2.8-16
SzűrőméretHátulra szerelt zselés szűrő (35 x 20 mm)
Optimális szenzorméretFullframe
BajonettCanon RF
Kompatibilis vázakMindegyik Canon RF bajonettes vázra feltehető
Fizikai paraméterek
Átmérő121,1 x 83,6mm
Hossz53,5mm
Súly350 g
Felépítés10 lencsetag/12 csoport
Optikai tulajdonságok
Minimum fókusz távolság0,2m
Maximum nagyítás0,03x
Látószög (horizontális/vertikális/diagonális)190°, 190°, 190° (vízszintes, függőleges, átlós)
Egyéb
Por-/nedvességállóigen, gumigyűrű az objektívfoglalaton
Doboz tartalmaRF 5.2mm F2.8L DUAL FISHEYE
5.2-es objektívsapka
RF objektívvédő sapka
Hatszögletű csavarkulcs
LS1014 objektívtok
Felhasználói kézikönyv
Bejelentés dátuma2021. október 06.
Hivatalos oldalhttps://www.canon.hu/lenses/rf-5-2mm-f2-8l-dual-fisheye-lens/

Ár

844 900 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor