• FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • KUPONOK & AJÁNDÉKOK
 • HÍREK, BLOGCIKKEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Aktuális promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Egyéb akció
  Fényképezőgép
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sony
  Szűrés törlése

  Canon Big Shot

  220volt
  220volt
  2023.10.30 13:00
  Canon Big Shot

  Lesd meg promóciós Canon fényképezőgépeinket és objektíveinket, melyeket most extra kedvezményekkel szerezhetsz meg! Ne halogasd sokáig a döntést, mert most sokkal jobban járhatsz!

  2023. október 28-án startolt a Big Shot című fotós tehetségkutató show Ördög Nórival és Nánási Pállal a tévében és online is. Minden adásban különleges feladatok várják a versenyzőket, aminek teljesítéséhez más és más Canon fényképezőgépet, objektíveket használhatnak. Promóciónkban te is megtalálod ezeket a termékeket. Vásárold meg őket és alkoss minél több fotót és videót, hogy sok Big Shot-tal büszkélkedhess!

  Látogass el a Béke téri üzletünkben található Canon Shop in Shopunkba. Itt megtekintheted a múzeumot, tesztfalunkon kipróbálhatod már meglévő vagy leendő fényképezőgépedet, objektívedet, és interaktív tartalmakkal is találkozhatsz.

  A 220volt a Canon hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Canon árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Canon fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!

  ÁSZF

  Ez is érdekelhet: a CANON10 kuponkód felhasználásával 10% kedvezménnyel vásárolhatod meg a megjelölt promóciós Canon EOS MILC fényképezőgépeket, RF objektíveket.

  A promóció érvényes:

  • 2023. október 30. - 2023. december 31.  Promóciós Canon fényképezőgépek:

  Promóciós Canon objektívek:

  Forgass körbe
  Raktáron
  Béke tér: Raktáron
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  1 089 900 Ft
  (-14%)
  927 900 Ft
  Forgass körbe
  Raktáron
  Béke tér: Raktáron
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  1 434 900 Ft
  (-14%)
  1 219 900 Ft

  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár