• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    EcoFlow Dual Generator kettős működtetésű aggregátor (Delta Pro) (2808482)
    EcoFlow Dual Generator kettős működtetésű aggregátor (Delta Pro) (2808482)
    379 900 Ft
    EcoFlow Dual Generator kettős működtetésű aggregátor (Delta Pro) (2808482)
    EcoFlow Dual Generator kettős működtetésű aggregátor (Delta Pro) (2808482)
    EcoFlow Dual Generator kettős működtetésű aggregátor (Delta Pro) (2808482)
    EcoFlow Dual Generator kettős működtetésű aggregátor (Delta Pro) (2808482)
    EcoFlow Dual Generator kettős működtetésű aggregátor (Delta Pro) (2808482)
    Rendelhető
    Összehasonlítom

    EcoFlow Dual Generator kettős működtetésű aggregátor (Delta Pro) (2808482)

    Cikkszám: 2808482
    Garancia

    Fogyasztóknak (magánszemélyeknek):

    Nem fogyasztóknak (Cég, E.V):

    Garanciáról bővebb információt itt olvashat

    Névleges teljesítmény: Benzin: 1800 W (csúcsérték 1900 W),
    Névleges teljesítmény: LPG: 1600 W (csúcsérték 1700 W),
    Folyamatos üzemidő: 3,5 óra (teljes terhelés),
    Motor típusa: Négyütemű, léghűtéses,
    30.5 kg tömeg,
    Termék videó
    Rendelhető
    379 900 Ft
    Béke téri üzletünk: Rendelésre
    Kiszállítás: Rendelésre
    Hitelkalkulátor
    Ha részletfizetéssel vásárolnád meg a terméket, helyezd a kosárba, majd a fizetési módnál jelöld be a Cetelem Online Áruhitelt.
    220volt Magyarország Kft. a Magyar Cetelem Bank Zrt. hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, valamint a hitelbírálat jogát fenntartja. A Bank a pénzügyi szervezetek Magatartási Kódexének alávetette magát.
    Kérdés a termékről
    Kedvencekhez adom

    EcoFlow Dual Generator kettős működtetésű aggregátor (Delta Pro) (2808482) részletes leírása

    EcoFlow Smart Generator Dual Fuel power generator

    Készüljön fel az előre nem látható körülményekre, és biztosítson megbízható vészhelyzeti áramforrást. Az EcoFlow Smart Generator Dual Fuel tökéletesen használható DELTA Pro és DELTA Max állomásokkal, vagy együtt is használható Power Kits termékekkel. A készülék kétféleképpen működik - benzinnel vagy LPG-vel (propán). Ennek köszönhetően semmilyen helyzetben nem hagy cserben! A készülék használata nagyon egyszerű és biztonságos használatot is biztosít.

     

    2 fajta üzemanyag

    Használjon nagyobb rugalmasságot, és győződjön meg arról, hogy berendezése mindig készen áll a munkára. A generátor üzemeltethető benzinnel vagy LPG-vel (propán), így szinte bármilyen helyzetben hozzáférhet az energiához. Tökéletes lesz többek között otthoni, lakóautóban vagy műhelyben való használatra. Vészhelyzet vagy váratlan áramszünet esetén is jól jön. Az LPG ideális kiegészítő üzemanyagként való használatra – hosszabb ideig tárolható, és kevesebb kipufogógázt termel.

     

    Nagyobb hatékonyság

    Fogadjon a bevált megoldásokra. A Power Kits rendszerrel vagy a DELTA Max / DELTA Pro állomással kombinálva az egység akár 40%-kal nagyobb hatékonyságot biztosít (az ilyen típusú szabványos egységekhez képest). Ennek eredményeként üzemanyagot takaríthat meg! Ezenkívül kevesebb kipufogógázt termel, és lehetővé teszi az akkumulátorok gyors feltöltését. Segítségével a DELTA Max körülbelül 1,5 óra alatt, a DELTA Pro körülbelül 2,7 óra alatt tölthető fel teljesen. A generátor működési ideje körülbelül 3,5 óra (benzin) vagy 12,5 óra (LPG).

     

    Hozzáférés az elektromos áramhoz minden helyzetben

    Ne veszítse el az alapvető készülékek áramellátásának lehetőségét, még akkor sem, ha az állomás leáll. Az EcoFlow Smart Generator Dual Fuel segítségével töltés közben zökkenőmentesen használhatja a váltakozó áramú aljzatokat. Csatlakoztassa beléjük legfontosabb készülékeit, és biztos lehet benne, hogy nem fogják megtagadni a kiszolgálást! Sőt, ha AC és DC port is használatban van, az eszköz intelligensen határozza meg a váltakozó áramot prioritásként. Így élvezheti a leginkább szükséges eszközök zavartalan működését!

     

    További lehetőségek az alkalmazással

    Kombinálja a Smart Generator Dual Fuel funkciót az EcoFlow alkalmazással, és férjen hozzá további képességekhez! Az egyenáramú kimeneti paraméterek vezérlése, a készülék távolról történő be- és kikapcsolása, kényelmesen Eco módba váltás és hasznos értesítések fogadása. Az egység működését automatizálhatja is. Állítsa be, hogy automatikusan elinduljon, amikor az állomás egy bizonyos szintig lemerül, majd fejezze be a működést, amikor újratöltődik. Nem kell többé aggódnod semmi miatt!

     

    Első a biztonság

    A generátor LCD képernyővel és számos jelzővel van felszerelve, ami nem csak nagyban megkönnyíti a használatát, de kényelmes hozzáférést biztosít a legfontosabb információkhoz is. Például van szén-monoxid-érzékelő, üzemanyag-riasztás és motorolaj-riasztás. A készülék túlterhelés és bizonyos hőmérsékleti értékek túllépése ellen is védelmet nyújt. Sőt, a legtöbb biztonsági funkció (az üzemanyag-figyelmeztetésen kívül) képes arra, hogy a generátor automatikusan leálljon vészhelyzetben.

     

    4 módon indíthatja el

    Vészhelyzet esetén kulcsfontosságú a gyorsaság és a könnyű kezelhetőség. A Smart Generator Dual Fuel mindkét követelménynek megfelel! A készülék nagyon felhasználóbarát és 4 módon indítható. Egy elektromos gomb segítségével mindössze 2 másodperc alatt bekapcsolhatja. Alkalmazással vagy kézi indítófogantyúval is elindítható. Használhatja az automatikus indítás funkciót is. Megjegyzés: az automatikus indítás funkcióhoz DELTA Max / Pro állomás vagy Power Kits rendszer használata szükséges.

     

    Készüljön fel egy váratlan vészhelyzetre

    Az EcoFlow Smart Generator Dual Fuel rendszerrel még a hosszan tartó áramkimaradások sem ijednek meg. A készülék körülbelül 1600-1800W teljesítményével tűnik ki, és 4 literes üzemanyagtartállyal van felszerelve. Ez lehetővé teszi, hogy körülbelül 5,4 kWh-t tud előállítani benzinnel, vagy akár 20 kWh-t PB-gázzal. Csatlakoztassa DELTA Pro vagy Max készülékéhez, és biztosítsa készülékeinek megbízható áramforrását! Nem kell aggódnia a zaj miatt sem - a beépített kipufogódob lehetővé tette, hogy az egység hangerejét körülbelül 56-67 dB-re csökkentsék (7 méteres távolságból).

     

    Könnyen használható és karbantartható

    A generátorral könnyedén áram alá helyezheti és feltöltheti berendezéseit. Ha úgy dönt, hogy LPG-t használ, egyszerűen csatlakoztassa a hengert a megfelelő bemenethez – nem kell semmit lecsavarnia! Ezután csak kapcsolja be a generátort – még az üzemmódot sem kell módosítania. Mi több, a Smart Generator Dual Fuel beépített nyomásszabályozóval rendelkezik. Az esetleges szállítása sem okoz problémát. A szükséges karbantartási munkák elvégzéséhez könnyedén eltávolíthatja a generátor oldalsó paneljét is.

    Adatok
    Gyártó
    EcoFlow
    Leírás
    A Smart Generator Dual Fuel benzinnel vagy, vagy LPG-vel is üzemeltethető…. Integrálva a DELTA Pro és DELTA Max készülékekkel Csatlakoztassa DELTA Pro vagy DELTA Max állomását az intelligens generátorhoz, és töltse fel állomásait még hosszabb áramkimaradások esetén is.

    A hatékonyság az első A hagyományos erőművekkel ellentétben az EcoFlow Smart Generator egyenárammal is képes feltölteni, így üzemanyagot takarít meg és felgyorsítja az akkumulátorállomások töltési idejét.

    Töltés és áramellátás egyszerre A Smart Generator az akkumulátorállomások egyenáramú töltőportja mellett egy 230 V-os váltóáramú aljzattal is rendelkezik. Ez lehetővé teszi, hogy áramszünet esetén egyszerre töltse fel a töltőállomásokat és táplálja más készülékeket.

    Intelligens, igazán intelligens A DELTA Pro és DELTA Max állomásokhoz csatlakoztatva az intelligens generátor képes elindulni az Ön által beállított töltési szintről, feltölteni az állomást, majd újra kikapcsolni magát. Ezenkívül a mobilalkalmazás segítségével vezérelheti az intelligens generátort, és figyelemmel kísérheti annak állapotát.
    Méret
    59.7 x 30.0 x 47.5 cm
    Tömeg
    30500 g (30,5 kg)
    Teljesítmény
    1600 W (LPG)
    1800 W
    Kimeneti csatlakozók
    Maximum DC kimenet: 32A / 42 - 58.8V
    Jellemzők
    Névleges feszültség: 120V
    Névleges teljesítmény: Benzin: 1800 W (csúcsérték 1900 W) / LPG: 1600 W (csúcsérték 1700 W)
    Zajszint: 56-67 dB (teljes terhelés)
    Indítási mód: Elektromos indítás
    Gyújtógyertya típusa: A5RTC
    Folyamatos üzemidő: 3,5 óra (teljes terhelés)
    Generátor motorolaj térfogata: 0,38L
    Üzemanyagtartály térfogata: 4L
    Üzemanyag típusa: ólommentes benzin/LPG (autógáz)
    Motor lökettérfogat: 80cc
    Motor típusa: Négyütemű, léghűtéses
    Doboz tartalma
    EcoFlow Smart Generator (Dual Fuel)
    LPG tömlő
    Olajtölcsér
    Extra akkumulátor
    csatlakozó kábel
    Felhasználói kézikönyv
    jótállási jegy
    Gyújtógyertya foglalat
    Kétvégű villáskulcs;
    csavarhúzó
    Cikkszám
    2808482
    Hasonló termékek
    Vélemények
    Légy Te az első, aki véleményt ír!
    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár