Fotósok Online Hétvégéje

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_128962.jpg

Fotó: Schram András


Ez a promóció véget ért.

IV. Fotósok Online Hétvégéje

Kedves Látogató,

A 220volt nevében köszönjük, hogy részt vettél a IV. Fotósok Online Hétvégéjén. Erre az aloldalra nagy valószínűséggel azért kerültél, mert március 16-ig kedvezményesen regisztráltál az eseményre, ezáltal jogosulttá váltál számos engedményre a 220volt oldalán!


Az alábbi ajánlatokkal készültünk Neked!KUPON KEDVEZMÉNYEK

Az esemény Szervezője e-mailben küldi ki számodra a kuponkódot 2021.03.16. és 2021.03.21. között.

Kupon beváltási időszak: 2021. március 22-28., kóddal jogosult vagy igénybe venni:

10% kedvezményt a kupon beváltásának időpontjában raktáron lévő:

 • CANON DSLR-re, MILC-re és objektívre. Az akciós termékekre nem érvényes!
 • NIKON Z MILC-re, Z objektívre és távcsőre. Az akciós termékekre is érvényes!
 • GOPRO akciókamerára. Az akciós termékekre is érvényes!
 • SIGMA objektívekre. Az akciós termékekre nem érvényes!

Továbbá kivételt képeznek a kuponkedvezmény alól az újdonságok:

 • Sigma 35mm f/2 DG DN Contemporary (Leica L) (s347969),
 • Sigma 35mm f/2 DG DN Contemporary (Sony E) (s347965),
 • Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary (Leica L) (s353969),
 • Sigma 65mm f/2 DG DN Contemporary (Sony E) (s353965),
 • Sigma 24mm f/3.5 DG DN Contemporary (Leica L) (s404969),
 • Sigma 24mm f/3.5 DG DN Contemporary (Sony E) (s404965),
 • Sigma 24-70mm f/2.8 DG DN Art (Sony E) (s578965),
 • Sigma 105mm f/2.8 DG DN Macro Art (Sony E) (s260965),
 • Sigma 105mm f/2.8 DG DN Macro Art (Leica L) (s260969),

továbbá a későbbiek során várható újdonságok.

12% kedvezményt a kupon beváltásának időpontjában raktáron lévő:

 • DJI Ronin stabilizátorra. A kedvezmény az RS 2 Pro Combo típusra nem érvényes!
 • INSTA360 One X2 sportkamerára.

15% kedvezményt a kupon beváltásának időpontjában raktáron lévő:

 • SONY RX szériás fényképezőgépre, Alpha 7C cserélhető objektíves vázra és szettre, valamint az objektívekre. Az akciós termékekre nem érvényes!

20% kedvezményt a kupon beváltásának időpontjában raktáron lévő és nem akciós:

 • MANFROTTO táskára és állványra. Az akciós termékekre nem érvényes!

A kuponkedvezmény nem érvényesíthető az esetlegesen bejelentésre kerülő további újdonságokra, a már bejelentett újdonságokra és a felsorolt kivételekre!

FONTOS: A kupon kizárólag a beváltási időszak alatt (március 22-28.) raktáron lévő, (a megjelölt esetekben) nem akciós árú és új készülék(ek) vásárlása esetén használható fel!

A kuponkód beváltása és érvényessége:

 • A kupon 2021. március 22-28. között használható fel weboldalunkon keresztül. Személyes vásárlás esetén is meg kell rendelni a termékeket online és érvényesíteni a kuponkódot!
 • A kuponkódot csak a IV. Fotósok Online Hétvégéjére (a https://www.fotosnap.hu weboldalon keresztül) 2021. március 16-ig jegyet vásárló e-mail címek birtokosai használhatják fel, ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk a jogot a kedvezmény megtagadására. Ez azt jelenti, hogy azt az e-mail címet kell megadnod a megrendelés során, amellyel az eseményre is regisztráltál az elővételi időszakban.
 • A beváltás helye: a Kosár oldalon a bal alsó sarokban a "Kuponkód megadása:" rovatban. (Segítség: itt.)
 • A kuponkód egy vásárláson belül több termékre is érvényes, amennyiben a termékek megfelelnek a promóció feltételeinek (tehát például a kuponkóddal egy vásárláson belül tudsz rendelni fotós táskát és objektívet is).


EGYEDI ÁRAJÁNLAT

Ha kiszemelt fotós terméked nem szerepel a kuponos ajánlatban, ne búslakodj, kérj rá egyedi árat 2021. március 22. és 2021. március 28. között az info@220volt.hu e-mail címen, és lehetőségeinkhez mérten igyekszünk kedvezményt biztosítani!

A leveled tárgya legyen: "Fotósok Online Hétvégéje kedvezmény", arról az e-mail címről vedd fel velünk a kapcsolatot, amivel a IV. Fotósok Online Hétvégéjére regisztráltál, így mielőbb válaszolni tudunk majd.
Ami még érdekelhet:- A kupon kizárólag a beváltási időszakban (március 22-28.) és a megrendelés pillanatában raktáron lévő, (egyes termékek esetén) nem akciós árú és új* készülék vásárlása esetén használható fel! *A használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A kupon más árcsökkentő kuponkóddal nem összevonható.

A kuponkedvezmény alól kivételt képeznek az esetlegesen bejelentésre kerülő további újdonságok és felsorolt kivételek.

- A kuponkódot és egyedi ajánlatokat csak a IV. Fotósok Online Hétvégéjére (a ​https://www.fotosnap.hu weboldalon keresztül) 2021. március 16-ig jegyet vásárló e-mail címek birtokosai használhatják fel, ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk a jogot a kedvezmény megtagadására. A promóció csak webes rendelés esetén érvényes! Az átvétel ettől függetlenül természetesen történhet üzleteink bármelyikében.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor