Fujifilm bemutatónap a Béke térenEz a promóció véget ért.

Fujifilm bemutatónap

December 13-án Fujifilm bemutatónapot tartunk béke téri bemutatótermünkben. Ugorj be hozzánk és tedd próbára a gyártó fényképezőgépeit, objektívjeit akár egy modell fotózás keretein belül. A nagy eseményre csak a helyszínen elérhető aznapi kedvezményekkel is készülünk.

És ez még nem minden: az elsők között lehetsz, aki kézbe foghatja és kipróbálhatja a Fujifilm legújabb MILC fényképezőgépét, az X-Pro3-at.

További részletekkel és kedvezményekkel hamarosan jelentkezünk.

Időpont: 2019. december 13., 10-19 óra
Helyszín: béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44.

Kérjük, érdeklődésed jelezd számunkra!

A vadiúj X-Pro3 fényképezőgépek:

Fujifilm X-PRO3 váz (fekete)

3" LCD, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
Raktáron: Béke tér
Akció! 698 890 Ft helyett
598 890 Ft

Fujifilm X-PRO3 váz (duratect fekete)

3" LCD, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
758 890 Ft
597 551 Ft + áfa

Fujifilm X-PRO3 váz (duratect ezüst)

3" LCD, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
758 890 Ft
597 551 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció csak személyes vásárlás esetén a helyszínen érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor