Nikon Z7 II kuponkedvezmény

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_147744.jpg


Nikon Z7 II kuponkedvezmény

Aprólékos odafigyelés a részletekre. Kíméletlen munkamorál. Alkalmazkodási képesség. Ismerd meg a teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgépet, amely minden helyzetben megfelel a részletek iránti szenvedélyednek. Bármit is tervezel, a Nikon Z7 II segít maradéktalanul megvalósítani ötleteid.

Vásárolj promóciós Nikon Z7 II fényképezőgépeket most 10% kedvezménnyel a NIKON10 kuponkód felhasználásával.

Kuponkód:

  • NIKON10

A promóció időtartama:

  • 2021. augusztus 26. - 2021. szeptember 30., illetve a készlet erejéig.

Promóciós Nikon Z7 II fényképezőgépek:

Nikon Z7 II kit (Z 24-70mm f/4 S)

FullFrame, 46 MegaPixel, 3.2" LCD, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás, XQD memóriabővítés
RAKTÁRON Béke tér
1 449 900 Ft
1 141 654 Ft + áfa


- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor