Nikon Z50 kedvezménnyel

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_128550.jpg


Ez a promóció véget ért.

A hozzád illő tökéletesség

A Nikon Z50 kiemelkedő képminőségével pontosan bemutathatod, hogyan látod a világot. Merész színek kedvezőtlen fényviszonyok között is. Gyors, nagy teljesítményű és könnyen kezelhető. Kapd el a pillanatot 11 kép/mp sebességgel vagy örökítsd meg a fényeket éjjel-nappal a hihetetlenül széles fényérzékenységi tartománynak köszönhetően. A Z50-nel könnyű a filmezés is. 4K videókat rögzíthetsz vagy lassított felvételeket készíthetsz Full HD felbontással.

Februári promóciónk során kedvezményesen vásárolhatod meg a megjelölt Nikon Z50 kiteket és két objektívet.

A promóció időtartama:

  • 2021. február 22 - 28., illetve a készlet erejéig.


Promóciós Nikon Z50 kitek:

Nikon Z50 kit (DX 16-50 f/3.5-6.3 VR)

21 MegaPixel, 3.2" LCD, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
Raktáron: Béke tér
355 900 Ft
280 236 Ft + áfa

Promóciós objektívek:

Ajánlott kiegészítők:

79 890 Ft
62 906 Ft + áfa

Nikon Z6 és Z7 akciók:

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor