Nikon Z fc FTZ adapterrel

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_147186.jpg


Fedezd fel a Nikon Z fc fényképezőgépet

Örökítsd meg ikonikus pillanataid egy olyan fényképezőgéppel, amely összeköt Téged a kedvenc témáddal. A 80-as évek elején teret hódító, híres Nikon FM2 SLR filmes fényképezőgép inspirálta a Z fc tükör nélküli fényképezőgépet, amelynek kialakítása valódi, pontosan újraalkotott részletekkel rendelkezik: a vezérlőtárcsától a kör alakú keresőig, a pentaprizmára vésett klasszikus Nikon logón át.

Klasszikus kialakítás ötvözve a Z sorozat technológiájával:

  • Az egyes tárcsák segítségével anélkül határozhatod meg a záridőt, expozíciókompenzációt és ISO érzékenységet, hogy a fényképezőgép menüjébe kellene lépned.
  • Megjelenésében a 80-as éveket idéző, azonban ma is helyt álló, strapabíró, könnyű és könnyen hordozható magnéziumötvözetből készült váz.
  • Kiváló teljesítmény. A Z-bajonettnek köszönhetően a nagy, 20,9 megapixeles, DX-formátumú érzékelője több fényt érzékel. A több fény pedig többet jelent mindenből, ami kell – élesség, kontraszt, gyors élességállítás és teljesítmény gyenge fényviszonyok mellett is.
  • A Z fc fényképezőgép lenyűgöző 4K/UHD videófelvételeket rögzít 30p sebességgel – és ez az első olyan Nikon Z fényképezőgép, amely elforgatható monitorral rendelkezik. Készülj fel arra, hogy a kompozíciót teljesen más szintre viheted.
  • Pörgős vlogok és látványos interjúk. A nagyszerű tartalom megérdemli, hogy nagyszerűen is nézzen ki. A Z fc használatával hihetetlen élességet és lenyűgöző mélységélességet érhetsz el.

Vásárold meg a fényképezőgépet bármilyen kiszerelésben 36.000 Ft-os bevezető kedvezménnyel.További extra kedvezmény

Amennyiben a Z fc fényképezőgépedet akár vázként, akár szettben egyidejűleg vásárlod meg az FTZ adapterrel, úgy az adapterre 30.000 Ft kedvezményt érvényesíthetsz.

Az FTZ bajonettadapterrel kihasználhatod az F-bajonettes objektívek minden előnyét, amikor Nikon Z fc fényképezőgépeddel állóképeket és videókat készítesz. Jottányit sem kell leadnod a képminőségből. Ráadásul a rázkódáscsökkentés (VR) nélküli NIKKOR objektívek előtt is megnyílik az élesség új dimenziója.

Fontos tudnivalók az FTZ adapter kedvezményről:

  • A kedvezmény a megjelölt Nikon Z fc fényképezőgépek és 1db Nikon FTZ adapter egyidejű megvásárlása esetén érvényesíthető. További termékekre a kedvezmény nem érvényesíthető egyazon fényképezőgép esetén.
  • Online rendelés esetén a kedvezmény levonása nem automatikus, a rendelés leadása után történik. Rendeléskor a megjegyzés sorba írd be, hogy: Nikon FTZ kedvezmény
  • Online rendelés során online fizetés esetén nem érvényesíthető a kedvezmény, így kérjük, válassz másik fizetési módot.

Az ajánlat érvényes:

  • 2021. szeptember 30-ig.


Nikon Z fc fényképezőgépek:

Új!

Nikon Z fc kit (Z DX 28mm f/2.8 SE)

21 MegaPixel, 3" LCD, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
Akció! 449 900 Ft helyett
413 900 Ft
Új!

Nikon Z fc Vlogger kit

21 MegaPixel, 3" LCD, Kihajtható LCD, Érintőképernyő, 4K felbontás
Akció! 479 900 Ft helyett
443 900 Ft


Promóciós FTZ bajonettadapter:

92 900 Ft
73 150 Ft + áfa


Ajánlott kiegészítők:

Új!
48 900 Ft
38 504 Ft + áfa

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor