Sony Alpha 7S III bemutatónapEz a promóció véget ért.

Sony Alpha 7S III - Mozgásban a képzelet!

A Sony Alpha 7S III-mal az S-sorozat szintet lép a Full Frame-filmkészítésben: új csúcssebessége alacsony zaj mellett elegyedik az elsőrangú fényérzékenységgel, így korábban elképzelhetetlen 4K felvételek váltak lehetségessé a nagy dinamikatartomány, a lélegzetelállító fókusz és kiváló képstabilizálás révén. Kreativitásod új magaslatokba törhet!

Látogass el szeptember 21-én Béke téri bemutatótermünkbe és tedd próbára ezt az elképesztő, tükör nélküli fényképezőgépet.


Időpont: 2020. szeptember 21., 11-19 óra
Helyszín: Béke téri üzletünk, 1135 Budapest, Szegedi út 42-44.


Ne hagyd ki, mert:

  • Fotózással kapcsolatos kérdéseidre a Sony szakértői adnak választ.
  • Kézbe foghatod és az elsők között próbálhatod ki az S-sorozat legújabb képviselőjét, az Alpha 7S III-at.
  • A helyszínen igénybe veheted a Sony Alpha 7S III bevezető ajánlatát, melynek során megajándékozunk 3 év kiterjesztett garanciával, továbbá egyidejűleg akár három, a promócióban megjelölt objektívet is megvásárolhatsz egyenként 105.000 Ft kedvezménnyel.

Légy naprakész a rendezvénnyel kapcsolatosan

Kövesd Facebookon is az eseményt, hogy azonnal hozzájuss a bemutató nappal kapcsolatos információkhoz!


Az új Sony Alpha 7S III:
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a programot, valamint a promóciós ajánlatokat bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor