Nikon újdonságok

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_142826.jpg


Ez a promóció véget ért.

Nikon újdonságok

Fedd fel az első Z sorozatú makróobjektívekkel megpillantott dolgok szépségét. A rendkívül könnyű NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S egy professzionális, S sorozatú makróobjektív, amely lenyűgözően élethű mélységet és részletességet nyújt. A NIKKOR Z MC 50mm f/2.8 egy kompakt, könnyű és sokoldalú objektív, amely ideális olyan kezdő makrófotósok számára, akik élénk közeli képeket szeretnének fotózni.

A professzionális NIKKOR Z MC 105mm f/2.8 VR S:

  • az életnagyságú képek mestere az 1:1-es leképezési aránynak, a hibátlan élességállításnak és a kiváló képalkotási képességeknek köszönhetően. Az állóképek és videók készítéséhez optimalizált közepes telefotó-látószögnek köszönhetően egy lenyűgöző objektív a részletgazdag portrékhoz: az élesség és a kontraszt épp olyan bámulatos, akár az elmosódás. A vezérlés pontos és rugalmas, és a fényképész átfordíthatja az objektív élességállítási irányát, ami előnyös lehet vegyes alkotási környezetben való munkavégzés során.

Az új NIKKOR Z MC 50mm f/2.8:

  • egy nagyszerű univerzális objektív, amely a leghétköznapibb témák szépségét is képes feltárni. Akár ételeket, akár virágokat és macskaköves utcákat fotóz felülről, a fényképész rendkívül éles, életnagyságú (1:1) makrófelvételeket, valamint lélegzetelállító közeliket rögzíthet könnyedén kisméretű témákról és részletekről. Az élességállítás gyors és pontos még akkor is, ha a makróobjektív eleje mindössze 5,6 cm-re van a témától! A klasszikus 50 mm-es gyújtótávolsággal és a természetes perspektívával a portréktól az utcai jelenetekig bármit megörökíthet a felhasználó.


Nikon újdonságok:

Új!

Nikon Z MC 105mm f/2.8 VR S

Tartozék napellenző, 62mm-es szűrőméret, Képstabilizátoros
399 900 Ft
314 882 Ft + áfa
Új!

Nikon Z MC 50mm f/2.8

Tartozék napellenző, 46mm-es szűrőméret, Stabilizátor nélkül
259 900 Ft
204 646 Ft + áfa
- Cégünk fenntartja a jogot, hogy az ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor