Sony Alpha 9 Trade In - 220volt.hu

Sony Alpha 9 Trade InEz a promóció lejárt.

HOZD BE A RÉGIT!

A Sony nagyfiújából, az Alpha 9-esből most 120.000 Ft-ot engedünk el, amennyiben behozod "régi" Full Frame szenzoros fényképezőgépedet, legyen az DSLR vagy MILC!

  • Nincs más dolgod, mint vásárláskor magaddal hozni egy bármilyen márkájú, és típusú FUll FRAME használt fényképezőgépet.
  • Ezen régi gép leadásával automatikusan jogosult vagy a kedvezményre!
  • Nincs szükség regisztrációra, a kedvezmény üzletünkben AZONNAL érvényesíthető!

A promóció időtartama: 2018. május 01. - július 31.

Az akció kizárólag a "Sigma MC-11 adapter ajándékba!" promócióval vonható össze, amelyről további információt az alábbi gomb megnyomása után kaphatsz!


Feliratkozás hírlevélreA hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2018 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor