• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Fotó, videó kiegészítő

  Hivatalos magyar garancia és ingyenes házhozszállítás a 220volt porfesszionális fotós boltjánál. Oldalunk kínálata minden termékre kiterjed, ami a fotózás és a videózás területét érinti, beleértve a különböző kiegészítőket is, amelyekről nem is gondolnánk, hogy mennyire fontos elemei a teljes felszerelésnek. Kiegészítőink között ruhadarabok, rajongói termékek, sapkák, pólók, kesztyűk, Lowepro, Canon és Nikon termékek találhatók meg. Az ördög a részletekben rejlik, így érdemes a kiegészítőket is a legminőségibb darabok közül kiválasztani, hogy biztosan a legtökéletesebb munkát adhasd ki a kezedből!
  Kínálatunkban nem csak kiegészítőket, hanem a legfontosabb fotós tartozékok és kiegészítők széles tárházát találod meg, amelyek mind a profi, mind az amatőr felhasználásra egyaránt alkalmasak. Emellett kiváló fényképezőgépek, objektívek, objektív tartozékok, memóriakártyák, drónok, távcsövek, videokamerák, stúdió felszerelések, kiegészítők, fotónyomtatók, fotóalbumok, képkeretek és használt termékek érhetőek el a megbízható világmárkáktól, nagyszerű áron. Bízz a szakmai tapasztalatunkban és lepd meg magad egy igazán megbízható kellékkel, akár a munkádhoz, akár a szabadidődhöz van rá szükséged! A 220volt történetében a fotózás mindig is kiemelt szerepet játszott, most sincsen ez másképp, partnereink között a legnépszerűbb gyártók, mint a Canon, Nikon, Sony, Sigma, Panasonic és OM System termékei találhatóak meg. Legyen szó professzionális vagy hobbi szintű képalkotásról, a 220volt kínálatában garantáltan megtalálod azt, amire szükséged van: profi fényképezőgépek és fényképezőgépek kezdőknek. Fotós tartozékaink között minden fontos kellék fellelhető, úgy, mint az állvány, teleszkóp, töltő, vaku, markolat, derítőlap, stabilizátor, kábel, mikrofon, vázsapka, LCD védő fólia vagy szemkagyló. Minőségi termékeik támogatják a tökéletes képek készítését, a munkádat könnyebbé és egyszerűbbé teszik. Légy kreatív, kísérletezz, alkoss! A 220voltnál a termékeink hivatalos gyártói garanciával és a gyártói szolgáltatások széles skálájával rendelkeznek. Béke téri bemutatótermünkben szakeladóink által lehetőséged nyílik kipróbálni egyes termékeket. Azok számára, akiknek nincs módja a személyes vásárlásra, remek lehetőséget biztosít ingyenes házhozszállításunk. Használt termékeink segítségével jelentős árkedvezménnyel juthatsz hozzá jó állapotú fotós eszközökhöz.
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár