Philips kávéfőző kampány

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_148434.jpg


Ez a promóció véget ért.

Philips - A kávézás öröme

A Philips kávéfőzőkkel könnyedén élvezhetitek a kávézás pillanatait. Egy érintés és a friss kávészemek aromája testet ölt a kávéban. Válaszd az ősz beköszöntével is a Philips promóciós kávégépeit és kiegészítőit szuper kedvezményes árakon.

Az ajánlat időtartama:

  • 2021. szeptember 13-19., illetve a készlet erejéig.

Promóciós automata kávéfőzők:

Philips Series 2000 LatteGo EP2235/40 automata kávégép LatteGo tejhabosítóval

Szemes kávéhoz, 1500 W
RAKTÁRON Béke tér, Szeged
174 990 Ft
137 787 Ft + áfa


Promóciós filteres kávéfőzők:

16 990 Ft
13 378 Ft + áfa


Promóciós tartozékok és kiegészítők:

14 990 Ft
11 803 Ft + áfa
3 990 Ft
3 142 Ft + áfa

- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor