• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Hírek, érdekességek
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós kisokos
    Fujifilm
    GoPro
    Nikon
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Tamron
    Tippek, trükkök
    Toplistáink
    Újdonság
    Vlogkamera
    Szűrés törlése

    Fotós ismerősöd van? Ezeknek biztosan örülni fog karácsonykor…

    220volt
    220volt
    2022.11.28 19:13
    Fotós ismerősöd van? Ezeknek biztosan örülni fog karácsonykor…

    A karácsonyi ünnepek idén is vészesen közelednek, így ismét kezdődik a már jól ismert ajándékpara: „kit és mivel lepjünk meg karácsonykor?” 

    Akik előre gondolkodtak, azok valószínűleg már túl is vannak a meglepetések beszerzésén, azonban mindig vannak olyanok - azt hiszem, a saját nevemben is nyugodtan fogalmazhatok úgy, hogy a többség -, akik szeretik halogatni az ajándékok megvásárlását. Nekik lehet kifejezetten hasznos ez az ajánló, amellyel szeretnék segíteni, hogy ismerősödnek, barátodnak, párodnak vagy épp a családtagodnak megtaláld a megfelelő fotós kiegészítőt, amely bizonyosan hasznos lesz, és nem futsz vele vakvágányra. Azért mindenképp érdemes egy beépített emberrel egyeztetni az őszinte öröm érdekében…

    Számos olyan termék található a 220volt webshopjában, illetve üzleteiben, amelyek univerzális és hasznos meglepetésként szolgálhatnak a fotózás szerelmeseinek. Az általános fotós kiegészítők táborát erősítik a Lenspen termékek, a memóriakártyák, és a táskák. Azonban akad itt pár jópofa és megmosolyogtató termék is! Az egyik ilyen a Freehands Stretch fotós kesztyű, aminek tenyere csúszásgátlós, hüvelyk- és mutatóujj vége visszahajtható, így kivállóan lehet fotózni hidegben is, ráadásul az ujjvégbe elhelyezett mágnes miatt pedig az érintőkijelzős telefont is könnyebb használni a zord hidegben. A Rollei Lensball (üveggömb) 110mm -rel pedig a kreatív képek száma is növelhető.

    A hordozható fotónyomtatók még mindig roppant népszerű terméknek bizonyulnak. Ezzel a zsebben elférő eszközzel okostelefonról nyomtathatóak ki fényképek, általában a gyártók instant fényképezőgépeihez használt fotópapírokra. Így a hangulata hasonló, mintha "polaroid" képet készítenél. Itt különböző márkák termékei közül tudsz válogatni, például: Xiaomi, Canon, Fujifilm. 

     

     

    Ha már FÉNYképezés, akkor sosem elég a fényből. Ennek szellemében ajánlod figyelmedbe az Ulanzi márkát, amely kreatív termékeket ajánl fotózáshoz és videózáshoz egyaránt. Fényfestéshez például remek kiegészítő a W200 RGB fénycső vagy a VL61 RGB Fill Light videós lámpa. Az S1 Sunset Live Projection Lamp vetítőlámpa különös, Naplementét idéző színhőmérsékletet képes előállítani. A VIJIM K9 RGB Ring Light plus Tripod Stand (körlámpa plusz állvány) pedig a vloggereknek lehet remek társ. 

    Végül, de nem utolsó sorban szeretnék élni a +1 lehetőségével, amely nem más, mint felhívni a figyelmed a 220foto weboldal szolgáltatásaira, ahol kézzel foghatóvá teheted kedvenc megörökített pillanataidat fénykép, poszter vagy fotókönyv formájában. Ahogy a mottónk is szól: „TE átélted, mi előhívjuk.”

    Írta : Háfra Zsolt

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár