• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Hírek, érdekességek
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós kisokos
    Fujifilm
    GoPro
    Nikon
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Tamron
    Tippek, trükkök
    Toplistáink
    Újdonság
    Vlogkamera
    Szűrés törlése

    Karácsonyi ajándékötletek: Mit ajándékozzak karácsonyra fotós ismerősömnek? – Általános kiegészítők

    220volt
    220volt
    2023.12.11 14:14
    Karácsonyi ajándékötletek: Mit ajándékozzak karácsonyra fotós ismerősömnek? – Általános kiegészítők

    A Karácsony a család, az igaz barátok és a meghitt együttlét ünnepe. Megajándékozzuk azokat, akiket igazán szeretünk.

    A karácsonyi ünnepek közeledtével ismét elkezdődik a jól megszokott szorongás az ajándékok miatt. Ha benned is felmerült már a kérdés, hogy vajon minek örülne fotós ismerősöd, akkor jó helyen jársz. Ugyanis ebben a cikkben egy kis ajánlóval szeretnék segíteni, hogy ismerősödnek, barátodnak, párodnak vagy épp a családtagodnak megtaláld a megfelelő kiegészítőt, amely hasznos lesz, és nem futhatsz vele vakvágányra. Kiemelném, hogy érdemes egy beépített emberrel, vagy magával az ajándékozottal egyeztetni, hogy biztos legyen az öröm. A kezdő fotósoknak általában könnyebb ajándékot találni, hiszen ők sokszor csak alapfelszereléssel rendelkeznek, így nagyon sok kiegészítő közül választhatunk nekik... 

    220volt webshopjában számos olyan termék található, amelyek univerzális és hasznos meglepetésként szolgálhatnak a fotózás szerelmeseinek. A teljesség igénye nélkül kategóriákba szedtem a szóba vehető apróbb ajándékokat, amelyekkel biztosan boldog lesz a fotós, illetve fotózást kedvelő szeretted.

    Univerzális kiegészítők

    Lencsetisztítók

    Az általános tartozékok sorát a lencsetisztítókkal nyitnám, amelyekkel könnyen tisztán tartható a felszerelésed.

     

    Memóriakártyák

    Örök igazság, hogy a tárhelyből sosem elég! Már a kezdő fotósok is a JPG mellett RAW fájlba is elmentik a megörökített pillanatot, hiszen ez a későbbi utómunka során hasznos lehet, mivel több információ kinyerhető belőle - de ez több helyet is foglal. Így elengedhetetlen a nagyobb kapacitású (32 Gb, 64 Gb), megfelelő írási sebességgel rendelkező memóriakártya.

    A legelterjedtebb manapság az SD kártya, de fényképezőgépenként eltérő lehet a használandó memóriakártya típusa, lehet CF kártya, microSD és XQD is. A memóriakártyák sajnos fizikai méretükből adódóan könnyen elveszhetnek vagy sérülhetnek, a rajta lévő anyagok eszmei értékéről nem is beszélve. Ezért fontos a megfelelő tárolásuk! Erre szolgálnak a memóriakártya tartók. 

     

    Fotós táskák, tokok

    A 220volt webshopját böngészve láthatos, hogy a fotóstáskák és tokok választéka hatalmas, így könnyű elveszni a kínálatban a különböző méretű és kialakítású tárolók között. Ha mégis valamilyen táskával lepnéd meg karácsony alkalmából ismerősödet, akkor mindenképp puhatolózz egy olyan embernél, aki pontosan tudja, hogy milyen igényei vannak. A fenti linkre kattintva megtalálod a teljes kínálatot. Míg alább a legnépszerűbb táskáink közül láthatsz néhányat.

     

    Fotós és videós állványok

    Az állvány kérdése hasonló az előbbi kategóriához: mivel a többszázezer forintos felszerelését rakja rá az ember, ezért fontos, hogy kellőképpen stabil legyen, és megfelelő teherbírással rendelkezzen. A linkre kattintva megtalálod a teljes kínálatot. 

     

    Tölthető elemek vakuhoz

    Ha ismerősünk felszerelésében található külső vaku, akkor annak tápellátásáról is érdemes tájékozódni, ugyanis a megfelelő tölthető elemek szintén fontosak. Az Eneloop alábbi termékeit kimondottan vakukhoz javasoljuk.

    Kellemes Karácsonyi ünnepeket és egészségben gazdag Boldog Új Évet Kíván a 220volt csapata.

    Írta: Háfra Zsolt

     

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár