• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Hírek, érdekességek
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós kisokos
    Fujifilm
    GoPro
    Nikon
    Objektív
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Segítség vásárláshoz
    Sigma
    Sony
    Tamron
    Tippek, trükkök
    Toplistáink
    Törzsvásárlói VIP Club
    Újdonság
    Vlogkamera
    Szűrés törlése

    Bemutatták a FUJIFILM X100VI-ot! – Rendeld elő még MA a 220volton

    220volt
    220volt
    2024.02.21 19:15
    Bemutatták a FUJIFILM X100VI-ot! – Rendeld elő még MA a 220volton

    Amellett, hogy az X100VI a Fujifilm legújabb érzékelőjével és processzorával büszkélkedhet, az X100VI az első X100 szériás digitális fényképezőgép, amely vázon belüli képstabilizátorral rendelkezik.

    A Fujifilm X szériás digitális fényképezőgép termékcsaládjának legújabb modellje, az X100VI kiemelkedő képminőséget, kompakt méretet és könnyű felépítést biztosít, a Fujifilm legendás színreprodukciós technológiájával együtt.  A FUJIFILM 2011-ben adobta piacra X100-at, az X100-as széria első modelljét. Azóta az X100 széria egyedülálló pozíciót vívott ki magának, a vásárlók pedig világszerte nagyra értékelik a trendteremtő hibrid képkereső, a kifinomult kialakítás, az intuitív kezelhetőség és az egyedülálló színvisszaadással rendelkező magas képminőség miatt. A most bemutatott X100VI az X100 széria hatodik generációs modellje. A népszerű kialakítás és a kompakt méret megtartása mellett az X100VI az új, 40,2 megapixeles X-Trans™ CMOS 5 HR  érzékelővel és a nagysebességű X-Processor 5 képfeldolgozó motorral rendelkezik. Továbbá, az újonnan kifejlesztett, akár 6 fényérték előnyt biztosító képstabilizátor funkció most először került beépítésre egy X100 szériás termékbe, miközben megmaradt a sorozatra jellemző kompakt méret és csekély súly, amely csak minimálisan nőtt az előző modellhez képest, így a felhasználók az X100VI-vel rendkívül változatos környezetben és helyzetekben is élvezhetik a fényképezést.

     

    Az X100VI egy olyan digitális fényképezőgép, amely ötvözi a "Egy és Egyetlen" dizájnt és kezelhetőséget a kivételes képminőséget biztosító kiemelkedő funkciókkal, így a felhasználók széles - a profi fotósoktól a szenvedélyes kreatívokig - biztosítja a fényképezőgép birtoklásának örömét és a fotózás csodáját.

     

    A Fujifilm 2024-es, 90 éves jubileumi évének megünneplésére egy limitált példányszámú X100VI kerül kiadásra, világszerte korlátozott számban, összesen 1934 példányban. Ezek a limitált kiadású, számozott X100VI egységek egy különleges dobozba vannak csomagolva, amely tartalmaz egy speciális szíjat, egy puha kioldógombot és történeti kártyákat. A fényképezőgép vázára a Fujifilm 1934-es alapításának vállalati márkalogóját gravírozzák, valamint egy egyedi sorozatszámot.


    A FUJIFILM X100VI a linkre kattintva már előrendelhető!

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár