• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Hírek, érdekességek
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós kisokos
    Fujifilm
    GoPro
    Nikon
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Tamron
    Tippek, trükkök
    Toplistáink
    Újdonság
    Vlogkamera
    Szűrés törlése

    Bemutatták a FUJIFILM X100VI-ot! – Rendeld elő még MA a 220volton

    220volt
    220volt
    2024.02.21 19:15
    Bemutatták a FUJIFILM X100VI-ot! – Rendeld elő még MA a 220volton

    Amellett, hogy az X100VI a Fujifilm legújabb érzékelőjével és processzorával büszkélkedhet, az X100VI az első X100 szériás digitális fényképezőgép, amely vázon belüli képstabilizátorral rendelkezik.

    A Fujifilm X szériás digitális fényképezőgép termékcsaládjának legújabb modellje, az X100VI kiemelkedő képminőséget, kompakt méretet és könnyű felépítést biztosít, a Fujifilm legendás színreprodukciós technológiájával együtt.  A FUJIFILM 2011-ben adobta piacra X100-at, az X100-as széria első modelljét. Azóta az X100 széria egyedülálló pozíciót vívott ki magának, a vásárlók pedig világszerte nagyra értékelik a trendteremtő hibrid képkereső, a kifinomult kialakítás, az intuitív kezelhetőség és az egyedülálló színvisszaadással rendelkező magas képminőség miatt. A most bemutatott X100VI az X100 széria hatodik generációs modellje. A népszerű kialakítás és a kompakt méret megtartása mellett az X100VI az új, 40,2 megapixeles X-Trans™ CMOS 5 HR  érzékelővel és a nagysebességű X-Processor 5 képfeldolgozó motorral rendelkezik. Továbbá, az újonnan kifejlesztett, akár 6 fényérték előnyt biztosító képstabilizátor funkció most először került beépítésre egy X100 szériás termékbe, miközben megmaradt a sorozatra jellemző kompakt méret és csekély súly, amely csak minimálisan nőtt az előző modellhez képest, így a felhasználók az X100VI-vel rendkívül változatos környezetben és helyzetekben is élvezhetik a fényképezést.

     

    Az X100VI egy olyan digitális fényképezőgép, amely ötvözi a "Egy és Egyetlen" dizájnt és kezelhetőséget a kivételes képminőséget biztosító kiemelkedő funkciókkal, így a felhasználók széles - a profi fotósoktól a szenvedélyes kreatívokig - biztosítja a fényképezőgép birtoklásának örömét és a fotózás csodáját.

     

    A Fujifilm 2024-es, 90 éves jubileumi évének megünneplésére egy limitált példányszámú X100VI kerül kiadásra, világszerte korlátozott számban, összesen 1934 példányban. Ezek a limitált kiadású, számozott X100VI egységek egy különleges dobozba vannak csomagolva, amely tartalmaz egy speciális szíjat, egy puha kioldógombot és történeti kártyákat. A fényképezőgép vázára a Fujifilm 1934-es alapításának vállalati márkalogóját gravírozzák, valamint egy egyedi sorozatszámot.


    A FUJIFILM X100VI a linkre kattintva már előrendelhető!

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár