Karcher VC 5 Premium porszívó (1.349-100.0) (2 év garancia)

Vissza a porszívók kategóriába

Ezt a terméket már nem forgalmazzuk, utolsó ismert ár:
49 890 Ft
39 283 Ft + áfa
  • 2 év garancia

A terméket a hivatalos, magyarországi Karcher képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
  • A cikkszám változott: 1.349-150.0-ről 1.349-100.0-ra
  • 500 W-os teljesítmény
  • 77 decibeles zajszint

Mi történik miután valaki megnézi ezt a terméket?

26%
Karcher VC 3 porszívó (1.198-125.0) terméket vásárolja meg
38 890 Ft - Raktáron!
19%
Karcher WV 2 Premium ablaklehúzó (1.633-212.0) terméket vásárolja meg
22 890 Ft - Raktáron!
18%
Karcher RM 500 ablaktisztító koncentrátum (0,5 l) (6.295-933.0) terméket vásárolja meg
2 190 Ft - Raktáron!
18%
Karcher VC 5 (1.349-100.0) terméket vásárolja meg
54 890 Ft - Raktáron!
8%
Karcher WV ablaktisztító hosszabbító (2.633-144.0) terméket vásárolja meg
14 890 Ft - Raktáron!

A kiváló VC 5 bebizonyítja, hogy egy erős porszívónak nem kell feltétlenül nagynak is lennie.

A kompakt porszívó kis mérete ellenére is kitűnik egyedülálló tisztítási teljesítményével, és könnyedén felveszi a versenyt a nagyobb, húzható berendezésekkel. Szabadalmaztatott tripla teleszkópos rendszerének köszönhetően a készülék mérete a felére csökkenthető. Mindössze egy gombnyomás, és a készülék összenyomható - ez a világ egyik legkompaktabb porszívója, és még a legkisebb lakásban is elfér. A VC 5 kiemelkedő teljesítményét a hajlékony csuklóval rendelkező, cserélhető Karcher szárazporszívó-fejnek köszönheti. Ezt a fejet kifejezetten ehhez a porszívóhoz tervezték, alacsony a fogyasztása, és masszív kialakításának és egyedülálló geometriájának köszönhetően maximális teljesítményt nyújt. Az ErP címke tanúsítja a VC 5 kiemelkedő teljesítményét minden kemény padlón és szőnyegen. További előnye a porzsákmentes szűrőrendszer beépített szűrőtisztítással, amivel megspórolhatók a drága porzsákok. A szűrőkazetta könnyen eltávolítható és gyorsan üríthető. A VC 5 egy kompakt erőmű kiemelkedő teljesítménnyel.

Háromszoros teleszkópos szívócső

Az eszköz mérete gombnyomásra a felére csökkenthető. A legkisebb helyen is könnyen tárolható. Egyénre szabható méretbeállítás.

Hajlékony csuklóval rendelkező, cserélhető szárazporszívó-fej

Kiváló tisztítási teljesítmény, akár a nagy, húzható porszívóké. Kiváló irányíthatóság, könnyű a bútorok alatt is takarítani.

Háromfázisú, porzsákmentes szűrőrendszer

Nincs szükség újabb porzsákok vásárlására. Megbízható szennyeződésfelszívás.

A termék tulajdonságai:

GyártóKarcher
MegnevezésKézi porszívó
JellemzőkAz innovatív VC 5 Premium kompakt porszívó különösen helytakarékos, és épp olyan erős, mint egy nagyobb porszívó. Szabadalmaztatott tripla teleszkópos rendszerének köszönhetően a készülék mérete a felére csökkenthető, és bármilyen lakásban kényelmesen tárolható. Mérete ellenére lenyűgöző tisztítási teljesítményt nyújt, és semmiben nem marad el egy nagyobb, húzható porszívó mögött. Ez a hajlékony csuklóval rendelkező, cserélhető Karcher szárazporszívó-fejnek köszönhető. A készülék fogyasztása nagyon alacsony, de teljesítménye igen nagy - ahogy azt az ErP címke is tanúsítja -, és ez masszív kialakításának és egyedülálló geometriájának köszönhető. A porzsákmentes szűrőrendszer beépített szűrőtisztítással további előnyöket jelent: nincs szükség drága porzsákokra, a szűrőkazetta pedig könnyen eltávolítható, így gyorsan üríthető. A VC 5 kiemelkedő teljesítményt nyújt minden kemény padlón és szőnyegen, a Premium felszerelésnek köszönhetően pedig szűk helyeken és kényes felületeken is.
-Háromszoros teleszkópos szívócső
Az eszköz mérete gombnyomásra a felére csökkenthető. A legkisebb helyen is könnyen tárolható. Egyénre szabható méretbeállítás.
-Hajlékony csuklóval rendelkező, cserélhető szárazporszívó-fej
Kiváló tisztítási teljesítmény, akár a nagy, húzható porszívóké. Kiváló irányíthatóság, könnyű a bútorok alatt is takarítani.
-Háromfázisú, porzsákmentes szűrőrendszer
Nincs szükség újabb porzsákok vásárlására. Megbízható szennyeződésfelszívás.
Tulajdonságok
Színsárga
Teljesítményfelvétel500 W
EnergiaosztályA+
Éves energiafogyasztás20 kWh/év
Keménypadló tisztítási hatékonyságA
Porkibocsátási hatékonyságA
Szőnyegtisztítási osztályC
Zajszint77 dBa
Tápellátás220-240 V
Nyélteleszkópos fém
Hatósugár10 m
Kábelhossz9 m
TartozékLevehető padlófej
Réstisztító fej
Bútorecset
Kárpittisztító fej
Méret182 x 261 x 621 mm
Súly3,2 kg

Ár

49 890 Ft

A termék vásárlói ezeket a termékeket szokták még nézni:

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2020 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor