Kérdések

Termékvisszahívás

Tisztelt Vásárlóink!

A STEBA LB9 ultrahangos hidegpárásító (SPS-728 modellszámú, EAN 4011833302021) kivonásra került a kereskedelmi forgalomból, mert súlyos kockázatú, allergiás reakciót, szenzibilizációt, mérgezést okozhat.

Hatósági ellenőrzés során megállapítást nyert, hogy a párásító az EN60335-2-98:2003/A11:2019 szabványnak nem felelt meg, mert:

A probléma a 2020. április után értékesítésre került termékekre vonatkozik.

A termék értékesítését azonnali hatállyal megszüntettük. Kérjük, hogy a megvásárolt készüléket a vásárlást igazoló számlával vagy nyugtával egyetemben szíveskedj visszahozni Béke téri üzletünkbe vagy vedd fel a kapcsolatot garanciális ügyintézőinkkel.

A felmerült kellemetlenségekért elnézést kérünk és előre is köszönjük a megértést.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2022 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor