LEGO ART Harry Potter Hogwarts címerek (31201)

Vissza a lego art kategóriába

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

35 990 Ft
28 339 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  • Készen állsz arra, hogy megünnepeld a kedvenc roxforti házadat? Építs meg 1-et a 4 címer közül, vagy gyűjtsd össze mind a 4 készletet, hogy egy fantasztikus roxforti címert készíts! A mellékelt hanganyag fokozza az élményt, és mélyebben elmerülhetsz vele a projektben, miközben egy műalkotást készítesz. Miután megépítetted, egészítsd ki az exkluzív, Harry Potter logót ábrázoló csempével, majd állítsd ki büszkén a hűségedet jelképező művet!

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaART
Ajánlott korosztály18+
Elemszám4249
LeírásA Harry Potter rajongók kifejezhetik a szenvedélyüket, ha megépítenek 1-et a 4 címer közül ezzel a LEGO Art Harry Potter Hogwarts címerek (31201) falidísz-készlettel, és beléphetnek egy ikonikus világba.

Stresszoldás
Építsd meg a választott Hogwarts címerek - Griffendél, Mardekár, Hugrabug vagy Hollóhát - mozaikos képét ezzel a 4249 elemből álló falidísz-készlettel! Építés közben hallgasd meg a mellékelt hanganyagot, hogy még többet megtudj a házakról és Harry Potter világáról.

Készen állsz a változásra?
Alakítsd át egy új címerré, vagy gyűjtsd össze mind a 4 szettet, és készíts egy remek roxforti címert!

Kreatív hobbik felnőtteknek
Nincs szükséged LEGO gyűjteményre, és még művésznek sem kell lenned ahhoz, hogy átadd magad a szett szépségének és kreativitásának. Ha elkészültél, bárhol büszkén kiállíthatod. Ez a LEGO Art szett a művészetre, zenére, designra és építészetre irányuló szettek gyűjteményének része, ami remek ajándék bármelyik felnőttnek (köztük magadnak is).

- Mutasd ki a Roxfort iránti szereteted ezzel az elbűvölő LEGO Art Harry Potter Hogwarts címerek (31201) szettel, amellyel megépíthetsz és kiállíthatsz 1-et a 4 részletesen kidolgozott házcímer közül.
- Szakadj ki a napi rutinból ezzel a több mint 4249 elemből álló LEGO készlettel, ami 9 képalaplapot, egy exkluzív Harry Potter logót ábrázoló csempét, egy kockából épült keretet, egy egyedi akasztóelemet és egy elemszétválasztót is tartalmaz.
- Ezzel a készlettel elmerülhetsz a művészet és a Harry Potter filmsorozat iránti szenvedélyedben, miközben kikapcsolódsz és feltöltődsz. Építés közben a mellékelt hanganyaggal még többet megtudhatsz a házakról.
- Ünnepeld a varázslat és a kaland iránti szereteted azzal, hogy megépíted és kiállítod ezt az egyedi, mozaikos fali díszt. Ha még több kikapcsolódásra vágysz, kombináld mind a 4 készletet, hogy egy fantasztikus roxforti címert alkoss!
- Ez a készlet egy több mint 40 cm-es négyzet alakú kép, ami 4 építési lehetőséget nyújt, így igazán pihentető tevékenységet jelenthet neked, vagy bármelyik Harry Potter rajongónak, aki szintén imádja a DIY kézművesprojekteket.
- Az exkluzív útmutató végigvezet a projekten, emellett stresszoldó iránymutatást nyújt a művön keresztül, amit kreatív, LEGO hangulatú kikapcsolódás egészít ki.
- A felnőtteknek szánt, falon vagy polcon való kiállításhoz is tökéletes LEGO Art készletek izgalmas építési élményt nyújtanak, miközben felfedezed a kreatív művészetek iránti szenvedélyedet.
- A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.
- A LEGO alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy ez a Hogwarts címerek fali dísz megfeleljen a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

Ár

35 990 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor