LEGO ART Világtérkép (31203)

Vissza a lego art kategóriába
79 990 Ft
62 984 Ft + áfa

 • 1 év garancia

  Elérhetőség: • Készen állsz arra, hogy körbeutazd a világot? Vágj bele a kalandba ezzel az élénk Világtérkép műalkotással! Összpontosíts, miközben megalkotod saját világképedet. Helyezd el a kontinenseket úgy, ahogy a világban vannak, vagy turbózd fel a térképet egy személyes csavarral, és tedd oda az óceánokat, ahová szeretnéd! A hanganyaggal mélyebben elmerülhetsz az építésben, és élvezheted a világ körüli utadat. A különleges LEGO tűvel jelöld meg a helyeket, amelyekhez emlékek kötnek, vagy ahová utazni szeretnél!

Alkosd meg saját világodat ezzel a színpompás, DIY térképes fali műalkotással!

Építsd meg saját világodat ezzel a kihívást jelentő és lenyűgöző LEGO Világtérkép készlettel,
ami 1 készletben 3 egyedi, kreatív lehetőséget rejt.

Mindig is szerettél volna saját térképet készíteni?

Ezzel a hatalmas LEGO Art Világtérkép (31203) készlettel most már megteheted. Ez az eddigi legnagyobb LEGO készlet, amelynek 3 élénk térképéből 1-et megalkothatsz és kiállíthatsz.Koncentrálj a kreativitásra! A klasszikus világtérkép újragondolásával kiállíthatod a kreativitásodat.

A térképet megépítheted a mellékelt inspiráció alapján,

de akár egy személyes csavarral is felturbózhatod, és tetszésed szerint helyezheted el az óceánokat, hogy újraépítsd a világot. A szárazföldi részeket is elmozdíthatod, hogy a világ 3 része közül 1-re helyezd a hangsúlyt a térképen. Színes, kockákból épült gombokkal a számodra jelentőségteljes helyeket is kiemelheted.LEGO készletek az életstílusodhoz igazítva Szakadj ki a nyüzsgő hétköznapokból, koncentrálj egy kreatív kihívásra és építs meg egy csodálatos darabot, ami nagyszerűen fog mutatni otthon vagy az irodában.

Az inspiráló LEGO építőkészletek gyűjteményének része,

amelyek olyan felnőtteknek készültek, akik érdeklődnek a művészet, a formatervezés, az építészet és a popkultúra iránt. Emellett tökéletes ajándék magadnak vagy egy hobbiépítőnek, aki a következő projektjét keresi.

 • Építsd meg saját világodat ezzel a bámulatos LEGO Art Világtérkép (31203) készlettel, amivel megépíthetsz 1-et a világtérkép 3 egyedi kombinációja közül, emellett teljesen személyre szabott, szabad építési élményt nyújt.

 • Szellőztesd ki a fejed ezzel a 11.695 elemből álló LEGO készlettel, ami tartalmaz 40 vászon fali díszlapot, egy kockákból épült keretet, 2 egyedi akasztóelemet és egy csempeleválasztót az egyszerűbb átépítéshez.

 • Ezzel a készlettel elmerülhetsz az utazás iránti szenvedélyedben és a DIY kreativitásban, miközben kikapcsolódsz és feltöltődsz. A mellékelt hanganyaggal építés közben egy audioalapú, világ körüli utazáson vehetsz részt.

 • Építsd meg és állítsd ki ezt az óceáni mélységek ihlette világtérképet, ami telis-tele van üde, élénk színekkel, amelyeket háttérként használhatsz. Ha bővíteni szeretnéd az örömet, alakítsd át a térképet úgy, hogy a saját világszemléletedet tükrözze!

 • A 65 cm magas és 104 cm széles darab egy kihívást jelentő elfoglaltságot nyújt neked, vagy más térképrajongóknak, akik imádják a DIY projekteket.

 • Miközben kicsomagolod a készletet, egyedülálló, lenyűgöző érzés fog eltölteni, míg az exkluzív útmutató informatív és stresszoldó irányítást nyújt, miközben átsegít az építési folyamaton.

 • Tökéletes gyűjtői darab felnőtteknek, amit a falon vagy a polcon is kiállíthatsz. Ez a LEGO Art készlet izgalmas építési élményt nyújt, miközben megismered az utazás iránti szenvedélyed és az önismeret új módjait.

 • A LEGO építőkockák megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van.

 • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük, meghajlítjuk és kinyújtjuk, így biztosítva, hogy ez a Világtérkép fali dísz megfeleljen a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

LEGO ART Világtérkép (31203) tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaART
Ajánlott korosztály18+
Elemszám743
Figurák száma7

Ár

79 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor