LEGO Architecture Trafalgar tér (21045)

Vissza a lego architecture kategóriába
22 900 Ft
18 032 Ft + áfa
 • Budapesti kiszállítás még ma!
  Rendelje meg ezt a terméket 15:00-ig és válassza a Kiszállítás a mai napon Budapest területére opciót!
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: 1-2 munkanap
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

 • Leírás: Építsd meg a világ egyik leghíresebb főterét LEGO elemekből! A London szívében elhelyezkedő Trafalgar teret Lord Horatio Nelson tiszteletére nevezték el, miután az 1805-ös trafalgari csatában győzelmet aratott Napóleon flottája fölött. Az azóta eltelt időben nagy népszerűségnek örvendő turistalátványossággá nőtte ki magát, ami a politikai és közösségi találkozók közkedvelt helyszíne is. Ez a részletesen kidolgozott LEGO változat bemutatja a jellegzetes kupolával és oszlopos homlokzattal ellátott Nemzeti Galériát, a 4 oroszlán által őrzött Nelson-emlékoszlopot, a tér híres szökőkútjait és 4 szobortalapzatát. Vedd le a Nemzeti Galéria szerkezetének hátsó részét, hogy hozzáférj a részletesen kidolgozott belsőtérhez, ahol egy kockából épült szobrot és festményeket találsz. Ez a fasorral határolt, díszes lámpaoszlopokkal és útszakaszokkal, 2 londoni busszal és 2 fekete taxival ellátott modell megragadja az ámulatba ejtő nevezetesség és a világ egyik legelevenebb városának lényegét.

Építsd meg a Trafalgar teret a LEGO Architecture készlettel!

Ragadd meg egy történelmi londoni nevezetesség lényegét

a LEGO Architecture 21045 Trafalgar tér készlettel! A Lord Horatio Nelson 1805-ös, Napóleon elleni tengeri győzelmének tiszteletére elnevezett tér azóta nagy népszerűségnek örvendő turistalátványossággá nőtte ki magát, ami a politikai és közösségi találkozók közkedvelt helyszíne is. Ez a részletesen kidolgozott LEGO változat bemutatja az oszlopos homlokzattal és kupolával ellátott Nemzeti Galériát, a 4 oroszlán által őrzött Nelson-emlékoszlopot, a tér híres szökőkútjait és 4 szobortalapzatát is.

A Nemzeti Galéria szerkezetének hátsó részét levéve

hozzáférhetsz a részletesen kidolgozott belsőtérhez, ahol egy kockából épült szobrot és festményeket találsz. A modellt a fasorból álló határvonalak, díszes lámpaoszlopok, 2 londoni busz, 2 fekete taxi, valamint a teret és a környező utakat ábrázoló alaplap teszi teljessé. A dekoratív névtáblával ellátott, gyűjthető készlet rendkívüli építési élményt nyújt mindazoknak, akik érdeklődnek az építészet, az utazás, a történelem és a formatervezés iránt, így igazán jellegzetes dekorációként díszeleghet az otthonukban vagy az irodában egyaránt.

 • Az igazi londoni nevezetesség, a Trafalgar tér LEGO Architecture változata.

 • A készlet tartalmazza a Nemzeti Galériát, a 4 oroszlán által őrzött Nelson-emlékoszlopot, 2 szökőkutat, 4 szobortalapzatot, 10 fát, 6 lámpaoszlopot, valamint a teret és a környező utakat ábrázoló alaplapot, mindezt pedig 2 londoni busz és 2 fekete taxi egészíti ki.

 • A mellékelt füzet információkat tartalmaz az egyes építmények építészeti és történeti érdekességeiről, valamint tényeket és adatok közöl a Trafalgar térről, és annak építészeti örökségéről. (Csak angol nyelven. Más nyelveken letöltheted a LEGO.hu/architecture honlapról.)

 • A csomagban találsz egy dekoratív Trafalgar tér névtáblát.

 • A LEGO Architecture olyan LEGO építőkockákkal ünnepli az építészet világát, melyeket az utazás, az építészet, a történelem és a formatervezés iránt érdeklődőknek fejlesztettek ki.

 • A készlet több mint 1190 elemből áll.

 • Élvezd a szórakoztatóan kihívó és lenyűgöző építési élményt ezzel a LEGO Architecture készlettel!

 • Méretei: több mint 12 cm magas, 24 cm széles és 20 cm mély.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2019
GyártóLEGO
TémaLEGO Architecture
Ajánlott korosztály12+
Elemszám1197
LeírásRagadd meg egy történelmi londoni nevezetesség lényegét a LEGO Architecture 21045 Trafalgar tér készlettel! A Lord Horatio Nelson 1805-ös, Napóleon elleni tengeri győzelmének tiszteletére elnevezett tér azóta nagy népszerűségnek örvendő turistalátványossággá nőtte ki magát, ami a politikai és közösségi találkozók közkedvelt helyszíne is. Ez a részletesen kidolgozott LEGO változat bemutatja az oszlopos homlokzattal és kupolával ellátott Nemzeti Galériát, a 4 oroszlán által őrzött Nelson-emlékoszlopot, a tér híres szökőkútjait és 4 szobortalapzatát is. A Nemzeti Galéria szerkezetének hátsó részét levéve hozzáférhetsz a részletesen kidolgozott belsőtérhez, ahol egy kockából épült szobrot és festményeket találsz. A modellt a fasorból álló határvonalak, díszes lámpaoszlopok, 2 londoni busz, 2 fekete taxi, valamint a teret és a környező utakat ábrázoló alaplap teszi teljessé. A dekoratív névtáblával ellátott, gyűjthető készlet rendkívüli építési élményt nyújt mindazoknak, akik érdeklődnek az építészet, az utazás, a történelem és a formatervezés iránt, így igazán jellegzetes dekorációként díszeleghet az otthonukban vagy az irodában egyaránt.
- Az igazi londoni nevezetesség, a Trafalgar tér LEGO Architecture változata.
- A készlet tartalmazza a Nemzeti Galériát, a 4 oroszlán által őrzött Nelson-emlékoszlopot, 2 szökőkutat, 4 szobortalapzatot, 10 fát, 6 lámpaoszlopot, valamint a teret és a környező utakat ábrázoló alaplapot, mindezt pedig 2 londoni busz és 2 fekete taxi egészíti ki.
- A mellékelt füzet információkat tartalmaz az egyes építmények építészeti és történeti érdekességeiről, valamint tényeket és adatok közöl a Trafalgar térről, és annak építészeti örökségéről. (Csak angol nyelven. Más nyelveken letöltheted a LEGO.hu/architecture honlapról.)
- A csomagban találsz egy dekoratív Trafalgar tér névtáblát.
- A LEGO Architecture olyan LEGO építőkockákkal ünnepli az építészet világát, melyeket az utazás, az építészet, a történelem és a formatervezés iránt érdeklődőknek fejlesztettek ki.
- A készlet több mint 1190 elemből áll.
- Élvezd a szórakoztatóan kihívó és lenyűgöző építési élményt ezzel a LEGO Architecture készlettel!
- Méretei: több mint 12 cm magas, 24 cm széles és 20 cm mély.

Ár

22 900 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor