45 990 Ft
36 213 Ft + áfa
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:


 • Gazdagítsd LEGO építési élményeidet a lenyűgöző LEGO BOOST Kreatív robotok révén! Építsd meg és alakítsd kedved szerint Vernie-t, a saját, személyi beszélő robot barátodat, programozd be a viselkedését és szórakozzatok a mellékelt játszószőnyeggel együtt! Beszélj Vernie-hez, ő pedig hangulatának megfelelő arckifejezéssel válaszol. Vernie nagy talpain minden irányban tud különféle sebességgel mozogni, látja a tárgyakat és a színeket, érzékeli a távolságot, meg tud fogni és tud vinni alkatrészeket, képes gesztikulálni a karjával és dobónyilakat is ki tud lőni a vállára épített kilövőből. Vernie érzékeli az ütközéseket és reagál is rájuk, és tudja mikor kell reagálnia. Vernie átépítésével megalkothatod az M.T.R.4 (Többeszközös Rover 4), a Guitar4000, a Frankie a cica vagy az Automatikus építő eszközöket, amelyek mindegyikét irányíthatod a tabletedről az ingyenesen letölthető appal, amely digitális LEGO Építési útmutatókat is tartalmaz mind az 5 modellhez, plusz még klassz tevékenységeket és ötleteket is, hogy felvillanyozza a fantáziád.

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

Unokám az újdonságokat szereti és a kreatív játékokat. Ez a játék megfelelt minden elvárásnak.

Pozitívumok:
Leköti és gondolkodásra készteti, illetve a jövő technikája a robotika. Valamint még egy célnak megfelelt a lakásban lehet így egy "állat" is.

Keltsd életre LEGO alkotásaidat!

Emeld új szintre LEGO játékodat ezzel a lenyűgöző LEGO BOOST Kreatív robotok készlettel! Építsd meg és programozz be interaktív, motoros robotokat, modelleket és alkotásokat a távolság-, szín és billenésérzékelő eszközökkel!

Keltsd életre LEGO alkotásaidat az új LEGO BOOST Kreatív robotok készlettel

így a 7 éves kor feletti kis építőd játszva és könnyen megtanulhatja a programozás, a technika és a robotika alapjait. Egyszerűen csak válassz egyet a BOOST szettben elérhető 5 modell közül, töltsd le az ingyenes, könnyen használható alkalmazást, és már építhetsz is!

Az öt lehetőség

Vernie, a robot - egy mozgó és beszélő robot; az M.T.R.4 (Többeszközös Rover 4) - egy robusztus, sokoldalú marsjáró, 4 különböző eszközzel felszerelve, például egy rugós kilövővel; Frankie, a cica - egy interaktív robot háziállat, ami játszik, dorombol és kifejezi a hangulatát; a Gitár4000 - egy hangmagasság mérővel és hangeffektusokkal ellátott hangszer; és az Automatikus építő - egy automatizált gyártósor, mely valódi miniatűr LEGO modelleket épít!

Ezután keltsd életre alkotásodat

az alkalmazás ösztönösen megtanulható, ikonokból álló felületén, és teljesítsd az egyes modellekkel kapcsolatos, izgalmas feladatokat! A LEGO BOOST szettekkel a gyermekek tanulhatnak az ismétlődésről és változókról, fejleszthetik az MTMI és kreatív problémamegoldó készségeiket, valamint kibontakoztathatják fantáziájukat is, miközben az útmutatóval való játékról a szabad játékra váltanak. Minél több feladatot teljesítesz, annál több programblokkot oldhatsz fel!

A LEGO BOOST alkalmazás egyes iOS, Android és Kindle okoseszközökön is elérhető.

A LEGO.com/hu-hu/service/device-guide oldalon megtalálod a kompatibilis eszközök listáját. Az alkalmazás rendszeresen frissül új feladatokkal és programozási lehetőségekkel, melyeket úgy fejlesztettünk ki, hogy elősegítsék a közös játékban való részvételt.

 • A szettben találsz egy LEGO Motoros Kerékagyat, kiegészítő Motor, Szín- és Távolságérzékelőt, valamint több mint 840 LEGO elemet is.

 • Programozd be Vernie-t, a robotot, hogy táncoljon, célba lőjön, beatboxoljon, használja a hokiütőt vagy akár játsszon egy játékot!

 • Építsd meg az M.T.R.4-et (Többfunkciós Rover 4), majd válassz az eszközök és az egyénileg beállítható tartozékok közül, hogy elvégezd a feladatokat vagy megmérkőzz más marsjárókkal!

 • Tanulj meg eljátszani egy dalt, és pengesd a húrokat a Gitár4000-rel!

 • Gondoskodj a saját házi kedvencedről, Frankie-ről, a cicáról! Győződj meg arról, hogy a neki való élelmet kapja-e, máskülönben elszomorodhat!

 • Építsd meg, programozd be és működtesd az Automatikus építőt, és hozz létre valódi miniatűr LEGO modelleket!

 • Építsd meg és programozd be a robotokat és modelleket, majd teljesíts több mint 60 izgalmas feladatot, mely a LEGO BOOST alkalmazásban vár rád, amelyet letölthetsz az egyes iOS, Android és Kindle okoseszközökre. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, és nézd meg a kompatibilis eszközök listáját.

 • A valódi programozást egy ösztönösen megérthető és könnyen használható, egymás után húzható programozói felületté alakítottuk, melyet 7 éves kortól ajánlunk. Tanulj az ismétlődésről és változókról, fejleszd MTMI és kreatív problémamegoldó készségeidet és képzelőerődet, az útmutatóval való játékról átváltva a szabad játékra!

 • A kezdő szintű, lépésről lépésre történő feladatok segítenek az építők programozási készségeit fejleszteni.

 • Kombináld a LEGO City 60194 Sarkvidéki felderítő teherautó szettel, majd irányítsd és vezesd a járművet! Az alkalmazás használatával irányíthatod az emelővillát, segíthetsz a bálnának visszatérni a vízbe, a színérzékelővel megvizsgálhatod a mintákat és még számtalan dolgot megtehetsz, így olyan interaktív élményben lehet részed, amilyenben eddig még soha.

 • Kombináld a LEGO NINJAGO 70652 Viharkeltő szettel, és engedd szabadon a Villámsárkányt! Az alkalmazás segítségével irányítsd a rémisztő fenevadat, tüzelj a kilövőkkel, alkoss egy színérzékelő katapultülést és még sok minden mást.

 • A termékhez elemek szükségesek (a csomag nem tartalmazza).

LEGO BOOST (17101) tulajdonságai:

Kiadás éve2017
GyártóLEGO
TémaBoost
Építési útmutatóA doboz papír alapú építési útmutatót nem tartalmaz, minden építési útmutató a programban van. Az LEGO Boost terméket vezérlő applikáció magyar nyelvű. Fontos tudni, hogy hangszóró nincs a Boost termékben, a hangokat a applikáció fogja kiadni.
Ajánlott korosztály7+
Elemszám843
LeírásA LEGO Boost robot csak tablettel működik, mobiltelefonnal nem! A rendelkezésre álló tablet kompatibilitása ellenőrizhető az alábbi weboldalon:https://www.lego.com/service/device-guide/boost

Keltsd életre LEGO alkotásaidat az új LEGO BOOST Kreatív robotok készlettel - így a 7 éves kor feletti kis építőd játszva és könnyen megtanulhatja a programozás, a technika és a robotika alapjait. Egyszerűen csak válassz egyet a BOOST szettben elérhető 5 modell közül, töltsd le az ingyenes, könnyen használható alkalmazást, és már építhetsz is! Az öt lehetőség Vernie, a robot - egy mozgó és beszélő robot; az M.T.R.4 (Többeszközös Rover 4) - egy robusztus, sokoldalú marsjáró, 4 különböző eszközzel felszerelve, például egy rugós kilövővel; a Gitár4000 - egy hangmagasság mérővel és hangeffektusokkal ellátott hangszer; Frankie, a cica - egy interaktív robot háziállat, ami játszik, dorombol és kifejezi a hangulatát; és az Automatikus építő - egy automatizált gyártósor, mely valódi miniatűr LEGO modelleket épít! Ezután keltsd életre alkotásodat az alkalmazás ösztönösen megtanulható, ikonokból álló felületén, és teljesítsd az egyes modellekkel kapcsolatos, izgalmas feladatokat! A LEGO BOOST szettekkel a gyermekek tanulhatnak az ismétlődésről és változókról, fejleszthetik az MTMI és kreatív problémamegoldó készségeiket, valamint kibontakoztathatják fantáziájukat is, miközben az útmutatóval való játékról a szabad játékra váltanak. Minél több feladatot teljesítesz, annál több programblokkot oldhatsz fel! A LEGO BOOST alkalmazás egyes iOS, Android és Kindle okoseszközökön is elérhető. A LEGO.com/hu-hu/service/device-guide oldalon megtalálod a kompatibilis eszközök listáját. Az alkalmazás rendszeresen frissül új feladatokkal és programozási lehetőségekkel, melyeket úgy fejlesztettünk ki, hogy elősegítsék a közös játékban való részvételt.

- A szettben találsz egy LEGO Motoros Kerékagyat, kiegészítő Motor, Szín- és Távolságérzékelőt, valamint több mint 840 LEGO elemet is.
- Programozd be Vernie-t, a robotot, hogy táncoljon, célba lőjön, beatboxoljon, használja a hokiütőt vagy akár játsszon egy játékot!
- Építsd meg az M.T.R.4-et (Többfunkciós Rover 4), majd válassz az eszközök és az egyénileg beállítható tartozékok közül, hogy elvégezd a feladatokat vagy megmérkőzz más marsjárókkal!
- Tanulj meg eljátszani egy dalt, és pengesd a húrokat a Gitár4000-rel!
- Gondoskodj a saját házi kedvencedről, Frankie-ről, a cicáról! Győződj meg arról, hogy a neki való élelmet kapja-e, máskülönben elszomorodhat!
- Építsd meg, programozd be és működtesd az Automatikus építőt, és hozz létre valódi miniatűr LEGO modelleket!
- Építsd meg és programozd be a robotokat és modelleket, majd teljesíts több mint 60 izgalmas feladatot, mely a LEGO BOOST alkalmazásban vár rád, amelyet letölthetsz az egyes iOS, Android és Kindle okoseszközökre. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, és nézd meg a kompatibilis eszközök listáját.
- A valódi programozást egy ösztönösen megérthető és könnyen használható, egymás után húzható programozói felületté alakítottuk, melyet 7 éves kortól ajánlunk. Tanulj az ismétlődésről és változókról, fejleszd MTMI és kreatív problémamegoldó készségeidet és képzelőerődet, az útmutatóval való játékról átváltva a szabad játékra!
- A kezdő szintű, lépésről lépésre történő feladatok segítenek az építők programozási készségeit fejleszteni.
- Kombináld a LEGO City 60194 Sarkvidéki felderítő teherautó szettel, majd irányítsd és vezesd a járművet! Az alkalmazás használatával irányíthatod az emelővillát, segíthetsz a bálnának visszatérni a vízbe, a színérzékelővel megvizsgálhatod a mintákat és még számtalan dolgot megtehetsz, így olyan interaktív élményben lehet részed, amilyenben eddig még soha.
- Kombináld a LEGO NINJAGO 70652 Viharkeltő szettel, és engedd szabadon a Villámsárkányt! Az alkalmazás segítségével irányítsd a rémisztő fenevadat, tüzelj a kilövőkkel, alkoss egy színérzékelő katapultülést és még sok minden mást.
- A termékhez elemek szükségesek (a csomag nem tartalmazza).
EgyébVárhatóan szeptember közepétől elérhető lesz a program a következő platformokon is: Kindle Fire 7 - 2017, Kindel Fire 8 - 2016 & 2017

Ár

45 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor