LEGO City Sínek (60205)

Vissza a lego city vonatok kategóriába

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

5 990 Ft
4 717 Ft + áfa

  • Leírás: Győzz le bármilyen akadályt ezzel a szórakoztató és rugalmas LEGO City 60205 Vasúttal! Bővítsd ki vasútvonalaidat, hogy vonatod olyan helyekre is eljusson, ahol még sosem járt ezelőtt! Tedd boldoggá LEGO City lakóit azzal, hogy vonataid zökkenőmentesen működnek! A készlet 8 egyenes, 4 hajlított és 8 rugalmas sínt tartalmaz.

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A term

A p

Pozitívumok:
A Lego mi dig j

Negatívumok:
Nincs h

LEGO City Sínek (60205) tulajdonságai:

Kiadás éve2018
GyártóLEGO
TémaCity Trains
Ajánlott korosztály5+
Elemszám20
LeírásBővítsd személyvonat gyűjteményedet ezzel a LEGO City 60205 Vasút szettel! Ez a 8 egyenes, 4 hajlított és 8 rugalmas sínt tartalmazó készlet tökéletes kiegészítője a már meglévő LEGO City vonatos készleteidnek.
A készlet 8 egyenes, 4 hajlított és 8 rugalmas sínt tartalmaz.
Egészítsd ki LEGO City vasúthálózatodat rugalmas sínekkel, hogy elkerülhesd az akadályokat és a nehézkes formákat.
Kapcsold össze vasútjaidat a már meglévő készleteiddel, például a 60197 LEG Személyszállító vonat játékkészlettel, így növelve a játék és szórakozás élményét!
- A készlet 8 egyenes, 4 hajlított és 8 rugalmas sínt tartalmaz.
- Egészítsd ki LEGO City vasúthálózatodat rugalmas sínekkel, hogy elkerülhesd az akadályokat és a nehézkes formákat.
- Kapcsold össze vasútjaidat a már meglévő készleteiddel, például a 60197 LEGO Személyszállító vonat játékkészlettel, így növelve a játék és szórakozás élményét!

Ár

5 990 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor