LEGO City Személyszállító vonat (60197)

Vissza a lego city vonatok kategóriába
39 990 Ft
31 488 Ft + áfa
 • 1 év garancia

  Elérhetőség:


 • Leírás: Menj el a vasútállomásra és indulj egy mókás kirándulásba! Szállj fel a ragyogó LEGO City 60197 Személyszállító vonatra, az utazás alatt pedig válassz valami finomságot az étkezővagon kínálatából! Gyönyörködj a melletted elhaladó tájban, mielőtt elmennél az ülésedhez pihenni egy kicsit. Ding-ding! Ébresztő, a vonat begördült az állomásra! Itt az ideje, hogy nekivágj a következő kalandodnak LEGO City városában! A csomagban 4 LEGO minifigurát találsz: 2 utast, egy vasúti vizsgáló-főkalauzt és egy vasúti kalauzt. A vagonokkal ellátott személyszállító vonat méretei: több mint 11 cm magas, 69 cm hosszú és 5 cm széles. A motorszekció méretei: több mint 11 cm magas, 26 cm hosszú és 5 cm széles. A vágány méretei: több mint 7 cm magas, 11 cm széles és 6 cm
 • Újdonság!

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A term

Nem haszn

Utazd körbe LEGO City városát a kényelmes Személyszállító vonattal!

Irányítsd a csendes járású LEGO City Személyszállító vonatot,

amelyben egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel ellátott, gépesített motort, 2 vagont, körpályát, megépíthető vágányt és jelzőpóznát, valamint 4 minifigurát is találsz.

Szállj fel a LEGO City 60197 Személyszállító vonatra!

Ebben a mókás szettben vár rád egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel ellátott és nyitható orrkúppal rendelkező gépesített motor, nyitható ablakkal felszerelt vezetőfülke, 2 vagon eltávolítható tetővel, ülések és asztalok, egy teljes körpálya 16 kanyarodó és 4 egyenes sínnel, mindemellett pedig egy megépíthető, 2 üléssel és vasúti szolgáltatástérképpel ellátott vágányt, vasúti jelzőpóznát és 4 LEGO minifigurát is tartalmaz a készlet.

 • A csomagban 4 LEGO minifigurát találsz: 2 utast, egy vasúti vizsgáló-főkalauzt és egy vasúti kalauzt.

 • A készlet tartalmaz egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel ellátott és nyitható orrkúppal rendelkező gépesített motort, egy tetőn található áramszedőt, egy nyitható ablakkal és vezérlőpanellel ellátott vezetőfülkét, egy étkezővagont levehető tetővel és asztalokkal, egy szintén levehető tetővel rendelkező utasszállító vagont, illetve üléseket és asztalokat is.

 • Továbbá találsz még a szettben egy vágányt 2 üléssel és egy vasúti szolgáltatástérképpel, egy teljes körpályát 16 kanyarodó és 4 egyenes sínnel, valamint egy megépíthető vasúti jelzőpóznát is.

 • A kiegészítő elemek közé 3 bögre, 3 teasütemény, egy hot dog, egy croissant, egy postástáska és egy bőrönd tartozik, amelynek belsejében egy LEGO dobozt találsz.

 • Emeld fel a tetőt, hogy hozzáférj az utasszállító kabinokhoz, melyek tele vannak klassz részletekkel!

 • Vezesd a vonatot a 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel!

 • Hajts be a vágányra, hogy az utasok ki- és beszállhassanak!

 • Állítsd fel a síneket különböző módokon úgy, hogy illeszkedjenek városod stílusához.

 • A termékhez elemek szükségesek (a csomag nem tartalmazza). Kérjük, ellenőrizd a termék csomagolásán jelzett típusokat és mennyiségeket.

 • A csomagban található Bluetooth távirányító nem használható a régebbi, infravörös távirányítású LEGO vasút készletekkel.

 • A vagonokkal ellátott személyszállító vonat méretei: több mint 11 cm magas, 69 cm hosszú és 5 cm széles.

 • A motorszekció méretei: több mint 11 cm magas, 26 cm hosszú és 5 cm széles.

 • A vágány méretei: több mint 7 cm magas, 11 cm széles és 6 cm mély.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2018
GyártóLEGO
TémaCity Trains
Ajánlott korosztály6+
Elemszám677
Figurák száma4
LeírásSzállj fel a LEGO City 60197 Személyszállító vonatra! Ebben a mókás szettben vár rád egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel ellátott és nyitható orrkúppal rendelkező gépesített motor, nyitható ablakkal felszerelt vezetőfülke, 2 vagon eltávolítható tetővel, ülések és asztalok, egy teljes körpálya 16 kanyarodó és 4 egyenes sínnel, mindemellett pedig egy megépíthető, 2 üléssel és vasúti szolgáltatástérképpel ellátott vágányt, vasúti jelzőpóznát és 4 LEGO minifigurát is tartalmaz a készlet.
A csomagban 4 LEGO minifigurát találsz: 2 utast, egy vasúti vizsgáló-főkalauzt és egy vasúti kalauzt.
A készlet tartalmaz egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel ellátott és nyitható orrkúppal rendelkező gépesített motort, egy tetőn található áramszedőt, egy nyitható ablakkal és vezérlőpanellel ellátott vezetőfülkét, egy étkezővagont levehető tetővel és asztalokkal, egy szintén levehető tetővel rendelkező utasszállító vagont, illetve üléseket és asztalokat is.
Továbbá találsz még a szettben egy vágányt 2 üléssel és egy vasúti szolgáltatástérképpel, egy teljes körpályát 16 kanyarodó és 4 egyenes sínnel, valamint egy megépíthető vasúti jelzőpóznát is.
A kiegészítő elemek közé 3 bögre, 3 teasütemény, egy hot dog, egy croissant, egy postástáska és egy bőrönd tartozik, amelynek belsejében egy LEGO dobozt találsz.
Emeld fel a tetőt, hogy hozzáférj az utasszállító kabinokhoz, melyek tele vannak klassz részletekkel!
Vezesd a vonatot a 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel!
Hajts be a vágányra, hogy az utasok ki- és beszállhassanak!
Állítsd fel a síneket különböző módokon úgy, hogy illeszkedjenek városod stílusához.
A termékhez elemek szükségesek (a csomag nem tartalmazza). Kérjük, ellenőrizd a termék csomagolásán jelzett típusokat és mennyiségeket.
A csomagban található Bluetooth távirányító nem használható a régebbi, infravörös távirányítású LEGO vasút készletekkel.
A vagonokkal ellátott személyszállító vonat méretei: több mint 11 cm magas, 69 cm hosszú és 5 cm széles.
A motorszekció méretei: több mint 11 cm magas, 26 cm hosszú és 5 cm széles.
A vágány méretei: több mint 7 cm magas, 11 cm széles és 6 cm mély.

Ár

39 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor