LEGO City Tehervonat (60198)

Vissza a lego city vonatok kategóriába
55 790 Ft
43 929 Ft + áfa

 • 1 év garancia

  Elérhetőség: • Leírás: Készítsd elő a LEGO City 60198 Tehervonatot a szállítás megkezdéséhez! Töltsd fel a konténereket a targonca segítségével, mielőtt rápakolnád őket a daruskocsira! Kapcsolj minden vagont a mozdony hátuljához, mássz be a vezetőfülkébe, fújd meg a sípot és indulás! Szállítsd el a rakományt időben, hogy LEGO City zökkenőmentesen működjön! A csomagban 6 LEGO minifigurát találsz: 4 vasúti munkást, egy biztonsági tisztet és egy gazfickót. A készlet tartalmaz egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel rendelkező gépesített motort, egy áramszedőt, mely a nyitható tetőn található, illetve egy vezérlőpanellel ellátott vezetőfülkét is. A teherszállító vonat méretei összességében: több mint 11 cm magas, 82 cm hosszú és 6 cm széles. A motor méretei: több mint 11 cm magas, 27 cm hosszú és 6 cm széles. A rönkszállító vagon méretei: több mint 5 cm magas, 15 cm hosszú és 6 cm széles. A daruskocsi méretei: több mint 10 cm magas, 22 cm hosszú és 5 cm széles. A tehervagon méretei: több mint 9 cm magas, 18 cm hosszú és 5 cm széles. A páncélozott szállítójármű méretei: több mint 6 cm magas, 15 cm hosszú és 6 cm széles. Az irányítóközpont méretei: több mint 21 cm magas, 8 cm széles és 12 cm mély. A targonca méretei: több mint 7 cm magas, 5 cm széles és 12 cm mély.
 • Újdonság!

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A term

Keresztfiam kapta kar

Szállítsd keresztül az árut LEGO City városán a Tehervonattal!

Szállíts nehéz árucikkeket LEGO City városába a gépesített Tehervonattal, amelyben 4 vasúti kocsit, 33 síndarabot,

egy irányítótornyot, pénzszállító teherautót és egy targoncát is találsz, ezenfelül pedig 6 minifigura is vár rád a csomagban.

Pakold meg a nagy teherbírású LEGO City 60198 Tehervonatot és szállítsd el az árut időben!

Ebben a klassz LEGO City készletben találsz egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel rendelkező gépesített motort, hozzáférhető vezetőfülkét, egy forgatható és hajlítható, kinyúló karral ellátott darus kocsit, egy tehervagont 2 konténerrel, illetve egy rönkszállító vagont is, mindemellett találsz a csomagban egy nyitható ajtókkal ellátott, páncélozott szállítójárművet, valamint egy nyitható, görgős konténerrel és emelővillákkal felszerelt targoncát is.

Ez a vagány LEGO vasútkészlet továbbá tartalmaz

még egy teljes körpályát 16 kanyarodó és 16 egyenes sínnel és egy karral ellátott vasúti kapcsolót is, illetve vár még rád egy irányítóközpont létrával, 2 megépíthető raklap, bankjegy és aranyrúd elemekkel, egy motoros szán és 6 LEGO minifigura is.

 • A csomagban 6 LEGO minifigurát találsz: 4 vasúti munkást, egy biztonsági tisztet és egy gazfickót.

 • A készlet tartalmaz egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel rendelkező gépesített motort, egy áramszedőt, mely a nyitható tetőn található, illetve egy vezérlőpanellel ellátott vezetőfülkét is.

 • Mindemellett találsz a készletben egy rönkszállító vagont, egy forgatható és hajlítható, kinyúló karral ellátott darus kocsit, illetve egy tehervagont is 2 konténerrel, a raklapoknak kialakított hellyel és tetőre szerelt kampókkal a berakodáshoz.

 • A készlethez tartozik továbbá egy irányítóközpont létrával és jelzőlámpákkal, egy teljes, játék vasúti körpálya 16 kanyarodó és 16 egyenes sínnel, illetve egy karral ellátott vasúti kapcsolóval, emellett találsz még benne egy pénzszállító teherautót nyitható ajtókkal, valamint egy görgős konténerrel ellátott, működő targoncát is

 • A kiegészítő elemek közé egy csavarkulcs, 12 aranyrúd elem és 4 bankjegy tartozik, valamint 2 megépíthető raklap, 3 farönk és egy motoros szán is jár melléjük.

 • Emeld fel a tetőt, hogy hozzáférj a motorkocsihoz, mely tele van klassz részletekkel!

 • Vezesd a tehervonatot a 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel!

 • A daru forgatható karjával és a kampó segítségével emeld meg és pakold be a farönköket a rönkszállító vagonba!

 • Nyomd le a kart a vasúti kapcsolón, hogy megváltoztasd a vonat útirányát, amikor fel- és lerakodásra kerül a sor!

 • Pakold be a konténerekbe a raklapokat a targonca segítségével, mielőtt felemelnéd őket a daruval a tehervagonra!

 • Alakítsd ki a vasúti pályát különböző alakzatokban, hogy a város területén mindenhol ki és be tudd pakolni a rakományt!

 • A termékhez elemek szükségesek (a csomag nem tartalmazza). Kérjük, ellenőrizd a termék csomagolásán jelzett típust és mennyiségeket.

 • A csomagban található Bluetooth távirányító nem használható a régebbi, infravörös távirányítású LEGO vasút készletekkel.

 • A teherszállító vonat méretei összességében: több mint 11 cm magas, 82 cm hosszú és 6 cm széles.

 • A motor méretei: több mint 11 cm magas, 27 cm hosszú és 6 cm széles.

 • A rönkszállító vagon méretei: több mint 5 cm magas, 15 cm hosszú és 6 cm széles.

 • A daruskocsi méretei: több mint 10 cm magas, 22 cm hosszú és 5 cm széles.

 • A tehervagon méretei: több mint 9 cm magas, 18 cm hosszú és 5 cm széles.

 • A páncélozott szállítójármű méretei: több mint 6 cm magas, 15 cm hosszú és 6 cm széles.

 • Az irányítóközpont méretei: több mint 21 cm magas, 8 cm széles és 12 cm mély.

 • A targonca méretei: több mint 7 cm magas, 5 cm széles és 12 cm mély.

LEGO City Tehervonat (60198) tulajdonságai:

Kiadás éve2018
GyártóLEGO
TémaCity Trains
Ajánlott korosztály6+
Elemszám1226
Figurák száma6
LeírásPakold meg a nagy teherbírású LEGO City 60198 Tehervonatot és szállítsd el az árut időben! Ebben a klassz LEGO City készletben találsz egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel rendelkező gépesített motort, hozzáférhető vezetőfülkét, egy forgatható és hajlítható, kinyúló karral ellátott darus kocsit, egy tehervagont 2 konténerrel, illetve egy rönkszállító vagont is, mindemellett találsz a csomagban egy nyitható ajtókkal ellátott, páncélozott szállítójárművet, valamint egy nyitható, görgős konténerrel és emelővillákkal felszerelt targoncát is. Ez a vagány LEGO vasútkészlet továbbá tartalmaz még egy teljes körpályát 16 kanyarodó és 16 egyenes sínnel és egy karral ellátott vasúti kapcsolót is, illetve vár még rád egy irányítóközpont létrával, 2 megépíthető raklap, bankjegy és aranyrúd elemekkel, egy motoros szán és 6 LEGO minifigura is.
A csomagban 6 LEGO minifigurát találsz: 4 vasúti munkást, egy biztonsági tisztet és egy gazfickót.
A készlet tartalmaz egy 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel rendelkező gépesített motort, egy áramszedőt, mely a nyitható tetőn található, illetve egy vezérlőpanellel ellátott vezetőfülkét is.
Mindemellett találsz a készletben egy rönkszállító vagont, egy forgatható és hajlítható, kinyúló karral ellátott darus kocsit, illetve egy tehervagont is 2 konténerrel, a raklapoknak kialakított hellyel és tetőre szerelt kampókkal a berakodáshoz.
A készlethez tartozik továbbá egy irányítóközpont létrával és jelzőlámpákkal, egy teljes, játék vasúti körpálya 16 kanyarodó és 16 egyenes sínnel, illetve egy karral ellátott vasúti kapcsolóval, emellett találsz még benne egy pénzszállító teherautót nyitható ajtókkal, valamint egy görgős konténerrel ellátott, működő targoncát is.
A kiegészítő elemek közé egy csavarkulcs, 12 aranyrúd elem és 4 bankjegy tartozik, valamint 2 megépíthető raklap, 3 farönk és egy motoros szán is jár melléjük.
Emeld fel a tetőt, hogy hozzáférj a motorkocsihoz, mely tele van klassz részletekkel!
Vezesd a tehervonatot a 10 sebességfokozatú, Bluetooth távvezérléssel!
A daru forgatható karjával és a kampó segítségével emeld meg és pakold be a farönköket a rönkszállító vagonba!
Nyomd le a kart a vasúti kapcsolón, hogy megváltoztasd a vonat útirányát, amikor fel- és lerakodásra kerül a sor!
Pakold be a konténerekbe a raklapokat a targonca segítségével, mielőtt felemelnéd őket a daruval a tehervagonra!
Alakítsd ki a vasúti pályát különböző alakzatokban, hogy a város területén mindenhol ki és be tudd pakolni a rakományt!
A termékhez elemek szükségesek (a csomag nem tartalmazza). Kérjük, ellenőrizd a termék csomagolásán jelzett típust és mennyiségeket.
A csomagban található Bluetooth távirányító nem használható a régebbi, infravörös távirányítású LEGO vasút készletekkel.
A teherszállító vonat méretei összességében: több mint 11 cm magas, 82 cm hosszú és 6 cm széles.
A motor méretei: több mint 11 cm magas, 27 cm hosszú és 6 cm széles.
A rönkszállító vagon méretei: több mint 5 cm magas, 15 cm hosszú és 6 cm széles.
A daruskocsi méretei: több mint 10 cm magas, 22 cm hosszú és 5 cm széles.
A tehervagon méretei: több mint 9 cm magas, 18 cm hosszú és 5 cm széles.
A páncélozott szállítójármű méretei: több mint 6 cm magas, 15 cm hosszú és 6 cm széles.
Az irányítóközpont méretei: több mint 21 cm magas, 8 cm széles és 12 cm mély.
A targonca méretei: több mint 7 cm magas, 5 cm széles és 12 cm mély.

Ár

55 790 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor