LEGO Creator Kalózhajó (31109)

Vissza a lego creator kategóriába

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

29 990 Ft
23 614 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  • Arrrrrrr! Bonts vitorlát és húzd fel a horgonyt a fantasztikus Kalózhajón! Kutass célpontok után - a raktér még teljesen üresen áll. Hé, kormányozd a hajót jobb oldalra! Állítsd a helyükre az ágyúkat, és készülj fel a tüzelésre: Úgy tűnik, az a hajó tele van zsákmánnyal! A kaland végeztével alakítsd át a hajót Kalóz fogadóvá vagy rejtélyes Koponya-szigetté! Ezzel a nagyszerű 3 az 1-ben készlettel biztosan nem lesz szélcsend!

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

Olcsóbb volt mint a márkaboltban és teljesen ugyanaz. Teljesen jó.

LEGO Creator Kalózhajó (31109) tulajdonságai:

Kiadás éve2020
GyártóLEGO
TémaLEGO Creator
Ajánlott korosztály9+
Elemszám1264
Figurák száma3
LeírásYaarrr! LEGO vitorlát bonts, húzd fel a horgonyt és indulás! Kutass célpontok után - a raktér még teljesen üresen áll. Állítsd a helyükre az ágyúkat, és készülj fel a tüzelésre: Úgy tűnik, az a hajó tele van zsákmánnyal!
A kaland végeztével alakítsd át a hajót LEGO Kalóz fogadóvá vagy rejtélyes LEGO Koponya-szigetté! Ezzel a nagyszerű 3 az 1-ben készlettel biztosan nem lesz szélcsend!
A szett tartalma3 db LEGO kalóz minifigura
1 db csontváz minifigura
1 db cápa
1 db kincses térkép
3 féle építési lehetőség:
- LEGO Creator Kelózhajó
- LEGO Creator Kalóz fogadó
- LEGO Creator Koponya-sziget
További klassz kiegészítők

Ár

29 990 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor