LEGO Marvel Spider-Man Pókember robot (76146)

Vissza a lego marvel super heroes kategóriába

Nem elérhető info_icon Ez a termék ideiglenesen nem rendelhető, nézz vissza később!

Utolsó ismert ár:

2 990 Ft
2 354 Ft + áfa
 • 1 év garancia

 • Leírás:Ugrándozz át a városon Pókemberrel! Védd meg a világot az aljas gonosztevőktől! Ha pedig még nagyobb méretre és erőre van szükséged, rakd be a fiatal hálószövőt a Pókember robot pilótafülkéjébe! Ha a hatalmas, mechanikus pók-robot belsejében van, Pókember bárhová elmehet, bármit megragadhat és hatalmas hálókat lőhet! Vigyázzatok, gonosztevők... a Pók-robot eljön értetek!

Pókember robot és minifigura egy szórakoztató, megépíthető szuperhős játékban!

Nyújts a gyermekeknek nagyobb és még jobb szuperhős kalandokat ezzel a megépíthető LEGO Pókember robot építőjátékkal, melyhez mozgatható végtagok és egy Pókember minifigura is tartozik.

Az ifjú szuperhősök eljátszhatják a Marvel akciókat

ezzel az állítható LEGO Marvel Pókember: Pókember robottal (76146). Ha a gyermekek berakják a Pókember minifigurát a hatalmas pók-robot belsejébe, egy gonosztevő sem lesz biztonságban!

Hatalmas Pókember kalandok

Ez az akciódús Pókember robot készlet és LEGO minifigura végtelen, fantáziadús szórakozást nyújt a Marvel szuperhős rajongók számára. A hatalmas robot nyitható pilótafülkéjének köszönhetően a Pókember pilóta minifigura beléphet a robot belsejébe. Mozgatható karjai és lábai teljeskörű mozgást biztosítanak, jobb kezéből pedig hatalmas, gonosztevőket lefegyverző hálót tud lőni. A robot mellkasát egy pók mellvért díszíti. Töltsd le a klassz, közelítő és forgó funkcióval ellátott, ingyenes LEGO Life interaktív építési alkalmazást, hogy még több építési mókában legyen részed!

Népszerű LEGO építőjátékok, Marvel varázslattal meghintve!

A LEGO Marvel Pókember építőjátékok feltárják a szerepjátékos kalandok univerzumát. A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel a gyermekek eljátszhatják kedvenc Marvel filmjeleneteiket vagy saját fantáziadús történeteket találhatnak ki.

 • Ez a csodálatos Pókember robot nagyobb és még jobb szuperhős kalandokat nyújt a gyermekek számára. Ha berakják a minifigurát a robot belsejébe, a pók-robot bárhová elmehet, bármit megragadhat és bárkit tőrbe csalhat, aki az útjába kerül.

 • A robot Pókember hatalmas változata, mely a hátából kinyúló 4 póklábbal van ellátva, kezéből pedig egy nagy, gonosztevőket lefegyverző hálót lő. A nyitható pilótafülkének köszönhetően a Pókember minifigura beléphet a robot belsejébe.

 • A gyermekek berakhatják a Pókember minifigurát a robot belsejébe, majd a karjait és lábait beállíthatják az akcióhoz, utána pedig lecsaphatnak az összes rosszfiúra! A készletet más, népszerű szuperhős figurákkal és Pókember építőjátékokkal is kombinálhatod.

 • A 6 éves vagy annál idősebb gyermekeknek végtelen szuperhős kalandokban lehet részük ezzel a LEGO Marvel Pókember építőjátékkal. Népszerű, akciódús ajándék gyermekeknek, akik imádják a Pókemberes szórakozást.

 • A több mint 15 cm magas, gyűjthető Pókember robot rengeteg fantáziadús játékra inspirál. Nagyszerűen kombinálható más LEGO Marvel robotokkal, és ha az akció véget ért, bármelyik gyerekszobában remekül fog mutatni.

 • Ehhez az akciódús játékkészlethez nincs szükség elemekre. A gyermekek bárhol átadhatják magukat a kézzelfogható szórakozásnak. Az elem nélküli LEGO robot fejleszti a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket.

 • Tartalmaz egy Instructions PLUS felületet is, így még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik LEGO játékukat. Ez a szórakoztató, ingyenes és interaktív útmutató közelítő és forgó funkciókkal van ellátva, melyhez az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban lehet hozzáférni.

 • A LEGO Marvel Pókember játékkészletek akció- és fantáziadús szuperhős kalandokat nyújtanak a gyermekeknek, akik el szeretnék játszani a filmjeleneteket, ki szeretnék találni saját kalandjaikat vagy egyszerűen csak ki szeretnék állítani gyűjthető modelljüket.

 • A LEGO játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek (még szupererőkre sincs szükséged hozzá!) - és ez már 1958 óta így van.

 • Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy a játék biztonságos gyermeked számára.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2020
TémaMarvel Spider-Man
Ajánlott korosztály6-99 éves korig
Elemszám152
Figurák száma1
LeírásAz ifjú szuperhősök eljátszhatják a Marvel akciókat ezzel az állítható LEGO Marvel Pókember: Pókember robottal (76146). Ha a gyermekek berakják a Pókember minifigurát a hatalmas pók-robot belsejébe, egy gonosztevő sem lesz biztonságban! Hatalmas Pókember kalandok Ez az akciódús Pókember robot készlet és LEGO minifigura végtelen, fantáziadús szórakozást nyújt a Marvel szuperhős rajongók számára. A hatalmas robot nyitható pilótafülkéjének köszönhetően a Pókember pilóta minifigura beléphet a robot belsejébe. Mozgatható karjai és lábai teljeskörű mozgást biztosítanak, jobb kezéből pedig hatalmas, gonosztevőket lefegyverző hálót tud lőni. A robot mellkasát egy pók mellvért díszíti. Töltsd le a klassz, közelítő és forgó funkcióval ellátott, ingyenes LEGO Life interaktív építési alkalmazást, hogy még több építési mókában legyen részed! Népszerű LEGO építőjátékok, Marvel varázslattal meghintve! A LEGO Marvel Pókember építőjátékok feltárják a szerepjátékos kalandok univerzumát. A gyűjthető járművekkel, robotokkal, épületekkel, minifigurákkal, fegyverekkel és eszközökkel a gyermekek eljátszhatják kedvenc Marvel filmjeleneteiket vagy saját fantáziadús történeteket találhatnak ki.
- Ez a csodálatos Pókember robot nagyobb és még jobb szuperhős kalandokat nyújt a gyermekek számára. Ha berakják a minifigurát a robot belsejébe, a pók-robot bárhová elmehet, bármit megragadhat és bárkit tőrbe csalhat, aki az útjába kerül.
- A robot Pókember hatalmas változata, mely a hátából kinyúló 4 póklábbal van ellátva, kezéből pedig egy nagy, gonosztevőket lefegyverző hálót lő. A nyitható pilótafülkének köszönhetően a Pókember minifigura beléphet a robot belsejébe.
- A gyermekek berakhatják a Pókember minifigurát a robot belsejébe, majd a karjait és lábait beállíthatják az akcióhoz, utána pedig lecsaphatnak az összes rosszfiúra! A készletet más, népszerű szuperhős figurákkal és Pókember építőjátékokkal is kombinálhatod.
- A 6 éves vagy annál idősebb gyermekeknek végtelen szuperhős kalandokban lehet részük ezzel a LEGO Marvel Pókember építőjátékkal. Népszerű, akciódús ajándék gyermekeknek, akik imádják a Pókemberes szórakozást.
- A több mint 15 cm magas, gyűjthető Pókember robot rengeteg fantáziadús játékra inspirál. Nagyszerűen kombinálható más LEGO Marvel robotokkal, és ha az akció véget ért, bármelyik gyerekszobában remekül fog mutatni.
- Ehhez az akciódús játékkészlethez nincs szükség elemekre. A gyermekek bárhol átadhatják magukat a kézzelfogható szórakozásnak. Az elem nélküli LEGO robot fejleszti a kreatív gondolkodást, a fantáziadús szerepjátékot és a problémamegoldó készségeket.
- Tartalmaz egy Instructions PLUS felületet is, így még a kisgyermekek is önállóan megépíthetik LEGO játékukat. Ez a szórakoztató, ingyenes és interaktív útmutató közelítő és forgó funkciókkal van ellátva, melyhez az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazásban lehet hozzáférni.
- A LEGO Marvel Pókember játékkészletek akció- és fantáziadús szuperhős kalandokat nyújtanak a gyermekeknek, akik el szeretnék játszani a filmjeleneteket, ki szeretnék találni saját kalandjaikat vagy egyszerűen csak ki szeretnék állítani gyűjthető modelljüket.
- A LEGO játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek (még szupererőkre sincs szükséged hozzá!) - és ez már 1958 óta így van.
- Amellett, hogy készleteink megfelelnek a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak, A LEGO Csoport ledobja, összenyomja, megcsavarja, felhevíti, meghajlítja, megkarcolja és kinyújtja a LEGO kockákat és elemeket, így biztos lehetsz benne, hogy a játék biztonságos gyermeked számára.

Ár

2 990 Ft

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor