LEGO Star Wars Birodalmi TIE Vadász (75300)

Vissza a lego star wars kategóriába
11 790 Ft
9 283 Ft + áfa
  • 1 év garancia

  Elérhetőség:


Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

Jó kis játék, több figura, több jármű.

Negatívumok:
Hát, a LEGO sajnos nem origami...

Klasszikus, megépíthető, csatára kész Birodalmi TIE Vadász

A klasszikus Star Wars trilógia rajongói imádni fogják ezt a rakétalövő Birodalmi TIE Vadászt, amihez 2 LEGO minifigura és egy NI-L8 protokoll droid is tartozik.

A gyermekek a klasszikus Star Wars trilógia gonosztevőivé válhatnak a Birodalmi TIE Vadász (75300) klassz, LEGO kockákból épült változatával. A Birodalmi flotta ikonikus csillaghajójának eredeti, karcsú kialakításával rendelkező jármű tartalmaz egy nyitható, LEGO minifigurának kialakított pilótafülkét és 2 rugós kilövőt is.

Szerepjátékos kalandok

A csomagban 2 LEGO minifigurát is találsz: egy TIE vadászpilótát romboló pisztollyal, és egy rombolóval felszerelt rohamosztagost, valamint egy NI-L8 protokoll droidot, amik szórakoztató, kreatív játékra és történetmesélésre inspirálnak.

Star Wars akció LEGO stílusban

A LEGO Csoport már 1999 óta alkot kockából épült, ikonikus Star Wars vadászgépeket, járműveket, helyszíneket és szereplőket. Nagy sikernek örvendő témánkká vált, így az építőjáték-készletek klassz válogatásával biztosan megtalálod a legjobb ajándékötleteket gyermekeknek és a rajongók minden korosztályának.

  • A rajongók megépíthetik az ikonikus Birodalmi TIE Vadász (75300) rakétalövő, LEGO kockákból készült változatát, amivel eljátszhatják a klasszikus Star Wars trilógia jeleneteit.

  • A csomagban 2 LEGO Star Wars minifigurát találsz: egy TIE vadászpilótát romboló pisztollyal, egy rohamosztagost rombolóval, valamint egy NI-L8 protokoll droid LEGO figurát, a kalandos szerepjátékhoz.

  • A TIE Vadász tartalmaz egy LEGO minifigurának kialakított, nyitható pilótafülkét és 2 rugós kilövőt, az akciódús játékhoz.

  • Az önálló építéshez, valamint a barátokkal és a családdal való szórakozáshoz egyaránt nagyszerű készlet remek születésnapi, ünnepi vagy hétköznapi ajándék a 8 éves vagy nagyobb, kreatív gyermekeknek és bármelyik Star Wars rajongónak.

  • A több mint 17 cm magas, 14 cm hosszú és 15 cm széles készlet bármelyik gyerekszobában elbűvölő dekoráció lesz a játékcsaták között.

  • Magával ragadó építőjátékot keresel egy gyermeknek, aki még nem ismeri a LEGO készleteket? Ez a 432 elemből álló Star Wars szett tartalmaz egy átlátható útmutatót, így önállóan, egy Jedi önbizalmával vághat bele az építésbe.

  • A zseniális LEGO Star Wars szettekkel a gyermekek (és a felnőtt rajongók) eljátszhatják a történet jeleneteit, kitalálhatják saját, kreatív kalandjaikat, vagy egyszerűen megépíthetik és kollekciójuk részeként kiállíthatják a gyűjthető modelleket.

  • A LEGO alkatrészek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy kompatibilisek és tökéletesen összeilleszthetők legyenek - még az Erőre sincs hozzá szükség.

  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és alaposan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú biztonsági szabványoknak.

A termék tulajdonságai:

Kiadás éve2020
GyártóLEGO
TémaStar Wars TM
Ajánlott korosztály8+
Elemszám432
Figurák száma3
LeírásÉpítsd meg saját Birodalmi TIE Vadászodat, és játszd el a klasszikus Star Wars trilógia izgalmas akcióit! Pattanj be a pilótafülkébe a pilótával, és vágj bele a küldetésbe! Vigyázz a Lázadó csillaghajókkal, és tüzelj a rugós kilövőkkel! Ezután csatlakozz a rohamosztagoshoz és az NI-L8 protokoll droidhoz a csatákban, és robbants utat magadnak a győzelem felé!

Ár

11 790 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor