LEGO VIDIYO Bandmates (43101)

Vissza a lego vidiyo kategóriába
1 290 Ft
1 016 Ft + áfa

  Elérhetőség:

 • Béke tér: Raktáron
 • Boráros tér: Raktáron
 • Szeged: 1-2 munkanap
 • Központ: Raktáron
 • Kiszállítás: 2-4 munkanap
 • FOXPOST: 1-2 munkanap
 • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

A terméket a hivatalos, magyarországi LEGO képviselet teljes támogatásával és garanciális hátterével árusítjuk.
 • Tárd fel a videoklip-készítés világát a LEGO VIDIYO Bandmates szettel! Az ingyenes alkalmazás a gyermekek saját videóiban kelti életre a szereplőjüket.

Varázsold kreatívvá a képernyő előtt töltött időt!

Tárd fel a videoklip-készítés világát a LEGO VIDIYO Bandmates szettel!
Az ingyenes alkalmazás a gyermekek saját videóiban kelti életre a szereplőjüket.

Inspiráld a gyermekeket arra, hogy izgalmas videóklipek rendezői, készítői és sztárjai legyenek a LEGO VIDIYO Bandmates (43101) szettel és alkalmazással. A 12 gyűjthető, különböző zenei műfajok ihlette szereplőt tartalmazó játékban táncos, rapper, gitáros, dobos és énekes minifigurák is vannak. Az alkalmazás segítségével a gyermekek pillanatok alatt életre kelthetik őket a videójukban. Oldj fel izgalmas effektusokat a BeatBitekkel! Minden Bandmate igazi személyiség, emellett 3 BeatBits tartozik hozzá. Olvasd be a BeatBits elemeket az alkalmazásban, hogy feloldd az effekteket, a hangokat és még sok minden mást, miközben a gyermekek elkészítik videoklipjüket. A rendszeresen frissülő dal-opciókkal a gyermekek minden játék során egy új zenei élményt élhetnek át. Oszd meg biztonságosan a videoklipeket online! A LEGO VIDIYO alkalmazás rengeteg olyan funkciót tartalmaz, amelyek biztonságban tartják a gyermekeket online. Az avatároknak és az alkalmazás által generált felhasználóneveknek köszönhetően a felhasználók névtelenek maradnak. Minden videófeltöltés és hozzászólás moderálva van, a szülői kezelőfelülettel pedig a felnőttek szabályozhatják azt, hogy a gyermekük mit oszt meg és mihez fér hozzá.

 • Vezesd be a gyermekeket a közösségi, zenés játék világába, miközben megrendezik, elkészítik és szerepelnek saját videoklipjeikben a LEGO VIDIYO Bandmates (43101) játékokkal és a VIDIYO alkalmazással.

 • Töltsd le az ingyenes LEGO VIDIYO alkalmazást, hogy beolvasd a minifigurát és a BeatBits különleges effekteket. A gyerekek örömmel fogják nézni, ahogy szereplőjük életre kel a videoklipjükben, amelynek ők a rendezői, készítői és szereplői. Minden Bandmate minifigurához tartozik 3, az appal beolvasható BeatBits, amelyek olyan különleges videoeffekteket oldanak fel, mint a hangeffekteket és a jelmezek módosítása. A 92 gyűjthető BeatBits elemekkel a gyermekek bővíthetik gyűjteményüket.

 • A LEGO VIDIYO Bandmates minifigurák feloldják az alkalmazásbeli személyre szabás és a kreatív játék világát, így ideális ünnepi ajándék a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik imádják a zenét és a szereplést.

 • A LEGO VIDIYO alkalmazáshoz rengeteg biztonsági funkció tartozik az online biztonság érdekében, többek között egy szülői kezelőfelület, névtelen felhasználónevek és moderált hozzászólások. A rejtélyes dobozokban találsz egy Bandmates minifigurát az 1. sorozatból, 2 BeatBits elemet, 1 különleges BeatBits elemet, 1 kiegészítőt, egy kockákból felépített színpadot, ahol elfér 3 BeatBits, útmutatókat, és egy gyűjtőknek szóló füzetecskét.

 • A LEGO VIDIYO alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjék szüleik engedélyét, mielőtt online csatlakoznának!

 • A LEGO VIDIYO készletek egy újfajta közösségi játékélményt nyújtanak, amelyek segítségével a fiúk és lányok rendezőkké, producerekké és sztárokká válhatnak, miközben elkészítik és megosztják saját videoklipjeiket.

 • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal - ami már 1958 óta így van. A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.

LEGO VIDIYO Bandmates (43101) tulajdonságai:

Kiadás éve2021
GyártóLEGO
TémaVIDIYO
Ajánlott korosztály7+
Elemszám11
LeírásLennél a rendezője, producere és sztárja a videoklipjeidnek? Akkor ismerkedj meg a LEGO VIDIYO Bandmates (43101) szettel! Töltsd le az appot és keltsd életre szereplőidet! A trendi dalokhoz olvasd be minifigurádat és a BeatBits effekteket! Gyűjts több Bandmates minifigurát és oszd meg a videót!

Ár

1 290 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor