• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    LEGO Super Mario - Cat Mario szupererő csomag (71372)
    LEGO Super Mario - Cat Mario szupererő csomag (71372)
    LEGO Super Mario - Cat Mario szupererő csomag (71372)
    LEGO Super Mario - Cat Mario szupererő csomag (71372)
    Összehasonlítom

    LEGO Super Mario - Cat Mario szupererő csomag (71372)

    Cikkszám: 71372
    Garancia

    Fogyasztóknak (magánszemélyeknek):

    Nem fogyasztóknak (Cég, E.V):

    Garanciáról bővebb információt itt olvashat

    Termék videó
    2 290 Ft
    A termék átmenetileg nem elérhető.
    Kérdés a termékről
    Kedvencekhez adom
    Az alábbi termékeket ajánljuk még

    LEGO Super Mario - Cat Mario szupererő csomag (71372) részletes leírása

    Interaktív LEGO Super Mario öltözék a macskaszerű játékhoz!

    A gyermekek macskaszerű képességekkel bővíthetik játékukat ezzel a Cat Mario szupererő csomaggal, amely tartalmaz egy interaktív öltözéket LEGO Mario figurájukhoz.

    A gyermekek macskaszerű képességgel bővíthetik ki LEGO Super Mario játékukat ezzel a Cat Mario szupererő csomaggal (71372).

    A készlet tartalmaz egy interaktív öltözéket LEGO Mario-nak (a csomag a figurát nem tartalmazza), amelynek viselése közben dorombol és nyávog, emellett olyan képességgel ruházza fel, amelynek segítségével fel tud mászni a falra, hogy digitális érméket szerezzen. Ez az egyedülálló játékkészlet nagyszerű ajándék gyermekeknek, akiknek megvan a Mario kalandjai kezdőpálya (71360), amely tartalmazza a LEGO Mario figurát.

    Építs és játssz!

    A LEGO készlethez tartozó építési útmutatókat megtalálod a dobozban és az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban is. Az alkalmazás egy biztonságos környezetet nyújt a gyermekek számára, ahol megoszthatják alkotásaikat, emellett kreatív építési és játékmódokat, valamint rengeteg mókás dolgot találnak.

    Szórakoztató mérkőzések

    A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc karakterét, emellett a barátokkal való mérkőzésekhez és az önálló játékhoz is nagyszerűek. A kezdőpálya, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók megalkothatják saját pályáikat, így korlátlan, kreatív szórakozásban lesz részük.

    • A gyermekek macskaszerű tulajdonságokat csempészhetnek LEGO Super Mario játékaikba ezzel a Cat Mario szupererő csomaggal (71372), amely tartalmaz egy megépíthető, interaktív öltözéket LEGO Mario számára (a csomag a figurát nem tartalmazza).

    • Ez a kockából épült kiegészítő kompatibilis a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) játékkészletben található LEGO Mario figurával, amely egyedi hangokat ad ki és egyedi képet jelenít meg a Mario felsőtestén látható képernyőn.

    • Ha a LEGO Mario figurára ráadod a macskajelmezt, nyávogni és dorombolni kezd. Emellett olyan különleges képességgel ruházza fel, amely segítségével át tud jutni a függőleges akadályokon, amellyel digitális érméket gyűjt, így növelve a játékos pontszámát.

    • Ez a gyűjthető, 11 elemből álló LEGO építőjáték nagyszerű születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 évnél nagyobb gyermekeknek és rajongóknak, amellyel még több interaktív mókával bővíthetik a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készletüket.

    • A kezdőpályával és a kiegészítő szettekkel más LEGO Mario frissítések is használhatók, többek között a Fire Mario szupererő csomag (71370), a Propeller Mario szupererő csomag (71371) és a Builder Mario szupererő csomag (71373) is.

    • Ehhez a kreatív építőjátékhoz nincs szükség elemekre - az aktiváláshoz csak add rá az öltözéket a kezdőpálya készletben található LEGO Mario figurára! A csomag egy illusztrált útmutatót is tartalmaz, amely segítségével a gyermekek önállóan vághatnak bele az építésbe.

    • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás építési útmutatókat, kreatív játékmódokat és egy biztonságos fórumot is tartalmaz, ahol megoszthatják az ötleteiket. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis Android és iOS eszközök listáját.

    • A LEGO Super Mario építőjáték-készletek életre keltik az ikonikus szereplőt. A rajongók kibővíthetik és átalakíthatják a korlátlan kihívásokat, amelyeket önállóan vagy a barátaikkal és családjukkal is tökéletesre fejleszthetnek.

    • A LEGO kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség a Super Star képességeire! Az elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a tökéletes, egyszerű összeilleszthetőséget minden alkalommal, valamint az egységes, strapabíró építményeket.

    • A LEGO építőkockákat és elemeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük és szigorúan megvizsgáljuk, így biztos lehetsz benne, hogy minden egyes LEGO készlet megfelel a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.
    Adatok
    Gyártó
    LEGO
    Korhatár besorolás
    6+
    Elemszám
    11
    Kiadás éve
    2020
    Téma
    Super Mario
    Cikkszám
    71372
    Hasonló termékek
    Vélemények
    Légy Te az első, aki véleményt ír!
    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár