Lenspen NLP-1 Original lencsetisztító

Vissza a objektív tisztító kellékek kategóriába
3 990 Ft
3 142 Ft + áfa

  Elérhetőség:

  • Béke tér: Raktáron
  • Szeged: Raktáron
  • Központ: Raktáron
  • Kiszállítás: 1-3 munkanap
  • FOXPOST: 1-2 munkanap
  • Pick Pack Pont: 2-4 munkanap

Vásárlóink véleménye a termékről:

5 / 55 / 5 - A termék vásárlója

A celnak megfelel.
Jo ar/ertek arany.

Lenspen

Szenzortisztítás - ahogy a profik végzik.

Az aktív szenet tartalmazó száraz tisztítóanyag a legtöbb, mechanikusan nem eltávolítható szennyezőanyagot (például zsírokat) a saját anyagába megköti másodlagos kémiai kötéssel, úgynevezett van de Waals-kötéssel.

Tisztítás során a termék így a zsírokat nem szétkeni a tisztítandó felületen, hanem magába kötve eltünteti onnan. A tisztítóceruza kupakjában szivacs található, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál. A szivacsban lévő mennyiség akár több száz tisztításra elegendő lehet (a szennyezettség mértékétől és a használattól függően).

A Lenspen Original kupakja menetes, mely többszöri használat után is biztonsággal zár, valamint visszatekeréskor a kupak szivacsa a tisztítófejre automatikusan újabb adag friss tisztítóanyagot juttat.

Objektív felülete újjlenyomattal szennyezve

10 mp-es, minőségi törlőkendős tisztítás után

A felület 10 mp-es, Lenspen tisztítás után

Sokág használható

Nem tartalmaz folyadékot, így nem szárad ki és lejárati ideje sincs.

Bármilyen felületen

Gyorsan és karc mentes használható minden optikai felületen.

Lenspen NLP-1 Original lencsetisztító tulajdonságai:

GyártóLenspen
LeírásA régi, megszokott technológia új köntösben!
-A Lenspen Original New az eddigi tapasztalatok felhasználásával készült. A tisztítóceruza kupakja csavaros, mely jól rögzíthető, le- és felhelyezéskor automatikusan tisztítja és újratölti a tisztítófejet.
-Ezen kívül a tisztítóceruza is rövidebb lett, mely praktikusabb elhelyezést és jobb kezelhetőséget tesz lehetővé.
-Az aktív szenet tartalmazó száraz tisztítóanyag a legtöbb, mechanikusan nem eltávolítható szennyezőanyagot (például zsírokat) a saját anyagába megköti másodlagos kémiai kötéssel, úgynevezett van de Waals-kötéssel.
-Tisztítás során a termék így a zsírokat nem szétkeni a tisztítandó felületen, hanem magába kötve eltünteti onnan. A tisztítóceruza kupakjában szivacs található, mely az aktív szenes száraz tisztítóanyag tartályaként szolgál.
-A szivacsban lévő mennyiség akár több száz tisztításra elegendő lehet (a szennyezettség mértékétől és a használattól függően).
-A Lenspen Original New kupakja menetes, mely többszöri használat után is biztonsággal zár, valamint visszatekeréskor a kupak szivacsa a tisztítófejre automatikusan újabb adag friss tisztítóanyagot juttat.
-A fej hajlékony gumiból van, amelyen nagyon finom szarvasbőr bevonat található, felületén a speciális aktív szén vegyülettel.
-A Lenspen Original 11,2 cm hosszú, az elején található tisztítófelület kör alakú és 13,5 mm átmérőjű.
-Figyelem! A LENSPEN Original a tisztítófeje homorú felülete miatt csak domború felületek tisztítására alkalmas!
-A LENSPEN Original a 13,5 mm-es átmérőjű tisztítófeje miatt kis méretű domborúlencsék tisztítására nem alkalmas!

Ár

3 990 Ft

Utoljára megtekintett termékek

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor