Huawei Band 6 promóció

https://www.220volt.hu/media/site/original/site_block_141008.jpg


Ez a promóció véget ért.

Huawei Band 6 - Vágyj többre!

A Huawei Band 6 kényelem és stílus egyben, 148%-kal megnövelt, 1,47"-os AMOLED FullView kijelzővel és a saját stílusod szerint változtatható óraszámlappal. Mindezeken túl egész napos SpO2 figyeléssel és 2 hetes akkumulátor-üzemidővel.

Vásárold meg május 30-ig és megajándékozunk egy Huawei Smart Scale 3 okosmérleggel, melynek segítségével megismerheted tested részletesebb adatait és könnyebben változhatsz!

Huawei Band 6:

  • A képernyő nemcsak jól néz ki, hanem a kívánt adatokból is többet ad. Nagyobb fotók, több edzésstatisztika és állandó pulzusmérés lenyűgöző részletességgel.
  • Változtasd meg óraszámlapodat, hogy tükrözze a hangulatodat. A széles választékból mindig lesz olyan számlap, amely illik hozzád.
  • Egész napos SpO2 monitorozás - A krónikus alacsony vér oxigéntelítettség, az SpO2 fáradtsághoz, memóriavesztéshez, sőt agy- és szívkárosodáshoz is vezethet. Ezen okok miatt ügyelj arra, hogy mindig a biztonságos zónában maradjon.
  • Akár 2 hetes akkumulátor üzemidő - Ha lemerül az akkumulátor, akkor semmi gond - mágneses töltővel mindössze 5 perc töltési időből 2 napos használat érhető el. Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig fogyjon belőle.

Fontos Huawei információk:

  • *1: Egész napos SpO2 figyelés - Ezt a funkciót nem orvosi eszköznek tervezték és nem célja bármilyen betegség diagnosztizálása, kezelése, gyógyítása vagy megelőzése. Minden adatot és mérést csak személyes használatra szabad felhasználni.
  • *2: 2 hetes akkumulátor-üzemidő - Huawei laborvizsgálatok eredményei alapján. A tényleges felhasználás a termék különbségeitől, a felhasználói szokásoktól és a környezeti változóktól függően változhat.
  • A termék színe, alakja és funkciói csak tájékoztató jellegűek. A tényleges termék ettől eltérhet.

A promóció időtartama:

  • 2021. május 10 - 30.

Promóciós Huawei Band 6 aktivitásmérők:

23 990 Ft
18 890 Ft + áfa

Huawei Band 6 aktivitásmérő (Graphite Black) (bontott)

Állapot: bontott csomagolás, kipróbált termék
RAKTÁRON Béke tér
23 990 Ft
18 890 Ft + áfa

Ajándék Huawei okosmérleg:

Huawei Scale 3 okosmérleg

RAKTÁRON Béke tér
9 990 Ft
7 866 Ft + áfa
- Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

- A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

- A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

- Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

- Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

- A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

Feliratkozás hírlevélre


A hírlevél feliratkozással a 220volt Magyarország Kft. az Ön által megadott e-mail címre az adatai alapján hírlevelet küld, és üzleti célú ajánlataival felkeresheti. A hírlevél feliratkozásával Ön önkéntesen hozzájárul a Hírlevél Adatkezelési Tájékoztatásban foglalt adatkezeléshez. Bármikor jogosult az adatkezelésről tájékoztatást kérni, az adatok helyesbítését vagy törlését igényelni az adatvedelem@220volt.hu email címre küldött levélben. Az Ön által rendelkezésre bocsátott adatok valódiságáért felelősséget nem vállalunk. Hírlevelünk Adatkezelési Tájékoztatóját itt olvashatja
© 2021 - 220volt Magyarország Kft. | A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget. look by colordonor