• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  NIKON Z6 III

  Hivatalos bejelentés hamarosan! Részletek >>

  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)
  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)
  1 183 900 Ft
  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)
  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)
  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)
  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)
  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)
  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)
  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)
  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)
  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)
  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE)

  Cikkszám: VOA120K001
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  24,5 Megapixeles Fullframe BSI CMOS érzékelő,
  EXPEED 7 képfeldolgozó,
  UHD 4K 60p videó és Full HD 120p videó,
  AF témafelismerés 3D követéssel,
  5 tengelyes testen belüli rázkódáscsökkentés,
  Fókuszpont stabilizálás,
  3,2"-es változtatható szögű érintőképernyő,
  96 MP nagy felbontású mód,
  Termék videó

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Termék oldali kép 2
  Rendelhető
  1 183 900 Ft
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Nikon Z f kit (Z 40mm f/2 SE) részletes leírása

  Alkosson ikonikusat

  24,5 MP, teljes képméretű érzékelő, dönthető monitor, 8 állásos VR, Klasszikus kialakítás
  A megjelenése. A teljesítménye. Az Ön alkotói stílusa. Alkosson valami különlegeset a Nikon Z f fényképezőgéppel. Lenyűgöző, teljes képméretű képminőség, hogy Ön kifejezhesse egyedi esztétikai világát.  Legyen büszke kreativitására a legendára épülő, teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgéppel. Most először – vagy újra és újra – elmerülhet a fényképezés örömében.

   


  A Nikon FM2 fényképezőgép inspirálta

  A Z f fényképezőgépben a klasszikus, analóg Nikon fényképezőgépek kialakítása és a fejlett Z sorozat teljesítménye találkozik a magasabb szintű teljesítmény érdekében. A múlt és a jelen tökéletes fúziója.


  Tegye magáévá

  A precíziósan maratott sárgaréz mechanikus vezérlőtárcsák fekete fényezése az idő múlásával szép, patinás megjelenésre tesz szert. Minél többet használja a Z f-et, az annál egyedibb lesz.  Nagy teljesítményű Z sorozatú technológia az abszolút élességért, a kiemelkedő precizitásért és a figyelemre méltó sebességért. Bármilyen téma esetén.

  Modern és klasszikus vezérlők, hogy Ön teljes rugalmassággal fényképezhessen kedve szerint

  Csúcstechnológiás funkciók a határtalan inspirációért  Valódi teljes képméretű teljesítmény. Tiszta kreativitás.

  A Z f fényképezőgép analóg megjelenése és vezérlőtárcsái az eredeti 35 mm-es SLR fényképezőgépekre emlékeztethetik, ugyanakkor a teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgép ma már nagy teljesítménnyel rendelkezik – és készen áll kreatív elképzelései megvalósítására. A 24,5 megapixeles teljes képméretű CMOS-érzékelő az EXPEED 7 motorral és a szélesebb Z-bajonett fénygyűjtési előnyeivel kombinálva nagyobb szabadságot biztosít az alkotásban. Élesség, kontraszt, színpontosság, dinamikatartomány, élességállítás-pontosság, teljesítmény gyenge fényviszonyok között – az egyedi stílus kialakításához szükséges eszközök az Ön rendelkezésére állnak. A Nikon professzionális Z 8 és Z 9 fényképezőgépeiben használt EXPEED 7 a fényképezőgép minden elemét szinkronban tartja. Mélytanulásos AF-algoritmusokat működtet, amelyek segítségével a Z f fényképezőgép több témát észlel és követ, mint bármely más tükör nélküli rendszerű fényképezőgép. Ez az üzemanyag hajtja a fényképezőgép kivételesen erős, 8,0 állásos rázkódáscsökkentését.* Továbbá az EXPEED 7 az oka annak, hogy az érzékelő ilyen tiszta, zajmentes képeket tud készíteni magas ISO-értékek mellett. Állóképek esetén a Z f natív ISO 100-64000 tartományt biztosít (Hi 1.7 módban 204800-ra terjeszthető ki). Videófelvételek esetén a maximális natív ISO 51200 (Hi 2 módban kiterjeszthető 204800-ra). Akár ha órák után, és kevésbé ideális fényviszonyok mellett készít felvételeket, akár ha részletgazdag képeket szeretne erős napfényben készíteni. Sikerülni fog a kép.  Forradalmi stabilitás kivételesen erős VR-ral

  Ilyen rázkódáscsökkentést (VR) még sosem láthatott. A Z f fényképezőgép kivételesen erős VR-rendszere minden felvételt stabilan tart – a lenyűgöző, 8.0 állásos, 5 tengelyes fényképezőgépen belüli képstabilizálásnak és a világ első élességpontos VR-jának köszönhetően.1,2 Állóképek esetén az élességpontos VR valóban forradalmi szabályozást biztosít a kép legélesebb pontja felett. A csupán a kép közepének stabilizálása helyett a VR rendszer az aktív élességpontot célozza meg. Akár a kép túlsó szélén lévő élességponttal komponálja a felvételt, akár egy gyorsan mozgó témát követ, kifogástalan tisztaságot érhet el ott, ahol számít. Videóhoz kombinálhatja a fényképezőgépen belüli érzékelő-eltolásos VR-t az elektronikus VR-ral.3 Egyenletes kézi felvételeket készíthet séta közben, és ha NIKKOR Z nagy látószögű objektívet használ, a trapézhatás okozta torzítást a rendszer korrigálja. Akár fényképez, akár videót készít, a fényképezőgépbe épített VR kiválóan stabilizálja a fix objektíveket. Akár a nagyra becsült, vintage NIKKOR F-bajonettes objektíveket is felhelyezheti, és a Z f fényképezőgép nagy teljesítményű, 8,0 állásos VR-jának minden előnyével készíthet felvételeket a képminőség romlása nélkül.  Témaérzékelés még kézi élességállítás esetén is

  Az EXPEED 7 erejének és a mélytanulási technológiának köszönhetően e teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgép a tökéletes kézi élességállítási segédletet kínálja: a témaérzékelést. Ha kézi élességállítással (MF) történő fényképezés közben bekapcsolja a témaérzékelést, a Z f fényképezőgép felismeri a témát, és automatikusan arra állítja az élességet. Sok időt takaríthat meg, ha emberekről, állatokról vagy madarakról készít portrékat, mert számíthat arra, hogy a fényképezőgép az élességpontot az arcra vagy a szemre helyezi. Így Ön a kompozícióra összpontosíthat. A témaérzékelés kézi élességállításkor akkor is működik, akár a keresőn keresztül, akár a monitoron fényképez. És akkor is használhatja, ha vintage F-bajonettes objektívekkel készít felvételeket.  Teljesen elforgatható monitor

  A teljes képméretű Nikon Z fényképezőgépekben első érintőképernyős, teljesen elforgatható monitor megkönnyíti a fényképezést bármilyen szögből, miközben tiszta képet biztosít. Ráadásul az Érintéses Fn funkcióval teljesen új fényképezési funkciók rendelhetők hozzá. Az Érintéses Fn segítségével a nagy fényerejű, nagy felbontású érintőképernyő kilenc testre szabható területéhez rendelhet hozzá kulcsfontosságú vezérlőket. Rugalmas és intuitív módja a fényképezőgép kezelésének: csak koppintson egy területre az élességpont mozgatásához, a téma szemei közötti váltáshoz, a rácsmegjelenítések kiválasztásához, egy virtuális horizont aktiválásához stb. Bekapcsolt Érintéses Fn mellett akár a keresőn keresztül is megkomponálhatja a képet, miközben hüvelykujjával állíthatja be az élességet a monitoron. A monitor és a kereső is zökkenőmentesen működik, bárhogyan is fényképez. Ha elfordítja a fényképezőgépet függőleges fényképezéshez, a képernyőn megjelenő menük és vezérlők is függőleges helyzetbe fordulnak. A fényképezőgép pedig automatikusan önarckép módba lép, ha a monitort előre fordítja.  Lenyűgöző részleteket érhet el a képpontáttolás segítségével

  A Nikon Z fényképezőgépek esetében most először kombinálhat akár 32 felvételt is a képponteltolás funkcióval, hogy rendkívül részletgazdag, rendkívül nagy felbontású képeket készíthessen látványos színvisszaadás mellett. Ideális szabályozott stúdiókörnyezetben történő fényképezéshez – vagy bármilyen olyan jelenethez, ahol a téma teljesen mozdulatlan. Válasszon egy pixeles eltolást, hogy négy vagy nyolc felvételt egyesítsen egy 24 MP-es RAW képpé, amely négy RAW-képnek megfelelő méretű. Vagy toljon el 0,5 pixelt, hogy 16 vagy 32 felvételt egyesítsen, és olyan RAW-képet készítsen, amely akár 96 MP-re növeli a felbontást, és a maximális képméret 16 RAW-kép méretének felel majd meg. Ha nyolc vagy 32 felvételt egyesít, a moaré, a hamis színek és a zaj drámaian csökken. A Z f fényképezőgép tűéles élességállítási rendszerének képességeivel kombinálva a képponteltolásos fényképezés eredményei elképesztőek. A lenyűgözőtől a hihetetlenig – valójában nincs középút.


  Pontosság

   


  Tanulékony követés

  Emberek. Madarak. Állatok. Járművek. Repülőgépek. A Z f fényképezőgép még akkor is érzékeli és követi a témát, ha azok kicsik, gyorsak és kiszámíthatatlanul mozognak, így Ön semmiről sem fog lemaradni.


  Lenyűgöző élességállítási lefedettség

  Az érzékelőt lefedő 299 automatikus mezős AF-pontnak köszönhetően a kép bármely területén beállíthatja az élességet. Komponáljon kedve szerint – a Z f fényképezőgép arra született, hogy kövesse az Ön elképzeléseit.


  Egyéni széles mezős AF

  Szeretné meghatározni saját fókuszmezőjét? A hihetetlen 77 egyéni minta állóképekhez – és 66 videókhoz – lehetővé teszi a fókuszmező pontos alakjának, méretének és pozíciójának beállítását.


  Lát a sötétben

  Az automatikus élességállítás a rendkívüli -10 Fé-ig működik.5 Még holdfény hiánya esetén sem kell többé sötétben készítenie az éjszakai felvételeket.


  Megszelídített ellenfény

  Az érzékelő AF-képpontjaival elkaphatja a háttérvilágítású jeleneteket. Az arcok még akkor is élesek, ha erős fényforrás van a téma mögött.


  Sebesség

   


  Gyors fényképezési sebesség

  Lemarad a képről, ha pislog? Nem, ha az akár 30 kép/mp (JPEG, Nagy vagy Normál) és 14 kép/mp sorozatfelvételi sebességgel készít RAW felvételeket. Mindezt teljes AF/AE mellett.


  Előzetes kioldás a rögzítés során

  Lepje meg magát olyan pillanatokkal, amelyeket nem láthatott. A Z f fényképezőgép akár egy másodpercig is képes rögzíteni, mielőtt Ön teljesen lenyomná a kioldógombot.


  Három monokróm profil

   


  Kapcsoljon át

  Azonnal klasszikus fekete-fehér megjelenést kölcsönözhet a fotóknak és videóknak – egyetlen kapcsolómozdulattal.


  Monokróm

  Éles, mindennapos fekete-fehér képekhez, enyhén kontrasztos megjelenítéssel.

  Egyenletes monokróm

  Lágyabb tónusátmeneteket és több részletet biztosít – tökéletes a további szerkesztéshez.

  Mély tónusú monokróm

  A vörös szűrő segítségével drámaian sötét égboltot és a felhők lenyűgöző részleteit tárhatja fel.


  Videókhoz

   


  4K Ultra HD-tól a rendkívül lassított felvételekig

  Videózzon 24p vagy 30p képkockasebességgel (6K felbontásról túlmintázott felvételek).7 Lassított felvétellel 4K/60p8 felbontással készíthet felvételeket – vagy egészen elmehet addig, hogy rendkívül lassított képsorokat készítsen Full-HD/120p felbontásban.


  Hosszú felvételek. Rugalmas tömörítés

  Egyfelvételes videók – miért is ne? Akár 125 perc hosszú felvételt is rögzíthet, és nem kell megvágnia a jeleneteket. Videófelvétel 8 bites vagy 10 bites H.265/HEVC formátumban, SDR, illetve HLG vagy N-LOG formátumban.

  Automatikus beállításvezérlés S módban való felvételkészítéskor

  A Z f az első olyan Nikon Z fényképezőgép, amely teljes körű beállítást támogat záridő-előválasztásos módban. A rendszer automatikusan beállítja az ISO-érzékenységet és a rekeszértéket, ami ideális a változó fényviszonyok közötti videózáshoz.

  Mozifilmszerű videó

  Örökítsen meg leírhatatlan pillanatokat – még akkor is, ha a fény folyamatosan változik. Az éles 4K-felbontás, az egyenletes AF, a tiszta hang és a hosszú felvételi idő révén kiválóan kifejezheti magát videó készítésével.


  Állóképekhez

   


  Aprólékos vezérlés a portrék felett

  Könnyedén beállíthatja a színárnyalatot és a fényerőt, lágyíthatja a bőrt a szem és a haj élesen hagyása mellett, vagy gazdagabb tónusokat érhet el, és elkerülheti a beégett csúcsfényeket.

  Fejlettebb automatikus mód

  Ha automatikus módban fényképez, a Z f fényképezőgép mélytanulási technológiája felismeri a helyzetet, és szabályozza a legfontosabb fényképezőgép-beállításokat a tökéletes felvétel érdekében. Önnek csak komponálnia kell.

  Éles szemek

  Akár állóképeket, akár videókat készít, a Z f fényképezőgép az emberek, kisállatok és madarak szemére állítja az élességet – és ott is tartja. Még akkor is, ha a szemet haj, védőszemüveg vagy szemüveg takarja, illetve ha a szem lefelé néz.


  Kezelés

   


  Mechanikus vezérlés

  Érintőképernyős kezelés

  Forgassa el a Z f felső tárcsáit egy kellemes, jól érezhető kattanással az ISO, a záridő vagy az expozíciókompenzáció beállításához.

  Inkább a monitor használatával szeretne fotózni? Rögzítheti a Z f fényképezőgép felső tárcsáit, és az ISO-értéket, a rekeszértéket és az expozíciót beállíthatja a menüben.


  Tartósság

   


  Strapabíró, időjárásálló tömítés

  A teljes képméretű, tükör nélküli fényképezőgéppel kényelmesen eljuthat mindenhová, ahová az inspiráció hívja. A kiváló minőségű időjárásálló szigetelés távol tartja a port, a szennyeződést és a nedvességet.

  Strapabíró váz

  A Z f fényképezőgépváz eleje és teteje rendkívül könnyű és rendkívül erős magnéziumötvözetből készül. A mindennapos használatból származó ütődések és rázkódások nem jelentenek problémát.

  Kettős érzékelős bevonatok

  Az elektromos vezető bevonat mágneses mezőt hoz létre, amely aktívan taszítja a port. Míg a fluor bevonatnak köszönhetően egyszerűen törölheti le az érzékelőt.


  Adatok
  Gyártó
  Nikon
  Típus
  Cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgép váz (MILC)
  Szín
  Fekete
  Méret
  144 x 103 x 49 mm
  Tömeg
  710 g
  Bajonett típus
  Nikon Z
  Érzékelőlapka típusa
  CMOS
  Érzékelőlapka mérete
  35,9 x 23,9mm
  Érzékelőlapka formátuma
  FullFrame
  Érzékelőlapka pixelszáma
  25,28 millió
  Effektív pixelek száma
  24,5 MegaPixel
  Érzékelőlapka gyártója
  Nikon
  ISO Érzékenység
  ISO 100-64000 (kiterjesztett: ISO 50 204800)

  Megjegyzés: Az ISO érzékenység 400 és 64000 között van korlátozva, ha a HLG van kiválasztva a tónus módhoz.
  Felbontások
  [FX (36 x 24)] a képterülethez kiválasztva:
  (L) 6048 x 4032 (24,4 millió), (M) 4528 x 3024 (13,7 millió), (S) 3024 x 2016 (6,1 millió)
  [DX (24 x 16)] a képterülethez kiválasztva:
  (L) 3984 x 2656 (10,6 millió), (M) 2976 x 1992 (5,9 millió), (S) 1984 x 1328 (2,6 millió)
  [1:1 (24 x 24)] a képterülethez kiválasztva:
  (L) 4032 x 4032 (16,3 millió), (M) 3024 x 3024 (9,1 millió), (S) 2016 x 2016 (4,1 millió)
  [16:9 (36 x 20)] a képterülethez kiválasztva:
  (L) 6048 x 3400 (20,6 millió), (M) 4528 x 2544 (11,5 millió), (S) 3024 x 1696 (5,1 millió)
  Veszteségmentes formátum
  NEF (RAW): 14 bit; választhat a veszteségmentes tömörítés, a nagy hatékonyságú (magas) és a nagy hatékonyságú opciók közül
  Tömörített formátum
  JPEG, HEIF
  Tömörítési fokok
  finom (kb. 1:4), normál (kb. 1:8) és alap (kb. 1:16) tömörítéssel
  Automatikus élességállítás
  Hibrid fázisérzékelés/kontraszt AF
  Élességállítás módja
  Single-servo AF (AF-S) , continuous-servo AF (AF-C) , full-time AF (AF-F; csak video módban érhető el)

  273 képpont (A fényképezési módban elérhető fókuszpontok száma egypontos AF-nél az AF-mező módban és FX-nél a képterületnél.)

  AF mező mód

  Tűpontos (csak fotó módban érhető el), egypontos, dinamikus mező (S, M és L; csak fotó módban érhető el), széles látómezős (S, L, C1 és C2) és automatikus mezős AF ; 3D-követés (csak fotó módban érhető el); témakövető AF (csak videó módban érhető el)
  Stabilizátor
  5 tengelyes képérzékelő eltolásos stabilizálás
  Blende előválasztás
  van, teljes manuális is
  Záridő előválasztás
  van, teljes manuális is
  Tartozék objektív
  Nikon Z 40mm f/2 (SE)
  Fényerő
  f/2
  Zoom
  40mm
  Legszűkebb blende
  16
  Szűrőméret
  52 mm
  Közelpont normál élességállításnál
  29 cm
  Kézi élességállítás módja
  van
  Képernyő méret
  3,2"
  Kijelző
  8 cm (3,2") változtatható szögű TFT érintésérzékeny LCD 170°-os betekintési szöggel, körülbelül 100%-os lefedettséggel, színegyensúllyal és 15 fokozatú kézi fényerőszabályzóval
  LCD kijelző felbontás
  2 100 000 pixel
  Érintőképernyő
  Igen
  Kihajtható LCD
  igen
  Processzor
  EXPEED 7
  Kereső
  1,27 cm/0,5", körülbelül 3690 000 képpontos (Quad VGA) OLED elektronikus kereső színegyensúlysal, automatikus és 13 fokozatú kézi fényerőszabályzóval
  Fehéregyensúly állítás
  Automata (3 típus), természetes fény automatikus, közvetlen napfény, felhős, árnyék, izzólámpa, fluoreszkáló (3 típus), vaku, választható színhőmérséklet (2500-10 000 K), előre beállított manuális (legfeljebb 6 érték tárolható), minden finomhangolással
  B záridő
  igen
  Legrövidebb záridő
  1/8000 mp
  Leghosszabb záridő
  30 mp
  Automatikus sorozatok
  Expozíció és/vagy vaku , fehéregyensúly , ADL
  Expozíció korrekció
  -3 - +3 Fé (-5 - +5 Fé, ha az expozíciókompenzációs tárcsa C állásban van) 1/3 Fé lépésekben
  Fénymérés
  Mátrixmérés
  Középre súlyozott mérés: A keret közepén lévő 12 vagy 8 mm-es kör 75%-os súlya, vagy a súlyozás a teljes képkocka átlagán alapulhat
  Pontos fénymérés: Egy körülbelül 4 mm átmérőjű kört mér a kiválasztott fókuszpont közepén
  Kiemelt súlyozású mérés
  Időzítő
  2 s, 5 s, 10 s, 20 s; 1-9 expozíció 0,5, 1, 2 vagy 3 másodperces időközönként
  Sorozatfelvétel
  30 fps (max)
  Beépített vaku
  nincs
  Külső vakucsatlakozás fajtája
  TTL: i-TTL vakuvezérlés; Az i-TTL kiegyensúlyozott töltővaku mátrix, középre súlyozott és fénypontos fényméréssel, a szabványos i-TTL töltővaku pontszerű fényméréssel használható
  Vakumódok
  Első függöny szinkron, lassú szinkron, hátsó függöny szinkron, vörösszem-csökkentés, vörösszem-csökkentés lassú szinkronnal, ki
  Videó maximális felbontása
  3840 x 2160 pixel
  Felvételi formátum
  MOV, MP4 (H.265/HEVC (8 bit/10 bit) , H.264/AVC (8 bit))
  Felvételi módok
  3840 x 2160 (4K UHD): 60p/50p/30p/25p/24p
  1920 x 1080: 120p/100p/60p/50p/30p/25p/24p
  Megjegyzés: A tényleges képkockasebesség 120p, 100p, 60p, 50p, 30p, 25p és 24p esetén rendre 119,88, 100, 59,94, 50, 29,97, 25 és 23,976 fps.
  Memóriakártya foglalat
  Kettős kártyafoglalat

  1. Secure Digital (SD) kártya
  2. micro Secure Digital (microSD) kártya

  Bármelyik kártya használható túlcsordulás vagy biztonsági mentés céljából, a NEF (RAW) és JPEG vagy HEIF képek külön tárolására, vagy különböző méretű és képminőségű JPEG vagy HEIF képek duplikátumának tárolására; a képek a kártyák között másolhatók.
  Memóriabővítés jellege
  SD, SDHC (UHS-II kompatibilis), SDXC (UHS-II kompatibilis), microSD (micro Secure Digital), microSDHC (UHS-I kompatibilis), microSDXC (UHS-I kompatibilis)
  Wifi
  IEEE 802.11b/g/n/a/ac, 2.4-5 GHz
  Bluetooth
  5.0
  NFC
  nincs
  USB típus
  USB-C
  HDMI
  D típusú HDMI-csatlakozó
  HDMI típus
  micro HDMI
  Fülhallgató aljzat
  3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
  3,5 mm Jack
  3,5 mm, sztereó mini csatlakozó (Mikrofon)
  Állványmenet
  van
  Akkumulátor
  EN‑EL15c (Az EN-EL15b és EN-EL15a akkumulátorok használhatók az EN-EL15c helyett.)
  Akkumulátor kapacitás
  2280 mAh
  Gyári napellenző
  nem tartozék
  Töltő/Adapter
  EH-7P töltő AC adapterek (külön beszerezhető), EH-8P AC adapterek (külön kaphatók); mellékelt UC-E25 USB-kábel szükséges, Az EH-8P AC adapterek csak az EN-EL15c és EN-EL15b akkumulátorok töltésére használhatók
  Töltés módja
  az akkut töltő adapterrel töltve (külön megvásárolható töltő adapterrel)
  Doboz tartalma
  Nikon Z f fényképezőgép váz
  Nikon Z 40mm f/2 (SE) objektív (első, hátsó sapka)
  Nikon BS‑1 tartozékpapucs fedél (a kamerához rögzítve)
  Nikon DK-33 gumi szemkagyló (a kamerához rögzítve)
  Nikon BF-N1 karosszéria sapka
  Nikon EN-EL15c újratölthető Li-ion akkumulátor csatlakozófedéllel
  Nikon AN-DC27 szíj
  Nikon UC-E25 USB-kábel
  Bejelentés dátuma
  2023. szeptember 20.
  Cikkszám
  VOA120K001
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár