• AKCIÓK
  • FOTÓS OKTATÁS
  • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
  • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
  • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
  • HÍREK, TESZTEK
  • BEMUTATÓTERMÜNK
  • GY.I.K.
  • KAPCSOLAT
  • Kategóriák
    törlés
    Fotós, videós workshopok
    Bemutatónap
    Beszámoló
    Canon
    Fényképezőgép
    Fotós oktatás
    Nikon
    Olympus
    OM SYSTEM
    Panasonic
    Sigma
    Sony
    Szűrés törlése

    Nikon film noir divatfotó workshop

    220volt
    220volt
    2024.03.05 14:00
    Nikon film noir divatfotó workshop

    Látogass el március 22-én Béke téri stúdiónkba, ahol egy Nikon workshop keretein belül 20-as évekbeli, film noir hangulatú divatfotózáson vehetsz részt.

     

    Ez a promóció véget ért.



     

    Amiért mindenképp megéri eljönnöd:

    - Divatfotós alapok, pózok és fények, a gobo technika rejtelmei  workshop Sopronfalvi Ildikóval.

    - A 20-as évek elképesztő világába kalauzoljuk a fotósokat. A workshopon résztvevők egy amerikai divattervező egyenesen New Yorkból érkező, egyedi és fantasztikus ruharemekeit tudják lefotózni film noiros hangulatban. Az 1920-as évek stílusa által ihletett darabok alkotója, a BABEYOND hosszú hagyományra tekint vissza abban, hogy magas minőségű vintage darabokat készít a modern nők számára.

    - A workshopon az Espera ruhakölteményeivel is találkozhatsz. Cégük 15 éve készít egyedi, fotózáshoz gyártott ruhákat, melyek nem csak a magyar piacon, de külföldön is egyre nagyobb sikert aratnak.

    - Világítástechnikailag a film noir stílust ismertetjük meg a résztvevőkkel. Az ehhez szükséges fényformálót gobónak nevezik.

    - Meghallgathatod Sopronfalvi Ildikó (divatfotós, fotográfus művész, projectmanager) előadását.

    - Modell: Szivos Dalma

    - Sminkes: Kardos Kitti

    - Az esemény a nagy népszerűségnek köszönhetően betelt. Köszönjük minden érdeklődőnek. A további jelentkezők várólistára kerülnek és a lemondás esetén felszabaduló helyek őket illetik meg.

    - Amennyiben jelentkezni szeretnél várólistára írj nekünk levelet a rendezveny@220volt.hu címre, vagy kattints az alábbi gombra.

     





     

    Nikon VIP Club

    Csatlakozz Nikon VIP Clubunkhoz az exkluzív esemény meghívókért, a kipróbálható termékekért és a vásárlási kedvezményekért!

     

     



    Az esemény időpontja:

    • 2024. március 22., 10:00 - 13:00

    Helyszín:

    Értesülj elsőként a legfrissebb információkról a Facebookon:

     



     

     

    Ismerd meg Sopronfalvi Ildikót!

     

    A fotográfia iránti szenvedélyem 2015-ben kezdődött, amikor is megláttam egy tükörreflexes kamerát egy üzletben és elkezdtem fotózni. Mindig is hiányzott a kreativitás a projektmanageri munkámból és a fotózás, emberekkel való kapcsolódás.

    Én a szépséget fotózom a világban, az adott pillanatot, és ezt látom meg akár utazásaim során, akár pedig a divatfotós projektjeimben, ha nem áll rendelkezésre, akkor pedig kreálok egy új álomvilágot a fotózásaim során, ahol a kreativitás nem ismer határokat.

    Legelső címlapfotóm 2018-ban jelent meg “Black or pink” címmel Kanadában az Inspades művészmagazinban. Az elmúlt 6 évben több mint 60 fotózást szerveztem le, és több mint 50 divatfotó sorozatom jelent meg különböző nemzetközi divatmagazinokban, főleg New Yorkban és Párizsban. Jelenleg Bécs-Budapest között ingázok, fotográfusként dolgozom és portré & divatfotós kurzusokat, workshopokat tartok Berlinben, Bécsben és Budapesten kezdő és középhaladó fotósoknak, továbbá az egyéni mentorprogramomban haladó fotósokat indítok el a nemzetközi fotós útjukon.

     

    Magyar nyelvű weboldalam: https://sopronfalviart.hu/

    Nemzetközi oldalam: https://www.ildikosopronfalvi.com/

    Nemzetközi Instagram oldalam: https://www.instagram.com/sopronfalvi_ildiko/

    Magyar nyelvű oktatós Instagram oldalam: https://www.instagram.com/sopronfalviart_fotosmentor/

     

     



    Próbáld ki őket és társaikat:

    Raktáron
    Béke tér: Raktáron
    Kiszállítás: 1-3 munkanap
    563 900 Ft
    Rendelhető
    Béke tér: Rendelésre
    Kiszállítás: Rendelésre
    1 299 900 Ft
    Raktáron
    Béke tér: Raktáron
    Kiszállítás: 1-3 munkanap
    1 899 900 Ft
    (-10%)
    1 699 900 Ft
    Raktáron
    Béke tér: Raktáron
    Kiszállítás: 1-3 munkanap
    107 900 Ft

    - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

    - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

    - A rendelkezésre álló helyeket a jelentkezési sorrend alapján töltjük fel. Az újonnan regisztrálók előnyt élveznek azokhoz képest, akik korábban már regisztráltak rendezvényeinkre.

    Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
    bezár