• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Nikon Z 50mm f/1.8 S
  Nikon Z 50mm f/1.8 S
  218 900 Ft
  Nikon Z 50mm f/1.8 S
  Nikon Z 50mm f/1.8 S
  Nikon Z 50mm f/1.8 S
  Nikon Z 50mm f/1.8 S
  Nikon Z 50mm f/1.8 S
  Raktáron
  Összehasonlítom

  Nikon Z 50mm f/1.8 S

  Cikkszám: JMA001DA
  2 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 2 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 2 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Tartozék napellenző,
  87 mm-es hosszúság,
  415 gramm,
  Nincs beépített képstabilizátor,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Termék oldali kép 2
  Raktáron
  258 900 Ft
  (-15%)
  218 900 Ft
  Árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára: 258 900 Ft
  Kezdete: 2024.05.23   A készlet erejéig!
  Megtakarítás: 40 000 Ft
  Béke téri üzletünk: Raktárról, azonnal
  Kiszállítás: 1-3 munkanap
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Nikon Z 50mm f/1.8 S részletes leírása

  Táncoljon a fénnyel. Ez a teljes képméretű, S sorozatú NIKKOR Z objektív olyan kiváló optikai teljesítményt nyújt, amely új mércét állít az f/1,8-as objektívek elé. A korábbi, f/1,4-es fix objektívekét is felülmúló fényerejével és részletességével ez nem csupán egy újabb 50 mm-es objektív - a lenyűgöző képek készítésének jövője.

  Engedje be a fényt

  A rendkívül széles Nikon Z bajonettnek köszönhetően a NIKKOR Z objektívek a teljes kép területén több fényt engednek be. A bajonett és az érzékelő közötti rövid távolságnak köszönhetően pedig a kép szélein sokkal kevésbé csökken a fényerő. Az eredmény: új lehetőségek a részletek és a finom hangulatok megörökítése terén - még a kép legszélén is.

  Alkotás határok nélkül. Szabad élességállítás.

  A NIKKOR Z 50mm f/1.8 S kiválóan teljesít természetes megvilágítás mellett. A borotvaéles fókusszal és a mindössze 0,4 méteres közelponttal Ön is rátalálhat saját természetes stílusára. Megörökítheti a fotóalanyt a környezet egy darabjával együtt. Vagy közelebbre fókuszálhat és részletes portrét készíthet.

  Kompromisszumok nélküli precizitás

  Élethű. Kihasználja a fény adta lehetőségeket. Az objektív kiemelkedő felbontóképessége visszaszorítja a képek szélén gyakorta jelentkező fényerőcsökkenést, így a fényerő az egész felvételen egyenletes. A jelenet minden részletét tökéletesen megörökítheti - még nagy rekesznyílás mellett is.

  Élesebb

  A pontszerű fényforrások körül jelentkező becsillogás minimálisra csökkentésével sokkal élethűbb képek készíthetők az ilyen fényforrásokról - például az utcai lámpákról éjszaka. A pontszerű fényforrások szép kerek fénypontként jelennek meg, még a kép szélén is.

  Nagyobb fényerejű

  Két ED üveg lencsetag és a két aszferikus lencsetag gondoskodik az éles, ragyogó, színekben gazdag és kontrasztos képekről.

  Finomabb

  A Nikon tükröződésgátló nanokristály bevonata csökkenti a szellemképet és a tükröződéseket, így tisztább képek készülhetnek még ellenfényben, illetve akkor is, ha a képen számos közvetlen fényforrás van.

  Művészi hatás bármilyen távolságból

  Lágy háttérelmosás. Látványos élesség. A Nikon Z fényképezőgéppel létrehozható finom árnyékokkal és részletgazdag csúcsfényekkel hihetetlen mélységet adhat a felvételeknek.

  Lenyűgöző háttérelmosás

  Az f/1,8-as rekesz és a kilenclamellás, lekerekített írisz lehetővé teszi a lágy, természetes hatású háttérelmosást. A csúcsfények finom pontokként jelennek meg a képen. Gyönyörű, lágy eredményeket érhet el még akkor is, ha nagyobbra állítja a rekesznyílást.

  Művészi hatás bármilyen távolságból

  Az objektív többszörös élességállítási rendszere révén a fókuszterület még kis tárgytávolság esetén is éles marad. A csúcsfények finom pontokként jelennek meg a képen.

  Középpontban a kép

  A NIKKOR Z többszörös élességállító rendszer és a több AF-vezérlő gondoskodik róla, hogy az élességállítás mindig tökéletesen pontos, kiemelkedően egyenletes és gyakorlatilag zajtalan legyen. Az objektív így fotókhoz és videókhoz is ideális választás.

  Az Ön látásmódja

  Az objektív és a fényképezőgép közötti nagy sebességű és nagy kapacitású adatátvitel kiemelkedő torzításcsökkentést tesz lehetővé, így a teljes kép lenyűgözően éles.

  Mindig precíz

  A lebegő lencsetagok révén még kis távolságra is pontosan fókuszálhat. Az elektromágneses írisz pontos expozíciókat tesz lehetővé nagy sebességű sorozatfelvétel esetén.

  Minden fényviszonyok között

  Ez az objektív a fényképezőgépbe épített rázkódáscsökkentő rendszert használja, amellyel akár öt lépésközzel hosszabb záridővel fényképezhet, mint az egyébként lehetséges volna. Tisztább fényképeket készíthet szürkületkor, illetve a videókat sem fogja tönkretenni a fényképezőgép rázkódása.

  Kézben tarthatja az irányítást

  A széles, csúszásgátló bevonattal rendelkező vezérlőgyűrű elegánsan pontos, intuitív működtetést tesz lehetővé. Amikor AF-módban fényképez, a vezérlőgyűrűhöz ISO- és expozíciókompenzációs beállítások rendelhetők hozzá. Amikor kézi élességállítást használ, a vezérlőgyűrű élességállító gyűrűként használható. A fókuszléptetés a gyűrű elforgatásának sebességétől függ, így egyszerűbb pontosan dolgozni és közeli videókat készíteni.

  Tökéletes teljesítmény

  Gyönyörű arcok. Egy lopott pillantás üzenete. Ezzel a kiemelkedő, teljes képes videórögzítésre készült objektívvel többet mutathat meg és többet mondhat el a világról.

  Forgatás - csendet kérünk!

  A szinte teljesen zajtalan léptető motor még a legcsendesebb pillanatokat sem zavarja, így megörökíthetők a legmélyebb érzelmek. A csendes vezérlőgyűrűvel abszolút precizitással állíthatja az élességet, így a feszült pillanatokban is csak a tökéletes kép készítésére fókuszálhat.

  Tökéletes kompozíció

  A élességállítás közbeni látószög-instabilitás (az ún. „fókuszlégzés”) szinte teljes kiiktatásával megbízhatóan komponálhatók meg a leglenyűgözőbb képek. A sima és stabil rekeszvezérlés természetes hatású expozícióváltást biztosít az egész jelenetben.

  Mindenhol

  Bátran nekivághat a világnak. Az objektívváz minden mozgó része védve van a portól és a vízcseppektől. A fluorbevonat aktívan taszítja a vizet, a port és a szennyeződéseket a képminőség feláldozása nélkül.

  Adatok
  Gyártó
  Nikon
  Szín
  Fekete
  Méret
  76 mm x 86,5 mm
  Tömeg
  415 g
  Felépítés
  12 lencsetag/9 csoport
  Fényerő
  f/1.8 fix
  Zoom tartomány
  50mm fix
  Rekesz tartomány
  1.8-16
  Szűrőméret
  62mm
  Képstabilizátor
  nem
  Minimum fókusz távolság
  0,4 m
  Képszög
  FX-formátum: 47°
  Képszög APS-C
  DX-formátum: 31° 30'
  Optimális szenzorméret
  Fullframe
  Bajonett
  Nikon Z
  Kompatibilis vázak
  Mindegyik Nikon Z bajonettes vázra feltehető
  Beépített AF motor
  van
  Gyári napellenző
  HB-90 (tartozék)
  Doboz tartalma
  Nikon Z 50mm f/1.8 S objektív
  Nikon LC-62B 62 mm-es rápattintható első objektívsapka
  Nikon LF-N1 hátsó objektívsapka
  Nikon HB-90 bajonettzáras fényellenző
  Nikon CL-C1 objektívtáska
  Bejelentés dátuma
  2018. október
  Cikkszám
  JMA001DA
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár