• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Panasonic Lumix G DC-GH7E váz
  Panasonic Lumix G DC-GH7E váz
  859 690 Ft
  ÚJ
  Panasonic Lumix G DC-GH7E váz
  Panasonic Lumix G DC-GH7E váz
  Panasonic Lumix G DC-GH7E váz
  Panasonic Lumix G DC-GH7E váz
  Panasonic Lumix G DC-GH7E váz
  Panasonic Lumix G DC-GH7E váz
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Panasonic Lumix G DC-GH7E váz

  Cikkszám: DC-GH7E
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  25,2 MP BSI CMOS Micro 4/3 érzékelő,
  4K60 4:2:2 10 bites korlátlan felvétel,
  5.7K60, 4K120 HFR, FHD 240p VFR,
  ProRes RAW, 32 bites felvétel, 13+ Stop WDR,
  Dual I.S. 7,5-stop 5-tengelyes stabilizátor,
  3,68 millió pixeles OLED elektronikus kereső,
  3,0"-os, 1,84 millió pixeles szabad szögű érintőképernyő,
  CFexpress Type B és SD UHS-II kártyanyílások,

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1
  Rendelhető
  859 690 Ft
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Panasonic Lumix G DC-GH7E váz részletes leírása

  A mobilitás találkozása a mesteri tudással.

     25,2 MP-es BSI CMOS érzékelővel, PDAF-fel, ProRes RAW HQ belső felvétellel és a világ első 32 bites float felvétel* opcióval felszerelt LUMIX kiemelt hibrid kamera lehetővé teszi, hogy minimális beállítás mellett kiváló minőségű és nagy hatékonyságú tartalmat készítsen.

  *Cserélhető objektíves digitális fényképezőgép esetén 2024. június 5-től. A Panasonic kutatása szerint. A DMW-XLR2 XLR mikrofonadapterrel történő használatkor (külön megvásárolható).


  Kiemelt hibrid kamera professzionális tartalomkészítéshez

   


  A tartalmak minőségének új szintje

  A LUMIX GH7 Phase Hybrid AF kitartóan követi a témát, gyorsan és pontosan rögzíti. A Dynamic Range Boost széles dinamikatartományt tesz lehetővé minden ISO érzékenységi tartományban.

  Hatékony munkafolyamat

  A ProRes RAW HQ belső felvétel, a 32 bites lebegő formátumú rögzítés* stb. magán a kamerán is végrehajtható, így minimális beállítás mellett kiváló minőségű és nagy hatékonyságú tartalom készíthető.

  *Opcionális DMW-XLR2 szükséges.

  Kiemelkedő megbízhatóság

  A kompakt testet hőelvezető szerkezettel kombinálja, így még nagy terhelés mellett is hosszú felvételt tesz lehetővé (4:2:2 10 bites C4K/4K 60p/50p, ProRes RAW HQ).


  ProRes RAW HQ belső képrögzítés

  Az 5,7K 30p ProRes RAW HQ felvételek magával a fényképezőgépvázzal rögzíthetők, így minimális beállítás mellett és külső eszközök nélkül, egyetlen gombnyomással örökítheti meg a pillanatot. A továbbfejlesztett gimbal-kompatibilitás a kifejezési lehetőségek skáláját is bővíti.

  ・ SD-kártyára nem lehet felvételt rögzíteni. ・Az Apple and ProRes a HDMI Licensing LLC védjegye vagy bejegyzett védjegye az Egyesült Államokban, illetőleg más országokban


  A világ elsőként: 32 bites lebegőpontos rögzítés*

  A (külön megvásárolható) DMW-XLR2-vel kombinálva a LUMIX GH7 a világon elsőként 32 bites lebegőpontos rögzítést* kínál, javítva a teljes munkafolyamat minőségét és hatékonyságát. Széles dinamikatartományával a 32 bites lebegőpontos formátum több információt rögzít, a halktól a hangos hangokig, így nincs szükség hangrögzítés közben a hangszintek fárasztó finomhangolására.

  *Cserélhető objektíves digitális fényképezőgép esetén 2024. június 5-től. A Panasonic kutatása szerint. A DMW-XLR2 XLR mikrofonadapterrel történő használatkor (külön megvásárolható).


  Fázishibrid autofókusz

  Az autofókusz legfontosabb tulajdonsága a megbízhatóság. A kontrasztalapú autofókusz mellett a LUMIX GH7 fázissorrend-érzékelő autofókusz-rendszert is kínál, amely drámaian javítja a témakövetési teljesítményt, és továbbfejleszti a fénymérési technológiákat. A gép a több témát tartalmazó, problémás jeleneteknél is jól rögzíti a képet, még hátulról vagy gyengén megvilágított környezetben is.


  Kiváló minőségű tartalomkészítés

  A LUMIX GH7 teljesen új képérzékelőt használ. Az új 25,2 megapixeles BSI CMOS érzékelő gazdagabb tónuskifejezést és jobb autofókusz-teljesítményt biztosít a fázissorend-érzékelő autofókusz (AF) révén, ezzel is segítve a kiváló minőségű tartalmak előállítását.


  Gazdagabb tónusú kifejezés

  A Dinamikatartomány-növelés funkció egy exponálással két típusú képet rögzít, és ezeket valós időben kombinálva gazdag tónustartományú kompozit képeket alkot még nagy luminanciakülönbségű jeleneteknél is. Állóképek esetén lehetővé teszi az árnyéktónusok gazdagabb kifejezését a RAW-fájlok adataiban. A videófelvételeknél 13+ lépéses V-Log/V-Gamut képrögzítést tesz lehetővé.* Széles dinamikatartományt ér el minden ISO érzékenységi tartományban.

  *61 képkocka/mp vagy nagyobb sebességű HFR/VFR videó készítésekor a dinamikatartomány 12+ fokozatot biztosít. ・Ez a funkció automatikusan alkalmazásra kerül. ・A Dinamikatartomány-növelés nem aktiválódik 61 képkocka/mp vagy nagyobb sebességű HFR/VFR videó vagy SH sorozatfelvétel készítésekor. ・A Dinamikatartomány-növelés állóképek készítésekor nem aktiválódik 1/15-nél lassabb záridő esetén, az ISO-tól függően.


  Korlátlan 4:2:2 10 bites C4K/4K 60p/50p videofelvételi időtartam

  A Lumix GH7 4:2:2 10 bites C4K/4K 60p/50p belső képrögzítéssel korlátlan felvételi időt* kínál, a javasolt üzemi hőmérsékleten használva**. Ideális egy kisebb produkciós csapat számára, illetve nehéz körülmények között, ahol elengedhetetlen a mozgékonyság és a kiváló minőség. Lehetővé teszi továbbá az egyidejű belső és – HDMI-kimenetről – külső képrögzítést.

  * A garantált üzemi feltételek mellett. Akkumulátorról működtetve. A képrögzítési idő függ az akkumulátor teljesítőképességétől és az adathordozótól. ** −10~40 °C ・A Digital Cinema Initiatives (DCI) szabványban rögzített 4K (4096×2160) felbontás ・90-es videosebességi osztályú CFexpress vagy SD kártya szükséges.


  Együttműködés bármikor, bárhol

   


  Natív kamera-felhő integráció az Adobe Frame.io technológiájával

  Vezeték nélküli/vezetékes élő streaming

  A Frame.io Camera to Cloud segítségével az alkotó képei és videói automatikusan feltöltődnek és biztonsági mentés készül róluk a felhőben, és a felhasználók megosztják őket egymással, valamint közösen dolgozhatnak rajtuk.

  ・A Frame.io Camera to Cloud nem minden funkciója garantált. ・A Frame.io, a Frame.io logó és a Camera to Cloud az Adobe bejegyzett védjegyei vagy védjegyei az Egyesült Államokban és/vagy más országokban.

  Kedvelt videoközvetítési eljárásával továbbíthatja friss anyagát valós időben! Szabadtéren a vezeték nélküli élő videoközvetítés (RTMP/RTMPS) egyszerűen beállító a LUMIX Sync alkalmazással. Beltéren a rendkívül stabil vezetékes élő közvetítés (RTP/RTSP) is használható.

  ・Az élő közvetítés alapvetően RTMP/RTMPS-kompatibilis platformokon lehetséges (az összes platformmal nem garantált a kompatibilitás). Előfordulhat olyan eset, hogy élő közvetítés a platform szolgáltatásának változása miatt nem lehetséges. A részleteket a platform felhasználási szabályzata ismerteti. ・Mivel az élő közvetítés sebessége az internetkapcsolat sebességétől, az okostelefon paramétereitől és egyéb tényezőktől is függ, javasoljuk egy előzetes adáspróba elvégzését. ・A DC-GH7 C-típusú USB csatlakozója kereskedelmi forgalomban kapható USB-ethernet adapterrel konvertálható LAN-csatlakozóvá.


  Színbesorolás egyenesen a kamerából

   


  VALÓS IDEJŰ LUT

  LUMIX Lab alkalmazás

  A LUT-ok a fényképezőgépen lévő fényképekre és videókra alkalmazhatók, így közvetlenül a kamerával készíthet fényképeket és videókat. Támogatja a „.VLT” és „.CUBE” fájlformátumokat. Ennek a funkciónak a használatával időt takaríthat meg a bonyolult utószerkesztési folyamat helyett. A LUMIX Lab alkalmazással kombinálva könnyedén létrehozhatja saját LUT-jait, és telepítheti őket a kamerára.

  Párosítsa a kamerát okostelefonjával három lépésben, és az ultragyors Wi-Fi-kapcsolat révén zökkenőmentesen viheti át a tartalmait. Vághatja a képeket, módosíthatja a fényerőt, alkalmazhat LUT-okat stb., lehetővé téve az egyszerű szerkesztést bármely közösségimédia-platformhoz egy pillanat alatt.

  Adatok
  Gyártó
  Panasonic
  Típus
  Digitális egyobjektíves tükör nélküli fényképezőgép
  Szín
  Fekete
  Méret
  138,4 × 100,3 × 99,6 mm (csak a váz, a kiálló részek nélkül)
  Tömeg
  721 g (váz, vakupapucsfedél) (vázburkolat nélkül)
  Vízállóság
  Por és cseppálló (A "por- és cseppállóság" nem garantálja, hogy a fényképezőgép nem károsodik, ha közvetlen por vagy víz éri.)
  Bajonett típus
  Micro 4/3
  Érzékelőlapka típusa
  BSI CMOS érzékelő
  Érzékelőlapka mérete
  17,3 × 13,0 mm
  Érzékelőlapka formátuma
  micro 4/3
  Érzékelőlapka pixelszáma
  26,5 Megapixel
  Effektív pixelek száma
  25,2 MegaPixel
  Érzékelőlapka gyártója
  Panasonic
  ISO Érzékenység
  ISO-érzékenység (szabványos kimeneti érzékenység)

  Állókép

  Normál: Auto / 50 (kiterjesztett ISO) / 100-25600
  V-Log: Auto / 125 (kiterjesztett ISO) / 500-12800

  Mozgókép

  Normál
  60 kép/s érzékelőkimenetig (ISO 100 alap): Auto / 50 (kiterjesztett ISO) / 100-12800
  61 kép/s érzékelőkimenettől (ISO 100 alap): Auto / 50 (kiterjesztett ISO) / 100-3200 / 4000-12800 (kiterjesztett ISO)

  V-Log
  60 kép/s érzékelőkimenetig (ISO 500 alap): Auto / 125-400 (kiterjesztett ISO) / 500-12800
  61 kép/s érzékelőkimenettől (ISO 250 alap): Auto / 125-200 (kiterjesztett ISO) / 250-3200 / 4000-12800 (kiterjesztett ISO)

  Hybrid Log Gamma
  60 kép/s érzékelőkimenetig (ISO 250 alap): Auto / 250-12800
  61 kép/s érzékelőkimenettől (ISO 250 alap): Auto / 250-3200 / 4000-12800 (kiterjesztett ISO)

  ISO Auto

  Állókép

  Normál
  Minimum: 100-12800
  Max: Auto / 200-25600

  V-Log
  Minimum: 500-6400
  Max: Auto / 800-12800
  Mozgókép

  Normál
  Minimális:
  Az érzékelő kimenete 60 fps vagy kevesebb: 100-6400
  Az érzékelő kimenete 61 fps vagy nagyobb: 100-1600
  Max:
  Az érzékelő kimenete 60 fps vagy kevesebb: Auto / 200-12800
  Az érzékelő kimenete 61 fps vagy nagyobb: Auto / 200-3200 / 6400 (kiterjesztett ISO)

  V-Log
  Minimális:
  Az érzékelő kimenete 60 fps vagy kevesebb: 500-6400
  Az érzékelő kimenete 61 fps vagy nagyobb: 250-1600
  Max:
  Az érzékelő kimenete 60 fps vagy kevesebb: Auto / 800-12800
  Az érzékelő kimenete 61 fps vagy nagyobb: Auto / 400-3200 / 6400* (kiterjesztett ISO)
  Felbontások
  4:3
  5776x4336(L) / 4096x3072(M) / 2944x2208(S) / 1920 x 1440(XS) / 11552x8672(XL)* / 8192x6144(LL)* * Nagy felbontású üzemmód
  3:2
  5776x3848(L) / 4096x2728(M) / 2944x1960(S) / 1920x1280(XS) / 11552x7696(XL)* / 8192x5464(LL)* * Nagy felbontású üzemmód
  16:9
  5776x3248(L) / 4096x2304(M) / 2944x1656(S) / 1920x1080(XS) / 11552x6496(XL)* / 8192x4608(LL)* * Nagy felbontású üzemmód
  1:1
  4336x4336(L) / 3072x3072(M) / 2208x2208(S) / 1440x1440(XS) / 8672x8672(XL)* / 6144x6144(LL)* * Nagy felbontású üzemmód
  Veszteségmentes formátum
  RAW
  Tömörített formátum
  JPEG (DCF, Exif 3,0)
  Tömörítési fokok
  Fine, Normal, RAW
  Automatikus élességállítás
  igen
  Élességállítás módja
  Fázissorrend-érzékelő AF-rendszer / Kontrasztalapú AF-rendszer

  AF Mód

  Követés / teljes terület AF / zóna (vízszintes/függőleges) / zóna / 1 területes+ / 1 területes / precíziós
  *Automatikus észlelés bekapcsolható a következők közötti váltáshoz: ember / állat / motor / vonat / repülőgép. Kivéve, ha Precíziós van beállítva.
  Stabilizátor
  Váz-képstabilizáló (B.I.S.) (5 tengelyes / 7.5 lépéses*)
  *A CIPA szabvány szerint [vízszintes/függőleges billentés: f = 60 mm fókusztáv (35 mm-es kamerával egyenértékű f = 120 mm) H-ES12060 használatakor.]

  Dupla képstabilizátor 2 (7,5 lépéses**)
  **A CIPA szabvány szerint [vízszintes/függőleges billentés: f = 140 mm fókusztáv (35 mm-es kamerával egyenértékű f = 280 mm) H-FSA14140 használatakor.]
  Blende előválasztás
  van, teljes manuális is
  Záridő előválasztás
  van, teljes manuális is
  Tartozék objektív
  Nincs
  Kézi élességállítás módja
  van
  Képernyő méret
  3"
  Kijelző
  TFT LCD-kijelző statikus érintővezérlővel
  Képarány
  3:2
  LCD kijelző felbontás
  1 840 000 pixel
  Érintőképernyő
  TFT LCD-kijelző statikus érintővezérlővel
  Kihajtható LCD
  igen, tetszőleges szögbe billenthető
  Kereső
  3,68 millió képpontos OLED élő képkereső
  Fehéregyensúly állítás
  AWB / AWBc / AWBw / Nappali / Felhős / Árnyékos / Izzó / Vaku / Fehérbeállítás 1, 2, 3, 4 / Színhőmérséklet-beállítás (2500–10000 K, 100 K-es lépésekben) 1, 2, 3, 4
  B záridő
  igen (Bulb mode: 60mp)
  Legrövidebb záridő
  1/32000 mp
  Leghosszabb záridő
  60 mp
  Expozíció korrekció
  1/3 EV lépésben, ±5 EV (±3 EV mozgókép esetén)
  Fénymérés
  Több / középre súlyozott / pont / csúcsfénysúlyozott
  Időzítő
  10 s, 3 kép / 2 s / 10 s / Egyéni idő
  Sorozatfelvétel
  igen 75 kép/mp (max.)
  Beépített vaku
  nincs
  Külső vakucsatlakozás fajtája
  TTL külső vaku (külön szerezhető be)
  Vakumódok
  Autom.*, Autom./vörösszemhatás-csökkentés*, Mindig be, Mindig be/vörösszemhatás-csökkentés, Lassú szinkr. Lassú szinkr./vörösszemhatás-csökkentés, Mindig ki * Csak iA módban
  Videó maximális felbontása
  5760×4320 (4:3) (MOV 59,94Hz)
  Felvételi formátum
  MOV, MP4, ProRES
  Felvételi módok
  ProRes RAW/ProRes RAW HQ
  5728 x 3024 at 23.98/24.00/25/29.97/50 fps [1 to 4.2 Gb/s]
  4096 x 2160 at 23.98/24.00/25/29.97/50/59.94 fps [1.1 to 4.2 Gb/s]
  H.264/MOV/MPEG-4 AVC/ProRes 422/ProRes 422 HQ 4:2:2 10-Bit
  5728 x 3024 at 23.98/24.00/25/29.97 fps [1000 to 1900 Mb/s]
  H.264 ALL-Intra/MOV 4:2:2 10-Bit
  4096 x 2160 from 1 to 59.94 fps [400 to 800 Mb/s]
  3840 x 2160 from 1 to 59.94 fps [400 to 800 Mb/s]
  1920 x 1080p from 1 to 240 fps [200 to 800 Mb/s]
  1920 x 1080i at 50/59.94 fps [100 Mb/s]
  H.264 Long GOP/MOV/MPEG-4 AVC 4:2:2 10-Bit
  4096 x 2160 from 1 to 59.94 fps [150 to 200 Mb/s]
  3840 x 2160 from 1 to 59.94 fps [150 to 200 Mb/s]
  1920 x 1080p from 1 to 240 fps [100 to 200 Mb/s]
  1920 x 1080i at 50/59.94 fps [50 Mb/s]
  H.265 Long GOP/MOV 4:2:0 10-Bit
  5760 x 4320 at 23.98/24.00/25/29.97 fps [200 Mb/s]
  5728 x 3024 from 1 to 59.94 fps [200 to 300 Mb/s]
  4352 x 3264 at 47.95/48.00/50/59.94 fps [300 Mb/s]
  4096 x 2160 [150 to 300 Mb/s]
  3840 x 2160 [72 to 300 Mb/s]
  1920 x 1080p from 1 to 300 fps [20 to 200 Mb/s]
  Videó maximális hossza
  72 Mb/s alatti mozgóképek: 30 perc
  Legalább 72 Mb/s sebességű mozgóképek: 3 óra 4 perc
  Memóriakártya foglalat
  1. nyílás: CFexpress kártya (CFexpress Type B)
  2. nyílás: SD memóriakártya / SDHC memóriakártya* / SDXC memóriakártya*
  Memóriabővítés jellege
  * Kompatibilis az UHS-I/UHS-II UHS 3. sebességosztályú SDHC/SDXC memóriakártyákkal és az UHS-II 90-es videosebességi osztályú SDXC memóriakártyákkal.
  Wifi
  2,4 GHz-es sávok (STA/AP) (IEEE802.11b/g/n)
  5 GHz-es sávok (STA/AP) (IEEE 802.11a/n/ac)
  Biztonság: WPA/WPA2/WPA3
  Bluetooth
  5.0
  USB típus
  USB-C
  HDMI
  HDMI A
  Külső mikrofon csatlakozó
  igen (3.5mm) sztereo
  Fülhallgató aljzat
  3,5mm jack
  Távirányító csatlakozó
  igen
  Állványmenet
  van
  Egyéb csatlakozások
  Time-Code ki/bemenet
  Akkumulátor
  DMW-BLK22E (Li-ion-akkumulátor (7,2 V, 2200 mAh, 16 Wh) (mellékelt tartozék))
  Akku kapacitás
  2200 mAh
  Felvételek száma egy töltéssel (CIPA)
  CFexpress-memóriakártya használatakor 800 kép (max)
  SD memóriakártya használatakorr 900 kép (max)
  Töltő/Adapter
  igen
  RAW video felvételi lehetőség
  igen, ProRes RAW HQ belső felvétellel
  Doboz tartalma
  Fényképezőgép
  Akkumulátorcsomag
  akkumulátortöltő
  BNC átalakító kábel
  vállpánt
  testvédő sapka
  szemkagyló
  vakupapucs fedél
  vaku szinkroncsatlakozó sapka
  Bejelentés dátuma
  2024. június 6.
  Cikkszám
  DC-GH7E
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár