• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Lejárt promóciók
  0% THM
  Ajándék termék
  Audió
  Bang & Olufsen
  Bemutatónap
  Black Friday
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Fényképezőgép
  Fotóelőhívás
  Fujifilm
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  Olympus
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Poszternyomtatás
  Sony
  Szűrés törlése

  Panasonic kuponkedvezmény

  220volt
  220volt
  2023.04.05 10:00
  Panasonic kuponkedvezmény

  A Lumix S5 II és S5 IIX-ben rejlő feldolgozórendszer tudományos színkezelésének köszönhetően minden szín a teljes fényében ragyog. 12-15%-os kuponkedvezmény fényképezőgépekre és 10%-os kuponkedvezmény objektívekre!

  A Lumix mindig kimagasló képminőségre törekszik:

  • Az S5 II és S5 IIX feldolgozórendszere valósághűbb színeket, nagyobb felbontást és természetes térhatást eredményez, valamint a Dual Native ISO technológiával együtt még rendkívüli érzékenységnél is hatékonyan csökkenti a képzajt, gyönyörűen megjelenítve a legsötétebb területeket.

   

   

  Fontos információk:

  - Vásárlásod során a promócióban megjelölt termékekre az alábbi kedvezményeket tudod érvényesíteni a következő kuponkódokkal:

  - 15% kedvezmény a kiemelt S5 II és S5 IIX fényképezőgépekre a 220VPANA15 kuponkóddal.

  - 12% kedvezmény a további S5 II és S5 IIX fényképezőgépekre a 220VPANA12 kuponkóddal.

  - 10% kedvezmény a promóciós Lumix objektívekre a 220VPANA10 kuponkóddal.

  - Oldalunk egy vásárlás során csak egy kuponkód érvényesítését engedi. Így amennyiben több különböző promóciós kuponkedvezményt is szeretnél érvényesíteni fényképezőgépekre és objektívekre, úgy azokat külön vásárlás során teheted meg, minden esetben a megfelelő kuponkód használatával.

  - Kosaradban jobb oldalt a narancssárga "Megrendelés folytatása" gomb alatti mezőben van lehetőséged megadni a megfelelő kuponkódot.

  - Ekkor a bal oldali terméklistában a termék alatt megjelenik a kedvezményt tartalmazó sor, mely a jobb felül található "Megrendelés összegzés" részen található végösszegben is érvényesül.

   

   

  A 220volt a Panasonic hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Panasonic árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Panasonic fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!

  A promóció időtartama:

  • 2024. április 11 - 14., illetve a készlet erejéig.     15% kedvezmény 220VPANA15 kuponkóddal:

  12% kedvezmény 220VPANA12 kuponkóddal:

  10% kedvezmény 220VPANA10 kuponkóddal:
  Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

  Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

   


  - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

  - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

  - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

  - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

  - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

  - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár