• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés

  Aktuális promóciók
  Ajándék termék
  Bemutatónap
  Canon
  Csomagban olcsóbb
  Fényképezőgép
  Fotós eszközbérlés
  Fotós oktatás
  Fujifilm
  GoPro
  Kupon
  Nikon
  Objektív
  OM SYSTEM
  Panasonic
  Pénzvisszatérítés
  Sigma
  Sony
  Tamron
  Távcső
  Törzsvásárlói VIP Club
  Szűrés törlése

  Sony nyári pénzvisszatérítés

  220volt
  220volt
  2022.11.01 16:00
  Sony nyári pénzvisszatérítés

  A nyári kalandok során tökéletes társak a Sony fotós eszközei, melyekre most akár pénzvisszatérítést is igényelhetsz. Vásárolj a promócióban szereplő fotós termékek közül, majd egy gyors regisztrációt követően igényeld vissza terméked árának egy megadott részét.

  Vásárolj a promócióban részt vevő fényképezőgépek, objektívek, memóriakártyák, mikrofonok, markolatok és egyéb kiegészítők közül 2024. május 01. és 2024. július 31. között, majd a vásárlást követő 30. nap után regisztráld őket a Sony hivatalon promóciós oldalán.

   A promóció időtartama:

   • 2024. május 01. - 2024. július 31.    

    

   Promóciós Sony fényképezőgépek:

   Promóciós Sony objektívek:

   Promóciós Sony kiegészítők:


    

    

   A promóció menete:

   - Vásárolj az akcióban részt vevő termékek közül 2024. május 01. és 2024. július 31. között.

   Töltsd ki az igénylőlapot a ​Sony promóciós aloldalán! Az igényeket csak az érintett termék(ek) megvásárlását követő 30. nap után lehet benyújtani.

   - Add meg az utaláshoz szükséges banki adataidat!

   - Amennyiben még nem rendelkezel vele, úgy hozz létre egy My Sony fiókot, töltsd fel a vásárláskor kapott számlát, valamint egy fényképet a termék oldalán található sorozatszámról. (A szériaszám helyét ​ITT találod.)

   - A hiánytalanul benyújtott, érvényes regisztrációt követő 28 napon belül a Sony visszautalja az adott összeget a regisztrációkor általad megadott bankszámlára. Készpénzes vagy csekkes kifizetésre nincs lehetőség.

    

   A promóció feltételei:

   Regisztrációs időszak: Leghamarabb a termék megvásárlásától számított 30. naptól, legkésőbb 2024. szeptember 30. éjfélig.

   Nem lehet érvényes igénylést benyújtani olyan termékért, amelyet az Ügyfél visszaküld a Kereskedőnek, és teljes visszatérítést kap.

   - Minden igény benyújtásán csak egy termék/csomag szerepelhet. Egy személy modellenként kettő, összesen maximum 5 pénzvisszatérítési igényt adhat be.

   - Ez a promóció nagykorú végfelhasználóknak, illetve cégnek szól, melyet csak a terméket eredetileg megvásárló ügyfél vehet igénybe, viszonteladókra nem vonatkozik ez az ajánlat.

   - A pénzvisszatérítés közvetlen banki átutalás formájában, forintban történik meg bármilyen EU országbeli pénzintézetnél vezetett számlára.

    

   Fotos információk:

   - A promóció hivatalos oldala: itt érhető el.

   - Általános Szerződési Feltételek: ​ÁSZF.

   - A Sony adatvédelmi szabályzata: itt érhető el.

   - További kérdés esetén: ​Sony ügyfélszolgálat.

    

    

   A 220volt a Sony hivatalos professzionális viszonteladója, ezáltal olyan egyedülálló Sony árukészlettel találkozhatsz webshopunkon és Béke téri üzletünkben, melynek értékesítésére az országban csupán néhányan jogosultak. Minden Sony fényképezőgépre és objektívre ingyenes szállítást biztosítunk az egész ország területére, melyekre természetesen magyar gyártói garancia van!

   Esetleg ez a pénzvisszatérítés is érdekelhet:


   Tetszenek az ilyen és ehhez hasonló ajánlatok?

   Tájékozódj egy helyen az éppen aktuális gyártói kedvezményekről, ajándékokról, újdonságokról, kuponkódokról, pénzvisszatérítésekről és készletkisöprő akciókról!

    


   - A pénzvisszatérítés összege minden esetben a gyártói promóciós oldalon szereplő összeg!

   - Kizárólag új készülék vásárlása esetén. Használt, bontott, bemutató darab, OEM, stb. termékek nem vesznek részt a promócióban.

   - A promóció online és személyes vásárlás esetén is érvényes.

   - A promócióban részt vevő termékek csak kiskereskedelmi mennyiségben foglalhatóak. Bármely ezzel kapcsolatos visszaélés esetén fenntartjuk magunknak a jogot a foglalás érvénytelenítésére.

   - Fontos, hogy rendelésed véglegesítésében gyors legyél, mert a termékek kosárba helyezése nem jelenti azok lefoglalását.

   - Cégünk fenntartja a jogot, hogy a kedvezményes ajánlatot bármikor felfüggessze, módosítsa, meghosszabbítsa vagy teljesen megszüntesse.

   - A feltüntetett árak, képek, leírások tájékoztató jellegűek és nem minősülnek ajánlattételnek, az esetleges pontatlanságáért nem vállalunk felelősséget.

   Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
   bezár