• AKCIÓK
 • FOTÓS OKTATÁS
 • FOTÓS ESZKÖZ BÉRLÉS
 • FOTÓS, VIDEÓS WORKSHOPOK
 • 7% CETELEM KEDVEZMÉNY
 • HÍREK, TESZTEK
 • BEMUTATÓTERMÜNK
 • GY.I.K.
 • KAPCSOLAT
 • Kategóriák
  törlés
  Sony Alpha 7R V váz (ILCE-7RM5)
  Sony Alpha 7R V váz (ILCE-7RM5)
  1 599 890 Ft
  Sony Alpha 7R V váz (ILCE-7RM5)
  Sony Alpha 7R V váz (ILCE-7RM5)
  Sony Alpha 7R V váz (ILCE-7RM5)
  Sony Alpha 7R V váz (ILCE-7RM5)
  Sony Alpha 7R V váz (ILCE-7RM5)
  Sony Alpha 7R V váz (ILCE-7RM5)
  Sony Alpha 7R V váz (ILCE-7RM5)
  Sony Alpha 7R V váz (ILCE-7RM5)
  Rendelhető
  Összehasonlítom

  Sony Alpha 7R V váz (ILCE-7RM5)

  Cikkszám: ILCE7RM5B
  3 év Garancia

  Fogyasztóknak (magánszemélyeknek): 3 év

  Nem fogyasztóknak (Cég, E.V): 3 év

  Garanciáról bővebb információt itt olvashat

  Exmor R CMOS rendszerű, jobb éjszakai felvételeket készítő érzékelőlapka,
  61 MegaPixeles felbontás,
  2,095,104 pixel felbontású kijelző,
  Kihajtható LCD érintőkijelző,
  Wi-Fi csatlakozás,
  Lithium-Ion akkumulátor,
  8K videó felbontás,
  SD memóriakártya kompatibilis,
  CFexpress Type A kompatibilis,
  Sony E bajonettes fényképezőgép,

  Termék videó

  Elismeréseink:

  Termék oldali kép 1

  Kiemelt promóciónk:

  Termék oldali kép 1 - Promóciós ajánlat
  Termék oldali kép 2 - Promóciós ajánlat
  Rendelhető
  Béke téri üzletünk: Rendelésre
  Kiszállítás: Rendelésre
  Ingyenes házhoz szállítás
  Ingyenes házhoz szállítás!Ezt a terméket ingyenesen házhoz szállítjuk neked!
  Kérdés a termékről
  Kedvencekhez adom
  Az alábbi termékeket ajánljuk még

  Sony Alpha 7R V váz (ILCE-7RM5) részletes leírása


  Alpha7R V, Full Frame, nagy felbontású kamera

  Fejlett képalkotó technológia  Egy újonnan kifejlesztett MI-feldolgozóegység, Teljesen új szintű intelligencia

  A legmodernebb AI-alapú feldolgozás az emberi alakok és testtartások részletes adatait felhasználva drámaian javítja a tárgyfelismerési pontosságot2, és teljes mértékben kihasználja a felbontást. A témafelismerés is kibővült számos új típussal, beleértve a járműveket és a rovarokat is.  AI-vezérelt teljesítmény

     AI feldolgozó egység a fejlett témafelismeréshez

  Az Alpha 7R V egy jelentős mennyiségű adat feldolgozására képes AI feldolgozó egységet tartalmaz, amely lehetővé teszi a témák pontosabb felismerését és a tématípusok szélesebb körének felismerését.


  Emberi póz becslése

  Az Alpha 7R V az alany formadatait használja a mozgás felismeréséhez, ami kb. 60%-os javulást hoz az emberi szem felismerésében. Az emberi póz becslése betanult emberi formákat és testtartásokat használ a szemek, illetve a test és a fej helyzetének pontos felismeréséhez, így a kamerától elforduló vagy maszkot viselő alanyokat is tudja rögzíteni és követni.


  Többféle témát felismer

  Az emberek, állatok és madarak mellett a fényképező felismeri a rovarokat, autókat, vonatokat és repülőgépeket is, így még nagyobb rugalmasságot biztosít állóképek és videók készítésekor. Az Ember, Állat és Madár beállításnál a szemek mellett a fejeket és testeket is felismeri (valós idejű szem AF).


  Pontosabb fehéregyensúly-szabályozás

  Az Alpha 7R V AWB funkciója a fényképezőgép AI képességeivel párhuzamosan fejlődött. A váz elülső részén található "láthatófény- és IR-érzékelő" mellett a kamera AI feldolgozó egysége segít a pontosabb fehéregyensúly elérésében nehéz fényviszonyok mellett, például amikor a téma árnyékban van.


  Felelősségteljes fotózás arcfelismerésnél

  Az arcfelismerés funkcióba beletartozik a biometrikus adatok felhasználása. A te felelősséged az ilyen adatok gyűjtése és felhasználása, illetve a vonatkozó helyi törvényeknek való megfelelés.


  Rendkívüli felbontás

     Új csúcs az Alpha felbontásában

  A 35 mm-es, full frame, hátulról megvilágított Exmor R™ CMOS képérzékelő kb. 61 millió képpontból álló kimenetét valós időben dolgozza fel a fejlett BIONZ XR™ processzor, így lélegzetelállító részletességet biztosít mind az állóképeken, mind a filmeken.


  Valódi részletek

   


  35 mm-es Full Frame érzékelő 61 millió tényleges képponttal

  Az érzékelő tele van a Sony képérzékelő technológiáival, hatékony zajcsökkentéssel, amelyet a hátulról megvilágított szerkezet, a rés nélküli, chipre épített lencsék, az AR bevonat és az optikai aluláteresztő szűrő kiiktatása biztosít.

  A legújabb BIONZ XR képfeldolgozó processzor

  Elődjénél akár nyolcszor nagyobb feldolgozási teljesítményével az új BIONZ XR hatalmas mennyiségű adat


  Egyenletesen pontos expozíció és szín

  A legújabb BIONZ XR processzor még jobb expozíciószabályozást és színvisszaadási pontosságot biztosít. Az új AE algoritmus képes felismerni az arcok bőrfelületét, és ennek megfelelően szabályozza az expozíciót állóképek és filmek készítésekor.

  Választható RAW képméretek és minőség

  Az Alpha 7R V mostantól támogatja a veszteségmentes RAW formátumot, három választható képpontszámmal - L (60M), M (26M) és S (15M). Az M és az S méret is azonos felbontást kínál a Full Frame és az APS-C látószögben az egyszerűbb utómunka érdekében.


  Fejlett öttengelyű beépített optikai stabilizálás

  Az α7R V továbbfejlesztett változata az α sorozatban először kínál akár 8 fokozatú stabilizációt pusztán a vázban. Ezzel hatékony stabilizálás érhető el a belső terek kis záridejű felvételeinél vagy éjszakai jeleneteknél, ahol előnyösebb elkerülni a nagyobb érzékenységet.

  Precíz kompenzáció egypixeles szinten

  Az új stabilizációs algoritmus egészen az egypixeles szintig pontos érzékelést és szabályozást biztosít, teljes mértékben kihasználva az érzékelő 61,0 megapixeles felbontását, hogy a legfinomabb részleteket is kiemelje.


  Kreatív megjelenés a különféle kifejezésmódokhoz

  A Kreatív megjelenés funkció 10 előzetes beállítást kínál, amelyeket változtatás nélkül vagy szerkesztve használva létrehozhatók különféle „kinézetek”, melyekkel az alkotók finomhangolhatják az állóképek vagy videók hangulatát a kamerán.

  A képponteltolásos többszörös fotózás reagál a változásra

  A képponteltolásos többszörös fotózás kihasználja a precíz, vázba épített képstabilizáló rendszert. Akár 16 képponteltolásos képet is készít, melyeket számítógéppel összeállítva egyetlen, elsöprő felbontású képet lehet létrehozni. Az összeállítást végző számítógépes szoftver még az apró, akár egy képpontos mozgásokat is érzékeli és kompenzálja.


  Következő generációs AF

     Valós idejű felismerés AF

  Az Alpha 7R V AF-rendszere drámaian megnövelt általános teljesítményt nyújt a témafelismerési teljesítmény jelentős javulásának köszönhetően. A mélytanulási technológia támogatja a valós idejű felismerő AF-et, valamint a megbízhatóbb valós idejű követést, melyet a nagyobb területre kiterjedő Fast Hybrid AF teljesítmény támogat.


  Gyorsabb, pontosabb, nagy területű AF

  Az új BIONZ XR processzor hatalmas feldolgozási teljesítménye és a frissített algoritmusok jelentősen javítják az AF teljesítményét. Egy nagy sűrűségű tömbben akár 693 fázisérzékelési pont is lehet, melyek a képterület kb. 79%-át fedik le.

  Pontos AF gyenge EV -4.0 megvilágításnál

  A legújabb AF-algoritmusok AF-S módban nagy AF-pontosságot tesznek lehetővé akár EV -4,0 fényerőig. Az α7R V tartalmaz egy Fókuszprioritás módot is, amely megbízhatóbb AF-et biztosít gyenge fényviszonyoknál vagy kisebb blendeértéknél


  Sorozatfelvétel 583 tömörített RAW képből 10 fps sebességgel

  A sorozatfelvétel akár 10 fps sebességgel, teljes AF/AE követéssel is lehetséges mechanikus vagy elektronikus zárral. A fényképező legfeljebb 583 tömörített RAW-képet tud készíteni ilyen sebességgel.

  Fókuszsorozat a legjobb felvétel elkészítéséhez

  A fényképező automatikusan akár 299 képet készít egymás után eltolt fókuszpontokkal, a felhasználó által megadott időközönként és sorrendben. Válaszd ki a tökéletes felvételt, vagy dolgozd fel utólag a felvételeket, hogy kreatív kompozitokat készíts.


  Villódzás elnyomása

  A mesterséges megvilágításból származó villódzás hatékonyan elnyomható "villogásmentes rögzítéssel" állóképeknél, vagy a "változó zárral" finomhangolható a zársebesség a villódzás frekvenciájának megfelelően akár állóképek, akár videók készítésekor.

  Folyamatos DMF

  Amikor AF-C vagy AF-S autofókusszal készítesz állóképeket, az objektív fókuszgyűrűje elforgatható, így bármikor azonnal manuális fókuszmódra válthatsz. Ez megkönnyíti a menet közbeni fókuszváltást egy másik témára.


  Csodálatosan részletes filmek

     Kiváló minőségű 8K videofelvétel

  Az XAVC HS formátum lehetővé teszi a nagy felbontású, kiváló minőségű 8K (7680 x 4320) 24p (25p) filmek rögzítését hatékony HEVC/H.265 tömörítéssel, kihozva a Sony objektívekből a legjobbat, és kihasználva az érzékelő és a teljes pixelkiolvasás által biztosított felbontást. Még a legapróbb részleteket is hűen rögzíti.


  Kiemelkedő 4K-videofelvétel akár 60p(50p) minőségben

  Kiválasztható a Full Frame és a Super 35 mm formátum a 4K-videofelvételhez. A pixeleldobás nélküli teljes pixelkiolvasás Super 35 mm módban lehetővé teszi a 2,6-szoros túlmintavételezést a 4K-felvételnél. Az XAVC S-I (All-Intra) vagy az XAVC HS formátum támogatott, 10 bites 4:2:2 színmintavétellel.


  Expressive S-Cinetone™

  A CineAlta™ kamerák, például a VENICE technológiáján alapuló S-Cinetone természetes középtónusokat biztosít, amelyek elengedhetetlenek az egészséges bőrtónus visszaadásához, valamint a finom színárnyalatok és a mesés kiemelések megjelenítéséhez.

  S-Log3 gamma-görbe 14+ lépéses terjedelemmel

  Az S-Log3 gamma-görbe kiemeli az árnyéktól a középszürkéig (18% szürke) tartó gradációs jellemzőket, akár 14+ lépéses terjedelmet biztosítva a hatékony utómunkához.


  Valós idejű témakövetés videóknál

  A témafelismerés továbbfejlesztésének köszönhetően a valós idejű követés még jobb lett, automatikusan követi a megadott témákat pontos fókusszal, beleértve az alany szemére történő fókuszálást is

  Aktív mód a jobb filmes képstabilizáláshoz

  Az Aktív mód erős képstabilizációt biztosít a kézből készített filmfelvételeknél. A vázba épített stabilizátor mellett a beépített stabilizátoros kompatibilis objektívek összehangolódnak a vázzal, így akár kézből készített teleobjektíves felvételek is készíthetők.


  Légzéskompenzáció az állandó látószögért

  Filmezéskor a látószögekváltozás-kompenzáció a Clear Image Zoom technológiát használja az állandó látószög fenntartására, elnyomva a fókusz elmozdulásából adódó változásokat. A látószögváltozási metaadatok az utómunkánál is felhasználhatók

  Sokoldalú filmes eszközök

  Az Alpha 7R V számos filmes eszközt kínál, mint például a kijelzőn megjelenő egyértelmű felvételi mérőkeret, a Rugalmas expozíció mód, a fehéregyensúly beállítása felvétel közben, az új Jelenetjelző képkivágásjelzők és a filmes önkioldó.


  Az alkotóknak készült

     Új 4 tengelyű, forgatható LCD monitor, Példa nélküli felügyelhetőség

  A Sony újonnan kifejlesztett 4 tengelyű, forgatható monitora ötvözi a hagyományos dönthető monitorok hasznosságát az oldalra nyíló, variálható szögű rugalmassággal. Nagyobb fotózási szabadságot tesz lehetővé azáltal, hogy korlátlan szögbeállítást biztosít mind vízszintes, mind függőleges irányban


  3.2-es típusú, nagy részletességű LCD-panel

  Az Alpha 7R V LCD-monitorja 3:2 képarányú, 2,1 millió képpontos, érintéssel vezérelhető és széles színtartományú (DCI-P3 egyenértékű). Kültéri üzemmódot is kínál, hogy világos kültéri környezetben is jól látható legyen.

  QXGA képkereső a kategória legnagyobb felbontásával

  A 9,44 millió képpontos OLED elektronikus képkereső 1,6-szor jobb felbontást, világrekord 0,90-szeres nagyítást, 41°-os átlós látószöget és választható 120 fps beállítást kínál a minimális mozgási elmosódás érdekében.


  Két CFexpress Type A-kompatibilis foglalat

  Az Alpha 7R V két kártyafoglalata egyaránt támogatja a CFexpress Type A memóriakártyákat és az UHS-I és UHS-II SDXC/SDHC kártyákat. A Type A kártyák gyors írási képessége hozzájárul a nagy mennyiségű adat egyszerű feldolgozásához. Külön üzemmódok vannak a váltott és az egyidejű rögzítéshez.

  Dedikált állókép/videó/S&Q tárcsa

  Az Állókép/Videó/S&Q tárcsa gyors, független választást tesz lehetővé, így az egyes üzemmódok leghasznosabb beállításai gyorsan elérhetővé válnak.


  Érintéses vezérlés felvétel és lejátszás közben

  Az érintéses fókusz, érintéses követés és érintéses zárkioldás funkciók egymás után aktiválhatók a kijelzőn megjelenő ikon megérintésével. A lejátszás során érintéssel lehet kiválasztani a képeket.


  Munkafolyamat, megbízhatóság profiknak

     Gyors Wi-Fi: PC-s internetmegosztás/FTP/átvitel telefonra

  A beépített Wi-Fi (IEEE 802.11a/b/g/n/ac) lehetővé teszi a kommunikációt a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávokon, valamint 2x2 MIMO-támogatást biztosít a gyors és stabil adatátvitelhez és a megbízható kommunikációhoz.

  UVC/UAC támogatás a kiváló webkamerás appokhoz

  gyszerűen lehet streamelni 4K-ban UVC/UAC-kompatibilis okostelefonnal vagy PC-vel USB-kapcsolaton keresztül, így az Alpha 7R V nagy felbontású webkameraként is használható.


  Hatékony hőelvezetés a hosszabb idejű felvételekhez

  A fényképezőt az alapoktól kezdve újratervezték a hatékony hőelvezetés biztosítása és a túlmelegedés megelőzése érdekében. Kb. 30 percig lehet folyamatosan 8K 24p (25p) 10 bites 4:2:0 videót rögzíteni.

  Nagy megbízhatóság kihívást jelentő környezetekben

  A kültéri használat érdekében a váz minden illesztése, a gombok és az akkutartó fedele is tömítést kapott. A gondosan megtervezett objektívzár gomb és a foglalat körüli párnázás szintén segít ellenállni a pornak és a nedvességnek.


  Új rendszer biztosít hatékonyabb poreltávolítást

  Egy ultrahangos szerkezet másodpercenként több mint 70 000-szer rezgeti meg a képérzékelő előtti szűrőt, hatékonyan eltávolítva a port és a részecskéket a szűrő felületéről. Van egy olyan funkció is, amelyik objektívcsere esetén lezárja a zárat.

  Adatok
  Gyártó
  Sony
  Típus
  Cserélhető objektíves tükör nélküli fényképezőgép váz (MILC)
  Szín
  Fekete
  Méret
  131.3 x 96.9 x 82.4 mm
  Tömeg
  638 g (csak a váz)
  Vízállóság
  por és cseppálló/nedvességálló (A váz minden részén tömítés csökkenti minimálisra a por és nedvesség bejutásának esélyét. A 100%-os por- és nedvességállóság nem garantált.)
  Bajonett típus
  Sony E
  Érzékelőlapka típusa
  Exmor R CMOS
  Érzékelőlapka mérete
  35.7 x 23.8 mm
  Érzékelőlapka formátuma
  FullFrame
  Érzékelőlapka pixelszáma
  62.5 Megapixel
  Effektív pixelek száma
  61 MegaPixel
  Érzékelőlapka gyártója
  Sony
  ISO Érzékenység
  állókép: ISO 100-32000, kiterjesztett: ISO 50-102400
  video: ISO 100-32000
  Felbontások
  Image size (pixels) [3:2]

  35mm full frame L: 9504 x 6336 (60 M), M: 6240 x 4160 (26 M), S: 4752 x 3168 (15 M)
  APS-C M: 6240 x 4160 (26 M), S: 4752 x 3168 (15 M)

  Image size (pixels) [4:3]

  35mm full frame L: 8448 x 6336 (54 M), M: 5552 x 4160 (23 M), S: 4224 x 3168 (13 M)
  APS-C M: 5552 x 4160 (23 M), S: 4224 x 3168 (13 M)

  Image size (pixels) [16:9]

  35mm full frame L: 9504 x 5344 (51 M), M: 6240 x 3512 (22 M), S: 4752 x 2672 (13 M)
  APS-C M: 6240 x 3512 (22 M), S: 4752 x 2672 (13 M)

  Image size (pixels) [1:1]

  35mm full frame L: 6336 x 6336 (40 M), M: 4160 x 4160 (17 M), S: 3168 x 3168 (10 M)
  APS-C M: 4160 x 4160 (17 M), S: 3168 x 3168 (10 M)
  Veszteségmentes formátum
  RAW (Sony ARW 4.0 format)
  Tömörített formátum
  JPEG (DCF Ver. 2.0, Exif Ver. 2.32), HEIF (MPEG-A MIAF compliant)
  Tömörítési fokok
  Extra fine, fine, standard
  Automatikus élességállítás
  Fast Hybrid AF (fázisérzékelős AF/kontrasztérzékelős AF)
  Élességállítás módja
  Fast Hybrid AF (fázisérzékelős AF / kontrasztérzékelő AF)
  Stabilizátor
  Képérzékelő-eltolás mechanizmus 5 tengelyes kompenzációval (A kompenzáció az objektív típusától függ)
  Blende előválasztás
  van teljes manuális is
  Záridő előválasztás
  van teljes manuális is
  Tartozék objektív
  nincs
  Digitális zoom
  Intelligens zoom (Fotók): 35 mm Full Frame: M: kb. 1,5×, S: kb. 2× / APS-C: S: kb. 1,3x, Digitális zoom (Fényképek): 35 mm Full Frame: L: kb. 4×, M: kb. 6,1×, S: kb. 8×, APS-C: M: kb. 4x, S: kb. 5,3x, Digitális zoom (Videó): 35 mm Full Frame: kb. 4x, APS-C: kb. 4x
  Képernyő méret
  3,2"
  Képarány
  4:3, 3:2, 16:9, 1:1
  LCD kijelző felbontás
  2 095 104 pixel
  Érintőképernyő
  Igen
  Kihajtható LCD
  igen (Nyitási szögek (kb.): Felfelé 98°, lefelé 40°, oldalirányban 180°, forgás 270°)
  Processzor
  BIONZ XR
  Kereső
  1.6 cm (0.64 type) electronic viewfinder (Quad-XGA OLED)
  Fehéregyensúly állítás
  7 előre beállított, automatikus, színhőmérséklet beállítás
  Legrövidebb záridő
  1/8000 mp
  Leghosszabb záridő
  30 mp
  Expozíció korrekció
  +/- 5.0 EV (1/3 EV, 1/2 EV lépésekben
  Fénymérés
  Wide / Zone / Center Fix / Spot / Expand Spot / Tracking
  Időzítő
  2, 5, 10 mp
  Beépített vaku
  nincs
  Külső vakucsatlakozás fajtája
  Sony Alpha rendszervaku, kompatibilis a multifunkciós vakualjzattal és az automatikusan záródó kiegészítőfoglalattal - adapter használata mellett
  Videó maximális felbontása
  7680 x 4320
  Egyéb videó formátumok
  Movie recording system (XAVC HS 8K)

  7680 x 4320 (4:2:0, 10bit, NTSC) (Approx.)
  7680 x 4320 (4:2:0, 10bit, PAL) (Approx.)
  7680 x 4320 (4:2:2, 10bit, NTSC) (Approx.)
  7680 x 4320 (4:2:2, 10bit, PAL) (Approx.)

  Movie recording system (XAVC HS 4K)

  3840 x 2160 (4:2:0, 10bit, NTSC) (Approx.)
  3840 x 2160 (4:2:0, 10bit, PAL) (Approx.)
  3840 x 2160 (4:2:2, 10bit, NTSC) (Approx.)
  3840 x 2160 (4:2:2, 10bit, PAL) (Approx.)

  Movie recording system (XAVC S 4K)

  3840 x 2160 (4:2:0, 8bit, NTSC) (Approx.)
  3840 x 2160 (4:2:0, 8bit, PAL) (Approx.)
  3840 x 2160 (4:2:2, 10bit, NTSC) (Approx.)
  3840 x 2160 (4:2:2, 10bit, PAL) (Approx.)

  Movie recording system (XAVC S HD)

  1920 x 1080 (4:2:0, 8bit, NTSC) (Approx.)
  1920 x 1080 (4:2:0, 8bit, PAL) (Approx.)
  1920 x 1080 (4:2:2, 10bit, NTSC) (Approx.)
  1920 x 1080 (4:2:2, 10bit, PAL) (Approx.)

  Movie recording system (XAVC S-I 4K)

  3840 x 2160 (4:2:2, 10bit, NTSC) (Approx.)
  3840 x 2160 (4:2:2, 10bit, PAL) (Approx.)

  Movie recording system (XAVC S-I HD)

  1920 x 1080 (4:2:2, 10bit, NTSC) (Approx.)
  1920 x 1080 (4:2:2, 10bit, PAL) (Approx.)

  Movie recording system (AVCHD)

  1920 x 1080 (4:2:0, 8bit, NTSC)
  1920 x 1080 (4:2:0, 8bit, PAL)
  Videó maximális hossza
  90 perc (Viewfinder)
  100 perc (LCD monitor)
  Memóriabővítés jellege
  SD (UHS-I/II compliant) memory card / CFexpress Type A card
  Wifi
  IEEE 802.11a/b/g/n/ac (2.4 GHz band/5 GHz band)
  Bluetooth
  5.0
  NFC
  nincs
  USB típus
  USB-C
  HDMI
  Igen (Type-A)
  HDMI típus
  HDMI-A
  Külső mikrofon csatlakozó
  3,5 mm-es sztereó mini jack
  3,5 mm Jack
  3,5 mm, sztereó mini csatlakozó
  Állványmenet
  van
  Egyéb csatlakozások
  FTP Transfer Func.(Wired LAN(USB-LAN), USB Tethering, Wi-Fi)
  Akkumulátor
  NP-FZ100
  Felvételek száma egy töltéssel (CIPA)
  440 kép (viewfinder)
  530 kép (LCD)
  Doboz tartalma
  Újratölthető akkumulátor NP-FZ100
  Akkumulátortöltő BC-QZ1
  Tápkábel
  Kábelvédő
  Vállszíj
  Váz sapka
  Vakupapucs fedél
  Szemkagyló
  USB-A–USB-C kábel (USB 3.2)
  Bejelentés dátuma
  2022. október
  Cikkszám
  ILCE7RM5B
  Hasonló termékek
  Vélemények
  Légy Te az első, aki véleményt ír!
  Összehasonlítom a fenti termékeket! Az összehasonlításhoz pipáld ki más termék(ek) oldalán is az "Összehasonlítom" négyzetet!
  bezár